Author Topic: Home Reunion Vol.7  (Read 2194 times)

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.7
« on: October 29, 2006, 10:08:09 PM »
idemo opet, znachi nedelja 05. novembar na KOMBINAT, al neka ovog puta bude u 15:00h, jer sad bash rano pada mrak....

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #1 on: October 29, 2006, 10:12:19 PM »
Trebalo bi mi iz Bara da opet dodjemo,mozda u vecem broju,a mozda ko dasnas.Samo da nepadne kisa.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #2 on: October 29, 2006, 10:18:35 PM »
naravno naravno...kad god hocete.mada ja mislim da je preporucljivo vama koji dolazite iz bara i sfu iz niksica da ne dolazite ako bude kisha da dzabe ne trosite gorivo jer nece bit masu ljudi...podgoricani se izgleda plashe kishe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]to ja mislim.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #3 on: October 29, 2006, 10:30:17 PM »
iz grada pod Garchom bi trebala da dodje dedra i golf III,mozda i toledo 1.8 16v mada ne smijem garantovat jos.slazem se da okupljanje bude u 15:00 jer smo danas vidjeli da je u 5 sati mrkli mrak

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #4 on: October 29, 2006, 10:36:49 PM »
aj potrudite se neke ribe da dovedete na okupljanje... mnogoooooo ce zanimljivije bit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]ne znam dal' ste provalili danas, prilazi riba (ja mislim nekome od barana) i pita "izvini sta je ovo ovdje?"
« Last Edit: October 29, 2006, 10:38:16 PM by motorsport »

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #5 on: October 29, 2006, 10:41:22 PM »
a nije no je mene pitala hahahahahahahhahahaha

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #6 on: October 29, 2006, 10:51:29 PM »
dolazim najvjerojatnije, ovoga puta necu kasnit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]dobro bi bilo, ako gume ostanu tamo, otic na spira da se malo sprdamo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #7 on: October 29, 2006, 10:54:55 PM »
losh je prilaz na shpira... masu ljudi nece htjet tamo jer su im niska kola.... ko hoce na spira dogovorite se za ranije, a u 15:00h nek bude na kombinat... jer ne vjerujem da bi na spira doslo onoliko ljudi koliko je danas bilo na kombinat...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #8 on: October 30, 2006, 01:37:02 AM »
[!--quoteo(post=11668:date=Oct 30 2006, 01:54 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 30 2006, 01:54 AM) [snapback]11668[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]losh je prilaz na shpira... masu ljudi nece htjet tamo jer su im niska kola.... ko hoce na spira dogovorite se za ranije, a u 15:00h nek bude na kombinat... jer ne vjerujem da bi na spira doslo onoliko ljudi koliko je danas bilo na kombinat...[/quote]niti bi se ikakav red znao i kasno kocenje bi nekog ostavilo sakatog [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]i josh prashina ona [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]valjalo bi mi forumashi onamo ispred nastresnjica par flasha piva i sokova (ali da ne dijelimo sa nepoznatima)[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]meni auto masu bolje ide kad sam pijan ;p
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #9 on: October 30, 2006, 03:52:48 AM »
"meni auto masu bolje ide kad sam pijan ;p"xaxaxaxaxaxaxa nisi jedini!Inace, ja sam sve manje zagrijan za ovakav vid "okupljanja" ka' danas, iskreno ni malo mi se ne svidjaju malomni ljudi koji voze ka' njih par danas sto je radilo.........Cak mi se opcija Spiro vishe svidja iz razloga shto masu stoke sa kombinata nece doc, (eto ispade smijesno ali mi smeta kad ima onoliko kola(ko bi reka))Mislim i posle svega kukali Vojo sa hamannom je bukvalno pobjega jer mu je bilo neprijatno ono sve danas(normalno shvatam ga)Ipak ispade da mi sad treba narod da ucimo kako da se ponasha....... mislim svaka cast nekim momcima onamo("nepoznatim") pogotovo mislim na 325i, ali sve mi je ono nekako............... cudno!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #10 on: October 30, 2006, 07:25:03 AM »
ziva istina.stari moj ako okupljanje ide preko MR-aonda neka budu samo ljudi sa mr-a.ako se desi neko sranje,neko nekoga ubije tamo bice ti to su okupljanje organizovali ti i ti.a u ostalom staza na shpira je 1)oprana2) mozda bude guma 3)manje je stoke4)motorsport kad sam ja sa golfom proshao bez kachenja mozesh i ti sa calibrom i svi odje sa kolima.i ja sam za malo ranije okupljanjechak i oko 2
ohajtenzgut nei shpikinguz

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #11 on: October 30, 2006, 08:41:49 AM »
u potpunosti se slazem sa shajom, da bi na okupljanje trebali dolazit samo ovi sa mr-a ali se ne slazem za shpira. ja sam za kombinat, ali dogovorit cemo se pa kako svi odlucimo tako cemo. ja cu doci dje svi budete pa makar i u kolasin.[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #12 on: October 30, 2006, 08:54:49 AM »
a ne to govorim o shpiru kao soluciji kad su gume tamo da se trkamo malo na vrijeme.kombinat u svakom sluchaju.mada kako se izglasa

