Author Topic: "mr" Official Drag Car!  (Read 858 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #40 on: October 19, 2006, 08:08:14 PM »
ah...sada malo ja,Martin Luter sadasnjice...qq kako sam prska...uglavnom,sto se tice promjena,jeste to da se gleda vrijeme,ne kubikaza i konjaza...jbg...neka se ide u isti vremenski rang,ali ne DISKVALIFIKACIJA,ako probije klasu!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #41 on: October 19, 2006, 08:30:39 PM »
pa sta bi drugo moglo da bude????? da bude pobednik ????? evo prijavi se odma da vozis klasu 18 a siguran sam da ti auto ide u klasu 16m a mozda cak i 15 , tu ces  sigurno odneti pobedu tj u klasi 18 , a to je cista prevara
« Last Edit: October 19, 2006, 08:31:12 PM by DRAGANCE »

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #42 on: October 20, 2006, 06:57:11 AM »
jednostavno objashnjenje:znachi ja imam npr GOLF 2 16v i vozim npr 18.10 do 18.01i npr priilichno sam ga ispraksirao i vrlo lako vozim bez greshke izmedju 18.10-18.01! Ja vishe nemam potrebu da budzim auto da ga poboljshavam itd - e to mi je bzvz (znachi ima 100 brzih golf2ki od mene al meni je super ja mogu da vozim blizu 18sec)a auta bih poredjao po prirodnim konkurentima (svi znate koji su konkurenti po klasama) GOLF gti- opel GSI,  (znachi ako se pojavi neki RX7 neka trazi nekog 3000gt, supru il sl. ako se pojavi stari record 2.0 nek trazi nku 124 200E ili staru 5cu bmw-a a bolje da ide kuci)
« Last Edit: October 20, 2006, 06:58:11 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline NSX

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #43 on: October 20, 2006, 01:21:58 PM »
[!--quoteo(post=10844:date=Oct 20 2006, 08:56 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Oct 20 2006, 08:56 AM) [snapback]10844[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] a bolje da ide kuci)[/quote] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #44 on: October 20, 2006, 05:42:07 PM »
@ SFUgotovo je nemoguce da ti uspes u svakoj trci da vozis isto vreme ( do sad se retko kome desavalo ) nesto jednostavno mora da se desi ili da malo proklizas , ili da sporije pustis kvacilo , ili da sporije presaltas brzinu , mozda je cak i promasis ( sto je cest slucaj na trkama ) , tako da ne mozes ti uvek da vozis ista vremena , slobodno idi i probaj , videces kolike su mogucnostisto se tice klasa ok , pametna ti je ta verzija , ti dodji sa fabrickim golfom gti a ja cu sa extra nabudzenim opelom gsi ( ali ja cu da ti kazem da je fabricki , samo uzi clanovi moje porodice znaju  da je nabudzen ) i kad te oduvam sta ces onda ???? da mi kazes da sam lazov dok stojim na postolju i kupim pehare?????ti slobodno potrazi 3000 gt vozila i tako te egzoticne , a ja cu da cekam da ih nadjes pa da se trkamo , daj molim te stvarno me nekad zabrines , bez ljutnje gotivim te do jaja ali shvati da ne moze nikako drugacije nego u sekundama

Offline brzi_pas

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #45 on: October 20, 2006, 06:54:35 PM »
........neznam, nisam pametan.....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #46 on: October 20, 2006, 08:01:45 PM »
hahahahhahama znam ja da ne moze drugachije!a slushaj ovo (kako sam bolesan shto je ovo):ti imash nabudzenu astru- puko na nju 5000e i dere te 5-6 auta iz te klase (neki 323i 325i), a dodje momak sa fabrichkom astrom i osvoji prvo mjesto u nizoj klasi i gleda te sa postolja i kaze: "druze kolko reche da si ulozio?"po mome (po konkurentnosti GTI, GSI i sl) ko ima bolje sredjeno auto u svojoj klasi, ko je vishe ulozio, a bogomi i ko dobro vozi taj osvaja prvo mjesto! (slichno shampionatu u SCG ili amaterskom prvenstvu CG ko je vishe ulozio i ko bolje vozi osvaja!!!)a yugo nek se trka s yugomgti sa gtia rx7 (eto ti si naveo a ja samo dodao) nek se trka sa 350z il 3000gt!!!mozemo ovako dok ne crknemo! ja samo branim lichni stav i utisak (a bogomi znam i da nije samo lichni)! a i sam znam da ovakvu vrstu takmichenja jedino tako moguce organizovat!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #47 on: October 20, 2006, 09:48:21 PM »
pazi ( prvo drago mi je da si uzeo primer kad bmw dere astru , haha , to nije daleko od istine ) ako ja imam 5000e da ulozim u astru , veruj mi da cu uloziti tako da mogu da budem na postolju sigurno , znaci jedno od prva tri mesta uzimam sigurno , ne moze mene da dere nekoliko auta , moze samo jedan , eventualno dva jer teeeesko da ce gomila ljudi da ulozi 5000e u kola , s'obzirom da ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem , znaci nema tog dranja o kom ti pricas ( osim ako bas ne znam da vozim , e onda se necu ni trkati )e sad taj sa fabrickom astrom ne moze nikako da mi se smeje , jer je moj auto sigurno brzi od njegovog , posto se radi o trkama , postoji jedan nacin da se to resi , stanemo ja i on na crtu i ja cu njemu da se smejem , jbg petosevicev auto kosta 70 000e vozi klasu 11, a fica iz hrvatske ga dere samo tako , pa mu se ne smeje lik sa jugom iz klase 17 , nego naprotiv i on bi zeleo nekako da dogura u klasu 11to sto ti mislis je prosto neizvodljivo , gsi moze sa gsi-jem ali ce mi se smejati onaj ko ima vise para od mene , pa je ulozio vise u gsi-ja i odrao me , razumes , ovako ja i ti imamo vreme izmedju 15 i 16s , i onaj ko bolje salta i napravi bolji start , taj pobedjuje , znaci nema ama bas bas bas nikakve veze sa parama , nego samo sa vozackim umecem , cak je i postenije nego kruzne trke i ostali sampionati u kom pare odlucuju sve , cak je postenije i od formule ako cemo zdravo da razmisljamo , jer i tamo ferrari ima najveci budzeta evo ti jedno pitanje za kraj , sta ako se u trci ( npr ) pojavi samo jedan gti , a gomila juga , i gomila drugih kola koja ne spadaju u njegovu klasu , sta sad , covek bezveze budzio celu sezonu kola a nema sa kim da se trka , a ne smes da ga stavis sa nekim u klasu , jer je po pravilima samo gsi protiv gsi-ja , jugo protiv juga i gti protiv gti-ja??????????????
« Last Edit: October 20, 2006, 09:50:37 PM by DRAGANCE »

