pazi ( prvo drago mi je da si uzeo primer kad bmw dere astru , haha , to nije daleko od istine ) ako ja imam 5000e da ulozim u astru , veruj mi da cu uloziti tako da mogu da budem na postolju sigurno , znaci jedno od prva tri mesta uzimam sigurno , ne moze mene da dere nekoliko auta , moze samo jedan , eventualno dva jer teeeesko da ce gomila ljudi da ulozi 5000e u kola , s'obzirom da ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem , znaci nema tog dranja o kom ti pricas ( osim ako bas ne znam da vozim , e onda se necu ni trkati )e sad taj sa fabrickom astrom ne moze nikako da mi se smeje , jer je moj auto sigurno brzi od njegovog , posto se radi o trkama , postoji jedan nacin da se to resi , stanemo ja i on na crtu i ja cu njemu da se smejem , jbg petosevicev auto kosta 70 000e vozi klasu 11, a fica iz hrvatske ga dere samo tako , pa mu se ne smeje lik sa jugom iz klase 17 , nego naprotiv i on bi zeleo nekako da dogura u klasu 11to sto ti mislis je prosto neizvodljivo , gsi moze sa gsi-jem ali ce mi se smejati onaj ko ima vise para od mene , pa je ulozio vise u gsi-ja i odrao me , razumes , ovako ja i ti imamo vreme izmedju 15 i 16s , i onaj ko bolje salta i napravi bolji start , taj pobedjuje , znaci nema ama bas bas bas nikakve veze sa parama , nego samo sa vozackim umecem , cak je i postenije nego kruzne trke i ostali sampionati u kom pare odlucuju sve , cak je postenije i od formule ako cemo zdravo da razmisljamo , jer i tamo ferrari ima najveci budzeta evo ti jedno pitanje za kraj , sta ako se u trci ( npr ) pojavi samo jedan gti , a gomila juga , i gomila drugih kola koja ne spadaju u njegovu klasu , sta sad , covek bezveze budzio celu sezonu kola a nema sa kim da se trka , a ne smes da ga stavis sa nekim u klasu , jer je po pravilima samo gsi protiv gsi-ja , jugo protiv juga i gti protiv gti-ja?

?