Author Topic: Golf 1.9 Td(i)  (Read 683 times)

golfnik

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« on: November 18, 2006, 06:20:22 PM »
Evo i moj GolfGolf 4 Motor: 1.9 TD(I) 110KSGodiste: 2002Dodato:Gume i felne: Good Year Eagle F1 D3 225/45 17'', OZ Superturismo Farovi, maglenke i stop lampe: Hella Angle Eyes, crne stop lampe Spojleri: sajtne, prednji spojler od Golf-a V6, spojler na gepeku (Hella)Amortizeri i opruge: Amortizeri od Golf-a 4 GTI (sva 4), Eibach -3 (crne)Muzika: CD Mp3 Sony, aktivni wufer PioneerPapucice (gas,kocnica,kvacilo): od Audi-a TTGrill: JOM[a href=\\"http://img216.imageshack.us/img216/2935/golfpg2ii3.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img216.imageshack.us/img216/2935/golfpg2ii3.jpg[/a][a href=\\"http://img120.imageshack.us/img120/5524/golfpgxf3.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img120.imageshack.us/img120/5524/golfpgxf3.jpg[/a][a href=\\"http://img209.imageshack.us/img209/3049/golfpg1lf0.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img209.imageshack.us/img209/3049/golfpg1lf0.jpg[/a]P.S. Nadam se da nece biti vise promjena  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: November 18, 2006, 06:21:45 PM by golfnik »

Offline Laki

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #1 on: November 18, 2006, 08:30:39 PM »
Odlican je.Ove felme mu extra stoje.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

golfnik

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #2 on: November 18, 2006, 08:37:40 PM »
[!--quoteo(post=12736:date=Nov 18 2006, 09:30 PM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Nov 18 2006, 09:30 PM) [snapback]12736[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Odlican je.Ove felme mu extra stoje.[/quote]Najbolje sta sam mogao da nadjem u CG (tj PG). Nazalost "malo" je siromasno ovo nase trziste za tuning opremu. Greska, NEMA NISTA KOD NAS DA SE KUPI!!!!!Ali sam uspio da ukomponujem sve po mom meraku.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #3 on: November 18, 2006, 08:57:50 PM »
kako je dobar!Extra extra.Ovako bi ja nesto radio da imam cetvorku, mada ja bi onaj r32 stil [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]ali ipak, svaka chast (ako si sve ovo u pg/cg nashao) odlicno !
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #4 on: November 18, 2006, 09:30:34 PM »
Auto je ekstra al zasto se zadrzati na ovome?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #5 on: November 18, 2006, 09:31:48 PM »
spusti ga malo drugo ce auto bit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #6 on: November 19, 2006, 02:03:03 AM »
[!--quoteo(post=12745:date=Nov 19 2006, 12:31 AM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Nov 19 2006, 12:31 AM) [snapback]12745[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]spusti ga malo drugo ce auto bit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]jes, kad ga spusti bice toyota supra !? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

golfnik

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #7 on: November 19, 2006, 12:00:12 PM »
aCid_cOokiE   U PG sam uspio da nadjem samo filtere za vazduh, ulje i gorivo. Ostalo mi je sve dolazilo po narudzbi. Nazalost kod nas nema sta da se kupi.... Razmisljao sam i ja o branicima kao na R32, ali mi je malo SMIJESNO da na dizelacu idu oni branici. Ne zasluzuju da ih prestavlja dizel motor  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  Da je benzinac stavio bih...2fast4you   Pamoram se trenutno zadrzati na ovome (treba skupiti koju kintu). A u planu su da se stavi druga rucica za menjac (od R32), u potrazi sam za Recaro sjedistima (extra bi bila kompezacija sa mojim), volan (R32) i to je to.Tico   Dok mi je bila na 16'' bila je preniska, pa sam karter razbio (srecom samo malo), ali sada je prava visina. Ne treba nize... Nemamo mi uslova za takvu voznju.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #8 on: November 19, 2006, 11:28:45 PM »
Ja bih licno uradio te branike i sjedista. Sjedista imas u BG za 360 eura marka DRAG i ta firma sto se bavi tim otvara radnju u Bar za koji mjesec a za branike bih se obratio ovom GTi-u sa foruma nije problem uradit to. Al obavezno uradi neke mrezice od plastike da idu vodoravno kao na prave R32 branike. A pare su problem znam ja to.

