Author Topic: "mr" Official Drag Car!  (Read 881 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« on: October 12, 2006, 08:14:18 PM »
Procitah nedje od DRAGANCETA kako oni u svom klubu spremaju neke mashine za drag, mi eto josh nemamo klub, ali nadam se da ce se ubrzo i to desit, e sad kad i ako se desi, bash interesantna fora da i mi imamo svoje auto za neke stvari kao sto su drag ili drift..... (shajo ce spremit svoje za DB [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )Mislim sve je ovo samo price radi, ali za ovaj "drag-car" bi se moglo iskombinovat neshto, neko od nas ima(ili ce da ima) auto koje bi moglo neshto uradit u svojoj klasi, i bila bi odlicna reklama da ga mi kao (buduci klub) da kazem tako "sponzorishemo" za tako neshto....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #1 on: October 12, 2006, 08:54:19 PM »
Kod nas kola nisu skupa kao u srbiji i kola za "rasturanje" se mogu nac za pristupacnu cijenu i sa prevodom to nije mnogo, al za drag ne trebaju samo kola treba neko da ga "doktorira" (sto se tice voznje a ne da ja posjedujem auto a da ga vozi RS-6 NPR valjda vlasnik bolje poznaje kola) i da se to auto malo doradi a za sve to treba para pa ako je MR otvoren za sponzorstva moguce je da ce zagolicati mastu mnogima od nas.

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #2 on: October 12, 2006, 09:00:31 PM »
vrlo pohvalno sa tvoje strane , ja vam stvarno zelim da nesto uraditesto se drag trka tice , nista posebno vam ne treba , nadjite stazu i izmerite sto preciznije 402mpotom stoperice u ruke i merite vasa vremenaklase idu od 11s-12s12s-13s13s-14s14s-15s15s-16s16s-17s17s-18sklasa posle 18snaravno ko probije klasu ispada tj diskvalifikacija bez pogovoraizmerite vasa vremena i gotova stvar takodje mozete i vase licno takmicenje forumasa da organizujete tako sto uradite kvalifikacije i posle sortirate ko ce u koju klasu tj ko je imao koje vreme...pa onda vezbanje i vezbanje i vezbanje pa polako stize prolece i eto vas kod nas na drag-usto se db-a tice tu ne moram puno da vam pricam , tu se sve zna...drift mozete da organizujete sad na zimu , takodje osmislite neko svoje licno takmicenje u sneznim carolijamaaj javljajte vasa vremena , a denis bi mogao da otvori sobu DRAG i DRIFT[!--quoteo(post=10130:date=Oct 12 2006, 10:53 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Oct 12 2006, 10:53 PM) [snapback]10130[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Kod nas kola nisu skupa kao u srbiji i kola za "rasturanje" se mogu nac za pristupacnu cijenu i sa prevodom to nije mnogo, al za drag ne trebaju samo kola treba neko da ga "doktorira" (sto se tice voznje a ne da ja posjedujem auto a da ga vozi RS-6 NPR valjda vlasnik bolje poznaje kola) i da se to auto malo doradi a za sve to treba para pa ako je MR otvoren za sponzorstva moguce je da ce zagolicati mastu mnogima od nas.[/quote]to sto ti pricas vazi iskljucivo za neke extremne aute koji idu u klasu 11s ili klasu 12s , znaci za ta kola mora da se ima mnogo para i dobar vozac klasa   16 , 17 , 18 uopste ne zahtevaju neka extra brza kola ,ja sa mojim tromim cudom vozim vreme 17.5s i to sam samo jednom merio , kad bi izbacio vufer i kojekakva cudesa iz auta i jos malo vise izvezbao i pravio nekoliko proba siguran sam da bi mi vreme bilo bolje za koju stotinku ili desetinkuznaci filip bi bez problema bio u klasi 16 ako ne i u klasi 15 , onaj sa lanciom bi takodje mogao lepo da se kotira ,  ne znam , izmerite sad na sledecem okupljanju i videcemo sta ce biti
« Last Edit: October 12, 2006, 08:55:50 PM by DRAGANCE »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #3 on: October 12, 2006, 09:12:47 PM »
Ovo sto sam ja predlozio je kad bi se radilo auto MR znaci sponzorstvo foruma ili tada mozda i kluba pa da to auto predstavlja klub u pravom svjetlu, dje ces bolju reklamu od toga! A ovako pojedinacno jedino da imam doradjeno auto bi posao inace da se brukam neka hvala. Da stane pored mene jugo koji je napucan i koji ima 1.6 i  solidnu konjazu (ili onaj iz hrvacke sa 2.0 i 220ks) a ja sa GTI-om od 1.8 16v obican i da me isprasi ma od blama ne bi smio vise da ga vozim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #4 on: October 12, 2006, 09:17:11 PM »
meni se svidja ta ideja.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #5 on: October 12, 2006, 09:29:33 PM »
Pa to je jedna od ideja koju bi ja realizovao da imam klub. Clanarina bi bila nesto malo (na godishnjem nivou) a kad se klub malo promovise i kad bude imao vise clanova povecao bi clanarinu i uveo bi neke vrangulije da bi na njima zaradio pare i polako izvlacio ulozeno u kola. Naravno ne bi u takav poduhvat usao sam nasao bi nekog partnera. I nasao bi sponzore.

