Author Topic: Home Reunion Vol.7  (Read 2208 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #40 on: October 31, 2006, 05:58:42 PM »
ajde sad na glasanje gdje da se ide1aluminiski gdje je extra kad kisa pada i dugacak je put (ali malo neravan)2spiro gdje je kraci ali siri i nekako sigurniji,al nema tendi

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #41 on: October 31, 2006, 10:11:41 PM »
ja sam za spira, ali ako bude guma tamo, a ako ne onda komb [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #42 on: October 31, 2006, 10:45:47 PM »
ja sam ovaj vikend svakako u Herceg Novi, tako da necu moc da dodjem.... vi se dogovorite gdje cete i kada cete... nije losh taj predlog da mi sa foruma prvo idemo na "shpira"... i onda oko 4 odemo na kombinat da vidimo sta se deshava, parkiramo auta ispod onih garaza za svaki slucaj.... al znachi to okupljanje na kombinat da nema ama bas nikakve veze sa nama nego cisto da navratimo malo...  jer ono je haos kakvih sve likova dodje...

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #43 on: October 31, 2006, 10:56:42 PM »
dobra ideja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] znaci spitosh nas mali da bude cnetar svih okupljanja (kad je lijepo vrijeme,tj bez kise bolesne)a kasnije kad nam presmrdi idemo da gledamo one avetinje ne izzivljene  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] a kako sam ovo napisao samo nek sam zdravo

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #44 on: October 31, 2006, 11:15:06 PM »
[!--quoteo(post=11800:date=Nov 1 2006, 01:56 AM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Nov 1 2006, 01:56 AM) [snapback]11800[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]dobra ideja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] znaci spitosh nas mali da bude cnetar svih okupljanja (kad je lijepo vrijeme,tj bez kise bolesne)a kasnije kad nam presmrdi idemo da gledamo one avetinje ne izzivljene  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] a kako sam ovo napisao samo nek sam zdravo[/quote]tako tako kako sam JA rekao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]aaa tjuning stajling brzii bijesnisisisis
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #45 on: November 01, 2006, 08:08:34 AM »
@luka shto ti je neravan onaj put na alu.?moze oko 3h na shaja, pa posle na alu!!!!pa ako bude losh tajming neka sledeci put bude okupljanje ranije!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #46 on: November 01, 2006, 09:37:53 AM »
SFU jeste malo je neravna ona ravnica na alu. tamo na sredinu nedje ima nekoliko udubljenja na putu pa pri vecoj brzini a jos kad su ti losi amortizeri ka meni znas kako zaljulja.

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #47 on: November 01, 2006, 10:22:42 AM »
meni je preravna!!!!!nikako ne mogu da zamislim ravniji i zdraviji put od onog!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #48 on: November 01, 2006, 11:52:45 AM »
nesiguran je sfuja samo chekam da mi iskoci neko od plinare
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #49 on: November 01, 2006, 04:34:38 PM »
Jes istina je da je Spiro(shajo) sigurniji, znaci shira staza, kraca, i nema saobracaja.......
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #50 on: November 01, 2006, 10:34:32 PM »
neravan je,jes da lanciom kad sam tuda isao 140 nijesam osjetio ali sa mustangom jesam (isao sam 90) losi su mu amortizeri,ali stvarno ima neravnina,ja sam licno za spira moj glas je siguran bez ako neko jos mjesto ne iskopate (:

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #51 on: November 02, 2006, 07:29:45 AM »
ja sam malo tu ,dvoumim se rechimo tako.ja sam za oba mjeste ali kakomalo ranije na shpira(shaja) da se ide pa ondak na kombinaJt
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #52 on: November 02, 2006, 01:00:24 PM »
znate sto izzivimo se na saja (mislim spira) i onda idemo na kombinat kao kulturni ljudi .hahaahahahahaha "znate sto izzivimo se na saja"

ghia

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #53 on: November 02, 2006, 01:05:51 PM »
koliko sam razumeo na kombinat dolaze samo neki koji dve veze s mozgom nemaju...uzmete snimite i njih ubacite u film kao primer kako ne treba da se trka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

GSI16V

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #54 on: November 02, 2006, 02:33:39 PM »
oce li bit tog okupljanja u nedjelju?

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #55 on: November 02, 2006, 02:57:57 PM »
svake ned je okupljanje

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #56 on: November 02, 2006, 05:39:48 PM »
i naravno kao clan foruma si vishe nego pozvan...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

nookie

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #57 on: November 03, 2006, 04:10:09 PM »
ja radim do 4 u nedelju tako da vam se mogu pridruzit kasnije ako se budete djipali po ulica jos uvijek...
« Last Edit: November 12, 2006, 09:30:42 PM by motorsport »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #58 on: November 03, 2006, 10:20:02 PM »
Proslu nedelju smo bili do 19:30 barani a mislim  da su ostali jos ostali

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #59 on: November 04, 2006, 08:46:53 AM »
pa kad cemo sjutra aljo???