motorsport

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #9 on: November 19, 2006, 11:32:31 PM »
sve pohvale za ovog GOLFA... gledao sam ga par puta kroz PG, i moram priznat da sam se svaki put okrenuo za njim... extra stvarno, vidi se da je sa ukusom sredjen... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

golfnik

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #10 on: November 19, 2006, 11:37:30 PM »
[!--quoteo(post=12794:date=Nov 20 2006, 12:28 AM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Nov 20 2006, 12:28 AM) [snapback]12794[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja bih licno uradio te branike i sjedista. Sjedista imas u BG za 360 eura marka DRAG i ta firma sto se bavi tim otvara radnju u Bar za koji mjesec a za branike bih se obratio ovom GTi-u sa foruma nije problem uradit to. Al obavezno uradi neke mrezice od plastike da idu vodoravno kao na prave R32 branike. A pare su problem znam ja to.[/quote]Kada se otvori radnja u Baru, javi obavezno. Branike bih stavljao samo fabricke (naravno od R32), GTI poznajem licno, moram ga pohvaliti da posao obavlja extra... Da mi benz rado bih stavio te branike, ali mi je na dizelacu malo smijesno. Brukam R32  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] Gdje imaju da se kupe original plocice u CG??? Jer je smeca na pretek u prodaji...[!--quoteo(post=12795:date=Nov 20 2006, 12:32 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Nov 20 2006, 12:32 AM) [snapback]12795[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]sve pohvale za ovog GOLFA... gledao sam ga par puta kroz PG, i moram priznat da sam se svaki put okrenuo za njim... extra stvarno, vidi se da je sa ukusom sredjen... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Thanks...Imponuju pohvale  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]  , jer se samim tim trud i strpljenje isplatilo. Nastojao sam da sve bude sa ukusom, da ne pretjeram sa stylingom. Nadam se da je sve uradjeno kako treba.

Offline SFU

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #11 on: November 20, 2006, 07:38:03 AM »
Chek i ja da se upishem!mali prednji spojler+mali zadnji spojler+oz+4cm nizi!sve shto bih i ja stavio + stavio bih one "obrve" shto idu oko tog malog zmigavca u faru!!!postoji jedna mala mana dizel je pa je "projekat zvuk" nemoguc (to kod mene ide pod br.1!!!!Ali kad bih birao TDI ili GTI uvjek prije TDI!!!Stvarno neka ih ima 100000000 (golfova 4ki)! OVa tvoja je bash lijepa!!!PS: udri joj ove obrve!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Domo_TS

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #12 on: November 20, 2006, 11:54:37 AM »
mnogo mi se svidja ali mi se nesto felme na svidjaju.eo ti mali predlog:[a href=\\"http://img297.imageshack.us/img297/2927/titgurftzedxgz7.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img297.imageshack.us/img297/2927/titgurftzedxgz7.jpg[/a]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #13 on: November 20, 2006, 03:02:08 PM »
[!--quoteo(post=12808:date=Nov 20 2006, 02:54 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Nov 20 2006, 02:54 PM) [snapback]12808[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mnogo mi se svidja ali mi se nesto felme na svidjaju.eo ti mali predlog:[a href=\\"http://img297.imageshack.us/img297/2927/titgurftzedxgz7.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img297.imageshack.us/img297/2927/titgurftzedxgz7.jpg[/a][/quote]sprdash li se ti to?kad bi vec mijenjao, na crnu boju vazda idu bijele felme npr one OZ sa masu kraka ili obichne alu oz isto sa masu kraka..ali ove tamne ne nikako
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #14 on: November 20, 2006, 05:17:33 PM »
jes da mrzim golfove iz dna duse ali ovaj je stvarno extra sredjen cestitam-za svaku pohvalu fino si se opucio  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

zamalo m-power

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #15 on: November 20, 2006, 07:44:21 PM »
sve  pohvale za cetvorku.super izgleda. vidim slikano kod vlada elektricara na starom,reci mi ,slicna ovakva je bila njegova, jesi li je od njega uzeo? sve u svemu elektricar ima smisla za sredjivanje auta ako si upoznat sto je vec radio

