Author Topic: Home Reunion Vol.4  (Read 1744 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #60 on: October 15, 2006, 10:23:20 PM »
[!--quoteo(post=10430:date=Oct 15 2006, 11:53 PM:name=NSX)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NSX @ Oct 15 2006, 11:53 PM) [snapback]10430[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Dobro mi ispade slika sprijeda casti mi, kako je bio prljav i jos cuknut sprijeda mislio sam bice nagrdjen ovako mogu u oglas komotno da ga stavim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Al ide ona dvojka 16V je8em ti, ja ga saltaj na 4.5-5 poslije trecom mora sam ga stisnut da me ne pretekne  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]koji je tvoj nsx? ovaj fiat?Aj sad komentarisimo auta i dogadjaje.Ja glasam za sebe i svoje skidanje filtera haha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #61 on: October 16, 2006, 02:30:57 AM »
Kao sto sam rekao! Najjaci utisak suza i tdi!A najjaci zvook BMW "kockica", kako se cuje ono auto shto je ono!!!!!Mada mi nesto cudno, davno smo se probali(pisao sam o tome) i na 3. me je ostavljao, danas sam oba puta bio bolji!?!?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #62 on: October 16, 2006, 06:53:00 AM »
ja znam cije je auto najsporije bilo posle trilevoga.kolko je danas otvara se i mijenja se menjach.bruka od gti-ja moga.alo ljudi onaj plavi gti na shpira kako bezobrazno ideeee vidjeste li ono sve zive poostavlja brate.mislim da znam shto je u pitanju sa onim autom.sjecate li se na kombinat ostavlja me za duzinu kola plafon,a sad 5 kola me ostavlja i skoro sve tamo.hahahabrukashto se tiche 3ke tdi drzi se sa miljanom bmw 320i koji ide bruka prvom i drugom kad ushalta bendzola 3-cu vidimo se ali ne mnogo mozda 2 kola.shto se tiche 3-ke chip je tako nashtelovan da zivu naftu izbacha na auspuF.kad sam snima iza njih morali smo brisache palit koja je bruka bila od dima i nafte.ali jebi ga ide.mene je odushevio najvishe onaj filipov golf 2 8v 92 god.shtop ima kuku nazad bez branika.ljudi pokida bi pola 16v onamo kunem ti se.ZNACHI GLASAM ZA TOGA GOLFA i za trila i filterjedva chekam sledecu nedjelju.ali se ide u 4
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #63 on: October 16, 2006, 07:18:29 AM »
a shto se tiche snimka bice ludachki

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #64 on: October 16, 2006, 11:55:10 AM »
aj kad mislis da znas sto je u pitanju sa onom dvojom crnom(ili terget) te ide onako dobro, rechi nam da znamo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]A filipov golf, samo nek je zdravo kako ide, extra.E da, jedino ste ti i on krenuli istovremeno ono kad sam vam ja pokaziva, inache ovi ostali krecu cim onaj digne ruku, ako se pocheshe za vrat ili nesto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #65 on: October 16, 2006, 04:07:11 PM »
Ja neznam sto je sa krecanjem ono ljudi, niko ne krece da valja!A sto se tice teget gti-a, kad sam ja upa sa bmw-om i njim, na start ne je ostavio 3m a kasnije uopshte nije bjeza, a kad smo se vracali, neshto nije ishao posle 3.brzine, valjda odustao ili sto znam....... ali da ide, IDEEE!!!!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #66 on: October 16, 2006, 04:09:58 PM »
ma to je tuuuuurbooooo ! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline NSX

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #67 on: October 16, 2006, 04:59:35 PM »
[!--quoteo(post=10495:date=Oct 16 2006, 06:06 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 16 2006, 06:06 PM) [snapback]10495[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja neznam sto je sa krecanjem ono ljudi, niko ne krece da valja![/quote]Iduci put brate starter baci kamen u vis (to mu dodje kao zuto) i krece se u trenutku kad dodirne zemlju (zeleno). Starter gleda ako ko krene preko crte prije samo digne ruku i to je to, ka ofsajd.