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #48 on: October 20, 2006, 10:13:39 PM »
brate pre bukvalno svatash stvari (ja ovo smishljam dok pishem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] )to su primjeri koji su mi prvo pali na pamet i slabo shta sam htio da kazem od toga kako si ti razumio ali...dizem ruke!!!!!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #49 on: October 21, 2006, 01:03:27 AM »
hahahahahaha , e jesi lud ......nema veze bre , nisam ja nista shvatio ovo kao da se ti nesto pravis pametan , i ja nisam prezadovoljan ovim klasama , jer mnogo ljudi koristi kocnicu i vozi klasu 16 , a auto mu ide 15.8 a zna da ce izgubiti klasu 15 i onda predje u sledecu i koristi prevaru ja sam cisto mislio da se daju neki predlozi , mozda postoji neko bolje resenje , ali zasad ga stvarno nema....

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #50 on: October 21, 2006, 06:41:00 AM »
evo ruka!!!!

Offline NSX

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #51 on: October 25, 2006, 05:41:51 PM »
[!--quoteo(post=10997:date=Oct 21 2006, 08:40 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Oct 21 2006, 08:40 AM) [snapback]10997[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]evo ruka!!!![/quote]Ima, neka se ljudi sami svrstavaju u klase u koje misle da spadaju (tipa street 2000 i slicno), pa ako ce sa Yugom protiv novog BMWa da ide neka izvoli...

ghia

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #52 on: October 26, 2006, 02:21:00 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jbg petosevicev auto kosta 70 000e vozi klasu 11, a fica iz hrvatske ga dere samo tako[/quote]mislis na bmw ili mercedes?za bmw si upravu ali si za mecku pogresio jer ima i klip na kome se vidi za koliko fica ostavlja bmw-a [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]a kao drugo mecka je dobila vipera u hrvatskoj tako da je svaki komentar suvisan..... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #53 on: October 26, 2006, 04:27:03 PM »
mecka je to..............

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #54 on: October 26, 2006, 04:40:18 PM »
[!--quoteo(post=11446:date=Oct 26 2006, 04:20 PM:name=ghia)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ghia @ Oct 26 2006, 04:20 PM) [snapback]11446[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a kao drugo mecka je dobila vipera u hrvatskoj tako da je svaki komentar suvisan..... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]mogu misliti sta bi tek bmw uradio viperu , posto je mnogo brzi od tog AMG mercedesa , to slobodno pitaj petosevica ako ga ikad sretnes...

ghia

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #55 on: October 27, 2006, 12:57:46 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mogu misliti sta bi tek bmw uradio viperu , posto je mnogo brzi od tog AMG mercedesa , to slobodno pitaj petosevica ako ga ikad sretnes...[/quote]Ko drzi nacionalni rekord?ne cujem.....aaaaaaaaaaa mecka!bmw nek se pozabavi ficom pa onda viperom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]a bobija vidjam cesto ispred skole.....

Sprinter

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #56 on: October 27, 2006, 04:00:11 PM »
predpostavljam saobracajac,a?Dragance da li znas kakva je ona njegova NSX mislim ks,0-100 i to

motorsport

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #57 on: October 27, 2006, 08:33:33 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]bmw nek se pozabavi ficom pa onda viperom [/quote] hahahaaa... kralju kad ces vec jednom da shvatis da je BMW za mercedesa svijet izmislio.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #58 on: October 27, 2006, 09:58:22 PM »
"gazda" nikako se ne slazem sa tobom!Ima li bmw neshto priblizno SLR-u ili Maybahu? NE!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #59 on: October 27, 2006, 10:40:01 PM »
[!--quoteo(post=11512:date=Oct 27 2006, 02:57 PM:name=ghia)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ghia @ Oct 27 2006, 02:57 PM) [snapback]11512[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ko drzi nacionalni rekord?ne cujem.....aaaaaaaaaaa mecka!bmw nek se pozabavi ficom pa onda viperom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]37   MaraÅ¡ Radomir   Mercedes AMG   ADRENALIN   13,834 - petoseviceva mecka38   Petosevic Slobodan   BMW M3   TIME WINNER   12,291to su vremena koja prave ta dva automobila......