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #6 on: October 12, 2006, 09:33:03 PM »
[!--quoteo(post=10135:date=Oct 12 2006, 11:12 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Oct 12 2006, 11:12 PM) [snapback]10135[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ovo sto sam ja predlozio je kad bi se radilo auto MR znaci sponzorstvo foruma ili tada mozda i kluba pa da to auto predstavlja klub u pravom svjetlu, dje ces bolju reklamu od toga! A ovako pojedinacno jedino da imam doradjeno auto bi posao inace da se brukam neka hvala. Da stane pored mene jugo koji je napucan i koji ima 1.6 i  solidnu konjazu (ili onaj iz hrvacke sa 2.0 i 220ks) a ja sa GTI-om od 1.8 16v obican i da me isprasi ma od blama ne bi smio vise da ga vozim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]ovo je zivi primer kad neko pise gluposti a ne procita text koji sam ja napisaozar je toliko tesko procitati nestobez ljutnje ali bas bas bas lupetas , a obrazlozicu ti zasto kad procitas moj text na pocetku i sam vidis gde si to lupio

Offline Laki

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #7 on: October 12, 2006, 09:36:05 PM »
Ideja je mnogo dobra.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #8 on: October 12, 2006, 11:03:42 PM »
Ma istina je da mi je malo bilo dosadno, i vidim niko nista ne pise, pa mi pade na pamet ova ideja!Ali nije samo puko pricanje, jer smo quatrro(david) i ja nashli povoljno jednu toyotu seliku 2.0 turbo 4x4, i taj auto moze uz male dorade (prvo cupanje svega nepotrebnog iz njega) da bude sasvim solidan za drag, ne pricam o vrhunskim rezultatima, ali cisto se moze bit sasvim solidan u svojoj(i to ne nekoj 16-17 klasi), tako da se to stvarno moze odradit.A sto se tice price oko sponzorstva i kluba, o tome kad bude bice, da ne kazete da je meni palo na pamet da idem na drag, pa ocu vi da mi date pare [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Naravno treba sto prije organizovati neki nas drag na 402, cisto zbog sportskog duga ........poz.

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #9 on: October 13, 2006, 10:41:24 AM »
Draganche kako se utvrdjuje klasifikacija po klasama?!ako ja sjedem da vozim kvalifikacije i odvezem lagano (sa malo kopanja u mjestu i ranijeg shaltanja) 20tak sekundi! i vi me kvalifikujete u 18s+ a posle se potrudim i izvezem npr 17sec!?!?!?!a momci polako svoja kola sredjujte pa da vidimo ko je kakva klasa!!!a ja sam za to da se kupi auto sa drag (A ZA CRNOGORSKU LIGU IMA PREVISHE ULAGANJA) ali mislim da je josh rano (jbg trebace nam 1000e za sva sredjivanja)!!!!
« Last Edit: October 13, 2006, 10:43:33 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #10 on: October 13, 2006, 12:03:27 PM »
i vise od hiljaduja ne dajem pare ako nije neka budzevinaturbooooooooo
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline shajo

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #11 on: October 13, 2006, 12:50:28 PM »
onda cu da budzim auto da ih sve opeglam i da uzmem pare

