vrlo pohvalno sa tvoje strane , ja vam stvarno zelim da nesto uraditesto se drag trka tice , nista posebno vam ne treba , nadjite stazu i izmerite sto preciznije 402mpotom stoperice u ruke i merite vasa vremenaklase idu od 11s-12s12s-13s13s-14s14s-15s15s-16s16s-17s17s-18sklasa posle 18snaravno ko probije klasu ispada tj diskvalifikacija bez pogovoraizmerite vasa vremena i gotova stvar takodje mozete i vase licno takmicenje forumasa da organizujete tako sto uradite kvalifikacije i posle sortirate ko ce u koju klasu tj ko je imao koje vreme...pa onda vezbanje i vezbanje i vezbanje pa polako stize prolece i eto vas kod nas na drag-usto se db-a tice tu ne moram puno da vam pricam , tu se sve zna...drift mozete da organizujete sad na zimu , takodje osmislite neko svoje licno takmicenje u sneznim carolijamaaj javljajte vasa vremena , a denis bi mogao da otvori sobu DRAG i DRIFT[!--quoteo(post=10130:date=Oct 12 2006, 10:53 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Oct 12 2006, 10:53 PM) [snapback]10130[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Kod nas kola nisu skupa kao u srbiji i kola za "rasturanje" se mogu nac za pristupacnu cijenu i sa prevodom to nije mnogo, al za drag ne trebaju samo kola treba neko da ga "doktorira" (sto se tice voznje a ne da ja posjedujem auto a da ga vozi RS-6 NPR valjda vlasnik bolje poznaje kola) i da se to auto malo doradi a za sve to treba para pa ako je MR otvoren za sponzorstva moguce je da ce zagolicati mastu mnogima od nas.[/quote]to sto ti pricas vazi iskljucivo za neke extremne aute koji idu u klasu 11s ili klasu 12s , znaci za ta kola mora da se ima mnogo para i dobar vozac klasa 16 , 17 , 18 uopste ne zahtevaju neka extra brza kola ,ja sa mojim tromim cudom vozim vreme 17.5s i to sam samo jednom merio , kad bi izbacio vufer i kojekakva cudesa iz auta i jos malo vise izvezbao i pravio nekoliko proba siguran sam da bi mi vreme bilo bolje za koju stotinku ili desetinkuznaci filip bi bez problema bio u klasi 16 ako ne i u klasi 15 , onaj sa lanciom bi takodje mogao lepo da se kotira , ne znam , izmerite sad na sledecem okupljanju i videcemo sta ce biti