Author Topic: Pezo 306 Xsi  (Read 1428 times)

Braveheart

• Guest
Pezo 306 Xsi
« on: December 20, 2006, 08:31:36 PM »
Uzeo sam ga prosle nedjelje,auto je full oprema,presao 90.000 km , uvezen iz Francuske. 2000ccm,oko 130 ks 127 fabricki ??ks na K&N ( [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ). Evo nekoliko slichica...Pozdrav![a href=\\"http://img90.imageshack.us/my.php?image=slika1kx2.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img90.imageshack.us/img90/2430/slika1kx2.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img158.imageshack.us/my.php?image=pezo2ej8.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img158.imageshack.us/img158/8874/pezo2ej8.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]imam jos slika no ovaj imageshack nesto zejbava  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]  pa cu kasnije postavit
« Last Edit: December 20, 2006, 10:03:32 PM by Braveheart »

Offline brzi_pas

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #1 on: December 20, 2006, 08:40:14 PM »
Odlican Pug, vidjao sam ga po gradu u zadnje vrijeme, a ide li kako sa tim filterom (cuje li se koliko?)P.S. Cisto informativno, koliko si ga platio, ako nije tajna?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #2 on: December 20, 2006, 09:03:02 PM »
Odlicno izgleda.Postavi jos koju sliku,ali obavezno manje.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #3 on: December 20, 2006, 09:10:56 PM »
extra je...i samo jedno pitanje...da nije malo mnogo 5ks na K&N filter???

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #4 on: December 20, 2006, 09:12:05 PM »
Brate minli smanji malo slike a peugeot je dosta dobar....Od kad to K&N daje 5 ks? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: December 20, 2006, 10:02:40 PM by 2fast4you »

zamalo m-power

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #5 on: December 20, 2006, 09:31:35 PM »
fino vozilo.dobar izbor. jesi li ga kupio kod srecka lakirera?

Braveheart

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #6 on: December 20, 2006, 09:46:59 PM »
izvinjavam se na velikim slikama ,ovaj imageshack me nesto zajebava  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] A inache za 5ks na K&N to sam ja lupio,zamislite sto bi bilo da sam vam rekao (kako je meni bilo receno  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ) da mi daje 8 KS? Ja vjerujem da bi me banovali sa foruma momentalno  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  inache ja se bas i ne razumijem puno oko mehanike,jednostavno sto se tice automobila ,znam samo da vozim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] sto se zvuka tice,pfff sto znam,nije los,mada sam ja navikao na astrino 'rezanje'  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]  tako da mi je sve poslije nje ono,nije to to  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  Inache ,auto ne ide tolko lose ,ali sta znam,kad sjedoh iz Astre u njega ko iz aviona na biciklo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]  ,al ajde dako se naviknem. Inace velika prednost Pezoa u odnosu na Astru je ta sto je mnogo stabilniji,nema onoga zanosenja pri brzim ulascima u krivine,nema 'plesanja' na kocenju,jednostavno mnogo je stabilan. a da je sporiji jeste,ali sta je tu je  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] e da, kupio sam ga kod Srecka  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #7 on: December 20, 2006, 09:52:29 PM »
sta bi sa astrom, jesi li je prodao..??

Offline brzi_pas

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #8 on: December 20, 2006, 09:53:44 PM »
a vidim tajna je koliko si ga platio....A sto je, astru si prodao ili..?

Braveheart

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #9 on: December 20, 2006, 09:56:44 PM »
[!--quoteo(post=14691:date=Dec 20 2006, 10:53 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Dec 20 2006, 10:53 PM) [snapback]14691[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a vidim tajna je koliko si ga platio....A sto je, astru si prodao ili..?[/quote]znao sam da cu zaboravit na neko pitanje da odgovorim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  platio sam ga 3300,ja mislim da auto vrijedi tih para a astru nisam prodao,vozim je jednom nedjeljno ili dvaput , kako se ima za gorivo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] , cisto eto da me zelja mine...a iako nevoljno,moram je prodati jer mi otac ne da da drzim dva auta ispred zgrade  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_neutral.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":neutral:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_neutral.gif\\" /] pozdrav!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #10 on: December 20, 2006, 10:03:52 PM »
Pa drzi je iza zgrade [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: December 20, 2006, 10:04:38 PM by 2fast4you »

