izvinjavam se na velikim slikama ,ovaj imageshack me nesto zajebava [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] A inache za 5ks na K&N to sam ja lupio,zamislite sto bi bilo da sam vam rekao (kako je meni bilo receno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ) da mi daje 8 KS? Ja vjerujem da bi me banovali sa foruma momentalno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] inache ja se bas i ne razumijem puno oko mehanike,jednostavno sto se tice automobila ,znam samo da vozim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] sto se zvuka tice,pfff sto znam,nije los,mada sam ja navikao na astrino 'rezanje' [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] tako da mi je sve poslije nje ono,nije to to [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Inache ,auto ne ide tolko lose ,ali sta znam,kad sjedoh iz Astre u njega ko iz aviona na biciklo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] ,al ajde dako se naviknem. Inace velika prednost Pezoa u odnosu na Astru je ta sto je mnogo stabilniji,nema onoga zanosenja pri brzim ulascima u krivine,nema 'plesanja' na kocenju,jednostavno mnogo je stabilan. a da je sporiji jeste,ali sta je tu je [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] e da, kupio sam ga kod Srecka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]