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #13 on: October 30, 2006, 09:27:30 AM »
[!--quoteo(post=11672:date=Oct 30 2006, 04:52 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 30 2006, 04:52 AM) [snapback]11672[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]"meni auto masu bolje ide kad sam pijan ;p"xaxaxaxaxaxaxa nisi jedini!Inace, ja sam sve manje zagrijan za ovakav vid "okupljanja" ka' danas, iskreno ni malo mi se ne svidjaju malomni ljudi koji voze ka' njih par danas sto je radilo.........Cak mi se opcija Spiro vishe svidja iz razloga shto masu stoke sa kombinata nece doc, (eto ispade smijesno ali mi smeta kad ima onoliko kola(ko bi reka))Mislim i posle svega kukali Vojo sa hamannom je bukvalno pobjega jer mu je bilo neprijatno ono sve danas(normalno shvatam ga)Ipak ispade da mi sad treba narod da ucimo kako da se ponasha....... mislim svaka cast nekim momcima onamo("nepoznatim") pogotovo mislim na 325i, ali sve mi je ono nekako............... cudno![/quote]Potpuno se slazem sa ovim.Nezna se nikakov red.Onaj lik se dvojkom se trka sa svakim,a niko sa njim,ljudi dovode malu djecu(valjda da ih zaraze od malih nogu).
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #14 on: October 30, 2006, 01:24:44 PM »
ja sam za chlanske karteka u radoje dakic

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #15 on: October 30, 2006, 02:53:56 PM »
Pricao sam sa nekim drugovima u bar ako ste raspolozeni mogli bi napravit (organizovat) okupljanje na spichansko polje u sutomore (tamo dje su bile nekad trke) Pa vidite i recite sta mislite o tome, ima dosta pravine i prostora...

Offline NSX

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #16 on: October 30, 2006, 03:40:42 PM »
Spichansko polje nije losa ideja, uostalom i zato sto nema plinare pored  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #17 on: October 30, 2006, 03:52:28 PM »
a i ja da kazem dvije [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Volim kad je mnogo ljudi al ne i onakav haos kao juce,i najsrecniji bih bio kad bi to bilo ljudi sa mr foruma (eventualno da dovedu kojeg druga sa sobom ali NORMALNOG)...A naravno i da svako dovede koju ribicu (sto je i bio nas plan DG force (: da dodje sa zenskom populacijom na predhodno okupljanje-kad je padala kisa).Iskreno ljepse mi je na spira i ako je put kraci ali je SIGURNIJI sto je mnogo bolje nego (to osjetih sinoc kad sam vozio mustanga) na aluminiski gdje auto bukvalmo plese na pojedinim pozicijama.Jos sam i da se kad budu veca okupljanja (prva nedjelje u mjesecu) i kad naravno bude lijepo vrijeme,da se uvece donesu rostilj (ih kako ce ticu i filipu bit banja kad ovo procitaju),neke bacve ze lozenje(kao sto beskucnici na nihovim niskobudzetni okupljanjim rade da bi se ugrijali),pice,pustanje muzike iz naj sredjenih automobila(sto se muzike tice),naravno da to bude cist zvuk-a ne neko zalosno brujanje da slusamo,e da i ako neko ima dobru muziku-neka se pohvali u pm,a ne pricaju mi a ima kalibra najbolju muziku,cujem je na udaljenosti od 300m u sobu-ja ne negiram nista od toga sto ljudi pricaju ali majku mu jebem pokazi,pusti pjesmu.nego to je nas seljacki mentalitet koji ne dozvoljava da postoji neko bolji od tebe i kad ima neko bolji sto ja da pustam muziku "da se blamiram".Npr.ja se odusevih sa Vojovim zvucnicima,jesu malo sminka ali se bas dobro cuju,stvarno dobro bez brujanja i sustanja.Prilazi mi tip "da vidis ti kakvi su u ovu kalibru" ja dodjoh i jedino sto vidjeh jes kondezator od 3 kila...tip mi naravno nije htio otvoriti gepek.Al dobro,nema veze nija sa foruma (: hahah...ja se malo napricah i dadoh po neki off al mislim da se nece niko ljutiti i da ce se po neko sloziti sa mojim stavom.

desha

• Guest
Home Reunion Vol.7
« Reply #18 on: October 30, 2006, 03:52:45 PM »
nije lose to mjesto ima pravca pozamasno

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.7
« Reply #19 on: October 30, 2006, 03:53:09 PM »
Jel se ko raspitivao za sipcanik?ja sam malo bio po vojsci al cu mi rekli da nije vise vojni,aj da se registrujemo pa neka stoji.sa dokumentom registrovanog drustva mozemo bolje proci nego ovako na divlje,pa i kod kradonacelnika videjt moze li nam izaci u susret...mada i ne mora to biti pg na kraju krajeva
« Last Edit: October 30, 2006, 03:53:58 PM by bmw_fan »