Vozdra braco adrenalinski zavisnici ( o oktanu i cetanu)!Evo i mi rijesili da se malo predstavimo.01. Aco (20 years) - vozi Golf-a II-ku, radio sve i svasta i svudje po malo po cijeloj Crnoj Gori;02. Mickely (20years) - vozi tatinog Citroen-a BX 1,9 D, student ekonomskog fakulteta03. Vladan (18years) - vozi Nisan Skyline (ali na sony), (m)ucenik elektro schoole;Svi smo iz PG.Nase makine:Acov Golf II 1,6, Oprema Tour (nidje nista), presao 275.000km; godiste "88; ne zali se na njega, sluzi ga dobro; ide ko sam djavo samo mu fale dobre kocnice i jos po nesto. Inace bio je kao nov kad ga je kupio a onda je naslijedilo malo tuniranje (ulubljena vrata, blatobrani i sl....)Mickely-jev tj. Tatin Citroen BX je 1,9 D ("suvi" ili obicni); presao oko 350.000km, mozda i vise al mi je sat crk'o na 132.990km; goiste isto '88; ni ja se ne zalim na njega; oprema Classic (isto nista ali ipak bolja no na Golfa jer imam rezervni tocak u punoj velicini); ide isto dosta dobro - za jednog dizelasa straog toliko godina. To je za sada sve od nas. Slike cemo poslati ubrzo (cim otkrijemo kako?!?!?!?)Pozdav za sve sa benzinom i naftom u krvi! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]