Offline brzi_pas

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #12 on: October 13, 2006, 02:39:27 PM »
"onda cu da budzim auto da ih sve opeglam i da uzmem pare"tacno tako!@SFU, ako probijesh klasu u koju si stavljen, nagrada ti je diskvalifikacija!A inace, nemoramo brinut za drag kola u jednu od najjacih klasa, drugar moj je kupio u svabiju M3 HAMMAN!!!!! I sad ce da se vraca ovamo, mislim da ce to bit prvi haman u cg?!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #13 on: October 13, 2006, 04:05:04 PM »
[!--quoteo(post=10143:date=Oct 12 2006, 11:32 PM:name=DRAGANCE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(DRAGANCE @ Oct 12 2006, 11:32 PM) [snapback]10143[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ovo je zivi primer kad neko pise gluposti a ne procita text koji sam ja napisaozar je toliko tesko procitati nestobez ljutnje ali bas bas bas lupetas , a obrazlozicu ti zasto kad procitas moj text na pocetku i sam vidis gde si to lupio[/quote]evo da objasnim 2 fast-u zasto je po mom misljenju lupetao , auto koji ima 500ks , sigurno vozi vreme 11s ( primer navodim ) a ti ako imas nekog juga napucanog ( nikako da provalim koja kola vozis ) ne mozes nikako sa njim u klasi , tako da tvoja konstatacija  " sta ja imam da se sramotim ako pored mene stane neki auto od 220 ks " je samo budalastina , doduse moze da stane pored tebe ali da se parkira  shvati da u drag trkama se voze klase u kojima su sva kola konkrentna jedna drugimamolim te da sledeci put procitas sve sto je napisano pre nego sto pocnes da dizes neke bune i otvaras veliko protivljenje prema ovom sportu a uopste i ne poznajes pravila i ne znas ni o cemu se zapravo radi@ SFU , ako probijes klasu , nagrada je diskvalifikacija , a na nekim takmicenjima moze i da dodje do zabrane u buducim takmicenjima , a to je ako je bas ljudski probijes , vozi se kvalifikacija nekoliko puta , pa ne moze bas da svaki put ubode identicno vreme , naravno uvek postoji prigovor na tudji auto takodje je zabranjeno ( uslovno receno ) kocenje na drag trkama razlog je sto neko vozi klasu 16 s a zna da mu auto ide 15.7s i on pri cilju malo zakoci da ne bi probio klasu , tako da obratite i paznju na toaj poz i pitajte sta treba

Offline Domo_TS

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #14 on: October 13, 2006, 05:12:03 PM »
dragance,kad se tako razumijes oli mi rec od koliko je sekundi klasa ulicni borac?a ako ne mozes da kocis mozes li samo da pustis gas?i sto ako se desi da ti bolje vozis na trku (oko 10 stotinki bolje) nego na kvalifikacije (na kojima je vrijeme bilo recimo 12.95)?

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #15 on: October 13, 2006, 06:04:37 PM »
pa aj da ti odgovorim na to  pitanje to je klasa 15s-16s , nadam se da tvoje pitanje nije bilo ironicno nego stvarno ne znas pa pitasodgovor na ovo pitanje " sto ako se desi da ti bolje vozis na trku (oko 10 stotinki bolje) nego na kvalifikacije (na kojima je vrijeme bilo recimo 12.95)?"nista brate , vozio si citavih 12.85sa sto se tice kocenja i pustanja gasa to je samo pitanje casti coveka , da li je dosao da vara ili da vozi trku za svoju dusu i da vidi da li mu auto napreduje u preradama koje je mozda radio
« Last Edit: October 13, 2006, 06:09:17 PM by DRAGANCE »

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #16 on: October 13, 2006, 06:21:06 PM »
a evo vam neki rezultati pobednickih vremena sa draga u ladjevcima, cisto da imate neki sablon za vezbanje:klasa 17s - 17.135klasa 16s - 15.946 ( oba takmicara probili klasu ali je pobedio onaj ko je imao pribliznije vreme ) ne pitajte kako , sta , gde...klasa 15s - 15.169klasa 14s - 14.338klasa 13s - 13.695klasa 12s - 12.291evo malo i najboljih rezultata sa batajnice ove godineklasa 17s - 17.505klasa 16s - 16.121klasa 15s - 15.421klasa 14s - 14.457klasa 13s - 13.791klasa 12s - 12.975pa navalite i vidite da li mozete bolje od ovoga
« Last Edit: October 13, 2006, 06:31:45 PM by DRAGANCE »

Offline Domo_TS

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #17 on: October 13, 2006, 06:21:24 PM »
ovo prvo pitanje nije bili ironicno,a ovo drugo je greska umjesto "(na kojima je vrijeme bilo recimo 12.95)?" htio sam da kazem 12.05

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #18 on: October 13, 2006, 06:27:14 PM »
ma ok bre , nema ljutis , evo ti odma odgovor - ove godine u srbiji je bila opcija ako oba vozaca probiju klasu onaj koji je manje probio ( tj onaj ko je drugo mesto ) nosi pobedu , doduse to je kod nas samo tako i jos u nekim zemljama , inace je diskvalifikacijaznaci ako si vozio 12.050 , i probijes klasu ..... napolje a ako uspes opet to vreme da odvozas , onda si sigurno prvi , tj najbolji

Offline shajo

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #19 on: October 13, 2006, 07:08:13 PM »
u ti se bash razumijesh u te stvarikolko vata golf 2 gti na drag   seci k\m/h