a i ja da kazem dvije [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Volim kad je mnogo ljudi al ne i onakav haos kao juce,i najsrecniji bih bio kad bi to bilo ljudi sa mr foruma (eventualno da dovedu kojeg druga sa sobom ali NORMALNOG)...A naravno i da svako dovede koju ribicu (sto je i bio nas plan DG force (: da dodje sa zenskom populacijom na predhodno okupljanje-kad je padala kisa).Iskreno ljepse mi je na spira i ako je put kraci ali je SIGURNIJI sto je mnogo bolje nego (to osjetih sinoc kad sam vozio mustanga) na aluminiski gdje auto bukvalmo plese na pojedinim pozicijama.Jos sam i da se kad budu veca okupljanja (prva nedjelje u mjesecu) i kad naravno bude lijepo vrijeme,da se uvece donesu rostilj (ih kako ce ticu i filipu bit banja kad ovo procitaju),neke bacve ze lozenje(kao sto beskucnici na nihovim niskobudzetni okupljanjim rade da bi se ugrijali),pice,pustanje muzike iz naj sredjenih automobila(sto se muzike tice),naravno da to bude cist zvuk-a ne neko zalosno brujanje da slusamo,e da i ako neko ima dobru muziku-neka se pohvali u pm,a ne pricaju mi a ima kalibra najbolju muziku,cujem je na udaljenosti od 300m u sobu-ja ne negiram nista od toga sto ljudi pricaju ali majku mu jebem pokazi,pusti pjesmu.nego to je nas seljacki mentalitet koji ne dozvoljava da postoji neko bolji od tebe i kad ima neko bolji sto ja da pustam muziku "da se blamiram".Npr.ja se odusevih sa Vojovim zvucnicima,jesu malo sminka ali se bas dobro cuju,stvarno dobro bez brujanja i sustanja.Prilazi mi tip "da vidis ti kakvi su u ovu kalibru" ja dodjoh i jedino sto vidjeh jes kondezator od 3 kila...tip mi naravno nije htio otvoriti gepek.Al dobro,nema veze nija sa foruma (: hahah...ja se malo napricah i dadoh po neki off al mislim da se nece niko ljutiti i da ce se po neko sloziti sa mojim stavom.