Author Topic: Pojmasi  (Read 214 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pojmasi
« on: December 26, 2006, 10:15:34 PM »
Vozdra braco adrenalinski zavisnici ( o oktanu i cetanu)!Evo i mi rijesili da se malo predstavimo.01. Aco (20 years) - vozi Golf-a II-ku, radio sve i svasta i svudje po malo po cijeloj Crnoj Gori;02. Mickely (20years) - vozi tatinog Citroen-a BX 1,9 D, student ekonomskog fakulteta03. Vladan (18years) - vozi Nisan Skyline (ali na sony), (m)ucenik elektro schoole;Svi smo iz PG.Nase makine:Acov Golf II 1,6, Oprema Tour (nidje nista), presao 275.000km; godiste "88; ne zali se na njega, sluzi ga dobro; ide ko sam djavo samo mu fale dobre kocnice i jos po nesto. Inace bio je kao nov kad ga je kupio a onda je naslijedilo malo tuniranje (ulubljena vrata, blatobrani i sl....)Mickely-jev tj. Tatin Citroen BX je 1,9 D ("suvi" ili obicni); presao oko 350.000km, mozda i vise al mi je sat crk'o na 132.990km; goiste isto '88; ni ja se ne zalim na njega; oprema Classic (isto nista ali ipak bolja no na Golfa jer imam rezervni tocak u punoj velicini); ide isto dosta dobro - za jednog dizelasa straog toliko godina. To je za sada sve od nas. Slike cemo poslati ubrzo (cim otkrijemo kako?!?!?!?)Pozdav za sve sa benzinom i naftom u krvi! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline brzi_pas

• View Profile
Pojmasi
« Reply #1 on: December 26, 2006, 11:02:30 PM »
xaxaxxaxaxaA nekaste doshli, i prestavili se svi na gomilu!Uzivajte..
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Pojmasi
« Reply #2 on: December 26, 2006, 11:15:02 PM »
Pozdrav i dobrodosli.Kako cemo znat koje od vas troje na forumu. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: December 26, 2006, 11:34:40 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline X3M

• View Profile
Pojmasi
« Reply #3 on: December 26, 2006, 11:43:29 PM »
dobrodosli, bolje nas nasli [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Pojmasi
« Reply #4 on: December 27, 2006, 12:49:03 AM »
dobro nam dosli.... uzivajte [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]