TD(i)

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #16 on: November 20, 2006, 08:33:07 PM »
Ljudi imao sam problem da vam odgovorim, pa sam morao nanovo da se registrujem, stvarno uzas.Ali evo mene opet, nema vise nick-a nikgolf, sada sam cistokrvni DIZELAS  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] SFU  Sto se tice prednjeg spojlera nisam zelio da stavljam nesto napadno, zadnji je u planu (malo nizi, ali onaj sto ide u dodatnu opremu VW). OZ su odabrane jer nema bolje ponude kod nas. Inace stavio bih OBRVE, ali ne zelim da prekidam prsten (Angel Eyes). Stavljao sam i malo mi je ruzno, da su fabricki farovi bilo bi ok, ovako im narusavam izgled. borus_mudusTreba da znas da na crnu boju ide kontra boja felni, znaci sto svjetlije. Samim tim slazem se sa aCid_cOokiE. Jer na auto crne boje da stavis bilo koje felne crne boje djelovale bi kao CELICNE!!!! Moras razbiti toliku crninu hehehebmw_fanPriznajem, dosta zivaca me je kostalo sredjivanje. Treba dosta strpljenja i "vremena". Rupa bez dna... zamalo m-powerHvala.Jeste, kod Vlada je jedna slika slikana, on je okrenut ledjima. Nije Vladova cetvorka (njegova je bila 1.6), on je prodao prvo komsijama, pa je malo silovana po PG, zatim u KO, sada je opet u PG.Ali nije vise ista kao kod njega dok je bila. On mi je pomogao malo u sredjivanju auta, jer pametnije su 2 glave, nego 1 hehehehe

Offline Domo_TS

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #17 on: November 20, 2006, 08:34:24 PM »
[!--quoteo(post=12810:date=Nov 20 2006, 04:01 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Nov 20 2006, 04:01 PM) [snapback]12810[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]sprdash li se ti to?kad bi vec mijenjao, na crnu boju vazda idu bijele felme npr one OZ sa masu kraka ili obichne alu oz isto sa masu kraka..ali ove tamne ne nikako[/quote]a nisu one tamne nego je svjetlost takva. a trile to je sve stvar ukusa.

TD(i)

• Guest
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #18 on: November 20, 2006, 08:42:54 PM »
[!--quoteo(post=12831:date=Nov 20 2006, 09:34 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Nov 20 2006, 09:34 PM) [snapback]12831[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a nisu one tamne nego je svjetlost takva. a trile to je sve stvar ukusa.[/quote]Iskreno, o ukusu se ne raspravlja... Razmisljao sam i o felmama od Golf V GTI-a. Ima jedna plava cetvorka u PG (vlasnik se zove Igor) na takvim felmama i to sivo-crna varijanta. Boli glava kako stoje. Ali mene je ljepsi fazon R32 felmi.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf 1.9 Td(i)
« Reply #19 on: November 20, 2006, 11:09:55 PM »
[!--quoteo(post=12832:date=Nov 20 2006, 11:42 PM:name=TD(i))--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TD(i) @ Nov 20 2006, 11:42 PM) [snapback]12832[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Iskreno, o ukusu se ne raspravlja... Razmisljao sam i o felmama od Golf V GTI-a. Ima jedna plava cetvorka u PG (vlasnik se zove Igor) na takvim felmama i to sivo-crna varijanta. Boli glava kako stoje. Ali mene je ljepsi fazon R32 felmi.[/quote]ima jedna cetvorka na kotorske tablice, radjena original kao r32.. branici, felme, dupli izduv... extrada ne zna ko koji je motor u nju?da nije to ta 1.6 vladova
slam.poke.drop.tuck.dope