Offline brzi_pas

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #11 on: December 20, 2006, 10:19:31 PM »
3300e?Pa shto znam, mislim da si mogao jeftinije da prdjesh (znam jednog sto se prodavao za 2400)Ali sam i ja vishe pristalica da se kupi dobar primjerak, pa i neka koshta vishe...

Braveheart

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #12 on: December 20, 2006, 10:23:35 PM »
pa sto znam,meni je auto vrh,jos malo da ga doceram i bice ka iz fabrike...a za sledeci autic se NADAM jednoj LANCI Delti HF Integrale Turbo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]  (za koju god  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] ) ,jes da ce bit oldtajmer ,ali san mi je da imam to auto,i imacu ga ,sto se kaze makar ljeba nema  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #13 on: December 20, 2006, 10:24:56 PM »
sve mi se cini da ces morat malo vise ustekat,i to jos za koju godinu...sve su skuplje i skuplje,i sve rjedje i rjedje...

Offline brzi_pas

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #14 on: December 20, 2006, 10:25:43 PM »
Pa moga si za pocetak da se vjezbas na drugoj Lanci delti sto je ja prodajem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Pa onda da shedesh u pravu integralku, i malo da je doradish na 300konjica, i uzivash....[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #15 on: December 20, 2006, 11:38:59 PM »
dobar je pezo, vidjeh ga jednu noc kroz njegosevu, malo si ga bio stisnuJo (ako si ga uopce ti vozio tada [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ), nije los zvuk [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]i tako... a vi kako te [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

zamalo m-power

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #16 on: December 21, 2006, 12:13:41 AM »
a sto cini srecko a meni je nudio za 4000 i pricao da je ispod te cijene nece nikad prodat.i za moj  pojam i jes i dalje jaka cijena iako si je toliko platio

Braveheart

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #17 on: December 21, 2006, 12:32:22 AM »
[!--quoteo(post=14708:date=Dec 21 2006, 12:38 AM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Dec 21 2006, 12:38 AM) [snapback]14708[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]dobar je pezo, vidjeh ga jednu noc kroz njegosevu, malo si ga bio stisnuJo (ako si ga uopce ti vozio tada [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ), nije los zvuk [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]i tako... a vi kako te [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]a evo nije lose  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]  a jesam bio,jer niko drugi ne vozi moja kola sem ja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Pozdrav!
« Last Edit: December 21, 2006, 12:33:22 AM by Braveheart »

Offline bmw_fan

• View Profile
Pezo 306 Xsi
« Reply #18 on: December 21, 2006, 11:30:48 AM »
dje je ticjo??? odlican auto,gdje ga parkiras ?? (((:

Nevid

• Guest
Pezo 306 Xsi
« Reply #19 on: December 21, 2006, 11:31:16 AM »
Estra je taj auto, ja sam razmishljao da ga uzmem prije nego shto je Alfa bila uopshte u planu, mnogo dobar auto, i nijesi ga skupo platio otac mi vozi pug . tako da znam o chemu pricham, mogao si da kupish i za 1000 e peugeota, ali onda rachunaj da si se zakopao za chitav zivot!Taj xsi, ima 16v i mora da ima dobar zvuk, posebno cjesh osjtii to na malo duzim dionicama, inache mana toga auto je shto nema abs, ne znam ima li tvoj ali predpostavljam da nema, mada je srcja shto je lak, ali nije pozljno naglo kochiti, i po kishi ultra oprez, morash dosta motorno da kochish ako vozish brze! Mnogo brz, lijep super auto, nisko sjedjenje, malo je tvrdji jer je XSI ali je udobniji od svakog VW [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Nek je srecjno! E da i ima vrhunsko kvachilo! Ma super auto! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]