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #68 on: October 16, 2006, 05:37:04 PM »
Meni je stvarno pun kurac napaljenih ljudi koji krecu po po' ure prije samo da bi bili "prvi"!Moramo neshto radit povodom toga! Mada mi "odavde" radimo normalno, no "gosti" nam krecu prije........

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #69 on: October 16, 2006, 06:10:22 PM »
[!--quoteo(post=10512:date=Oct 16 2006, 07:36 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 16 2006, 07:36 PM) [snapback]10512[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Meni je stvarno pun kurac napaljenih ljudi koji krecu po po' ure prije samo da bi bili "prvi"!Moramo neshto radit povodom toga! Mada mi "odavde" radimo normalno, no "gosti" nam krecu prije........[/quote]i$ stari aerodrom i zlatica nervozna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Oni dok chekaju na start vec vide cilj ispred sebe.Ne znam u chemu je problem dignut ruke, mozda otvorish shake ili obrnesh put kola kao znak za "turiranje" i saltanje u prvu, i kad spusti ruke..... GO!Evo nek shajo objasni kako ja to radim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #70 on: October 16, 2006, 07:01:06 PM »
evo par slika od juche, al bolje da stoje odje nego gore u ostale slike, jer su bzvz, al evo cisto da ih okacim...[a href=\\"http://img502.imageshack.us/my.php?image=slika557el2.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img502.imageshack.us/img502/1/slika557el2.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img233.imageshack.us/my.php?image=slika556ed9.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img233.imageshack.us/img233/3469/slika556ed9.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img225.imageshack.us/my.php?image=slika555ab4.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img225.imageshack.us/img225/5825/slika555ab4.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img502.imageshack.us/my.php?image=slika554ge3.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img502.imageshack.us/img502/6378/slika554ge3.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img502.imageshack.us/my.php?image=slika553ra1.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img502.imageshack.us/img502/1237/slika553ra1.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #71 on: October 16, 2006, 08:58:18 PM »
mislim da je u onoga golfa ubachen onaj motor od seata 2000ccm 150+ konjaali mislim.danas kupih kablove za svecice 80 evra.osjecam mali napredak ali ce to biti ok za sledeci put kad skinem aparaturu za plin koja mi skracuje dovod vazduha.sjutra ga boze zdravlja i srece junachke spushtam.prek$utra bi trebalo da se otvori ako vidim da ne ide bolje kad se plindza skrajne na momenat.[!--quoteo(post=10495:date=Oct 16 2006, 06:06 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 16 2006, 06:06 PM) [snapback]10495[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja neznam sto je sa krecanjem ono ljudi, niko ne krece da valja!A sto se tice teget gti-a, kad sam ja upa sa bmw-om i njim, na start ne je ostavio 3m a kasnije uopshte nije bjeza, a kad smo se vracali, neshto nije ishao posle 3.brzine, valjda odustao ili sto znam....... ali da ide, IDEEE!!!![/quote]mijagi na tebe je uticalo ono 3 4 puta kretanje proshli put pa si se sad iznerviraono nisam ushalta u 2-gu i tohahahahahhaha.shto veli trile kad se pocheshe za vrat hahahah[!--quoteo(post=10516:date=Oct 16 2006, 08:09 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 16 2006, 08:09 PM) [snapback]10516[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i$ stari aerodrom i zlatica nervozna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Oni dok chekaju na start vec vide cilj ispred sebe.Ne znam u chemu je problem dignut ruke, mozda otvorish shake ili obrnesh put kola kao znak za "turiranje" i saltanje u prvu, i kad spusti ruke..... GO!Evo nek shajo objasni kako ja to radim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]trile ti to radish vrlo ljubazno

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #72 on: October 16, 2006, 09:00:58 PM »
shajo znas ti da sam ja provalio da otkad sam ugradio plin u krajzlera - za ocekivat je da ce na benzin losije da ide, ali ja ne mogu da "naceram" auto da skripne kad krecem.Prije sam znao da vrtim gume ko lud, a vidio si kako sam onaj put krenuo pod punim gasom jedva.Fuj.Maknucu plin (vjerovatno), ochistit dizne (prvi put odkad je auto kupljen 1990), mozda stavit filter neki i to je to, pa cu se trkat kad budem imao s chim. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Evo mi nudi komsija pezo 106 rally s2 za lanciu i da mi doplate nesto haha!Dobro bi mi pao, no i ovako ne znam sto cu s troje kola, treba to vozit i registrovat sve.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #73 on: October 16, 2006, 09:10:00 PM »
pa ti uzmi toga pezoa.znash li shto je fora.jel tebi ajnshpric ili karburator

