Ljudi imao sam problem da vam odgovorim, pa sam morao nanovo da se registrujem, stvarno uzas.Ali evo mene opet, nema vise nick-a nikgolf, sada sam cistokrvni DIZELAS [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] SFU Sto se tice prednjeg spojlera nisam zelio da stavljam nesto napadno, zadnji je u planu (malo nizi, ali onaj sto ide u dodatnu opremu VW). OZ su odabrane jer nema bolje ponude kod nas. Inace stavio bih OBRVE, ali ne zelim da prekidam prsten (Angel Eyes). Stavljao sam i malo mi je ruzno, da su fabricki farovi bilo bi ok, ovako im narusavam izgled. borus_mudusTreba da znas da na crnu boju ide kontra boja felni, znaci sto svjetlije. Samim tim slazem se sa aCid_cOokiE. Jer na auto crne boje da stavis bilo koje felne crne boje djelovale bi kao CELICNE!!!! Moras razbiti toliku crninu hehehebmw_fanPriznajem, dosta zivaca me je kostalo sredjivanje. Treba dosta strpljenja i "vremena". Rupa bez dna... zamalo m-powerHvala.Jeste, kod Vlada je jedna slika slikana, on je okrenut ledjima. Nije Vladova cetvorka (njegova je bila 1.6), on je prodao prvo komsijama, pa je malo silovana po PG, zatim u KO, sada je opet u PG.Ali nije vise ista kao kod njega dok je bila. On mi je pomogao malo u sredjivanju auta, jer pametnije su 2 glave, nego 1 hehehehe