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #74 on: October 16, 2006, 09:22:45 PM »
[!--quoteo(post=10537:date=Oct 16 2006, 11:09 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Oct 16 2006, 11:09 PM) [snapback]10537[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa ti uzmi toga pezoa.znash li shto je fora.jel tebi ajnshpric ili karburator[/quote]polu-ajnspric, sta god da je to
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #75 on: October 16, 2006, 09:39:57 PM »
ma te sto krecu prije treba automaCki diskvalifikovat, 3 minusa i dozivotna diskv. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #76 on: October 16, 2006, 10:47:26 PM »
ne neko kad budu igrali kuci da igraju bez publike!!!!a na sledece okupljanje dolazi i "is"!!!shtedjecu ga chitav dan pa dako ne prokliza kvachilo makar jednu trku (s mijom il shajom jbg moram se trkat s ukucanima pa jel?) pa chim pochne da proklizava da ga gasim (da ne smrdi po stazi ka govno)!PS: ne osudjujte me shto ne popravljam to, jbt 400e za ogrbotinu (moze kvachilo malo sachekat)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #77 on: October 17, 2006, 02:31:34 AM »
Shajoni brate! Pa da odradish josh neshto, kakve su ti svecice? Valjaju li shto?A za onoga golfa, ne bi se zakleo da je ubacano shto, jer sam vidio kako ide, zajebavajte me sad, ali sam i njemu onaj dan reka da mu ne priznajem, jer je prvi put (kad ne je ostavio) stvarno malo prije krenuo, a drugi put odustao kod 3.brzine(nije je ushalta ili shto vec), a "kockica" me je malko razocarala, cak ni meni nije oba puta mogla nishta(a ostavlja me je prije nedje) E sad dal' moja Lancia ide bolje no prije, ili njemu neshto ne valja ne znam.....A Shajo stvarno ne mogu iscekat da odradish to, jer u nedelju nije ono izgledalo bash najbolje.... A SFU brate, shto ne odradi lamelu no ogrebotinu od 400e maneken nikshicki!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #78 on: October 17, 2006, 07:08:16 AM »
znash li shto je fora mijagi.u nedelju na shpira.odustao sam svaki put ako je neko iole bio ispred mene,jer su mi je pucalo kamenje po shofeki.necu zbog gluposti da lomim staklo.svjedok si da mi je auto ishlo loshe samim tim shtyo su me 8v ostavljali ,ne mnogo ali su me ostavljali.ne znam o chemu se radi,da nije mozda bombina.nisam siguran.filip mi kaze da ima neku caku za 16v da mete kao djavo ali nije mi reka o chemu se radi.kad sredi njegovog pezoa prelazi na mog golfa.ako ga otvorim skroz,znachi,ako mijenjam gumice moram i vodjice,pa mozda neki ventil ako se pojeo,onda bih i karike zamijenio chisto da ga osvjezim.ali to mi nije ispod 150 eura.sve u svemu peglajte me josh malo dok ne stanem na noge,barem dok platu ne primim.ajde ako ocesh dodji do mene danas da mi pomognesh da spushtim golfa.mijagi za golfa onoga.chucesh mu zvuk i rad motora na kasetu.2 svijeta stari moj.jel mi bjeza na kombinat pola auta mijagi,a tad me miljan pegla.a sad on pegla miljana stari moj.tako da ako nije taj motor onda je neshto pozamashno radjeno na njemu
« Last Edit: October 17, 2006, 07:13:53 AM by shajo »

Offline NSX

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #79 on: October 17, 2006, 10:07:57 AM »
Je8o toga Golfa jeftini djelovi jeftini djelovi kablovi za svjecice 80 EUR  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] Ja motor 16V Turbo sa sve mjenjacem imam u BG za 150 EUR hahahah [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]