Author Topic: Home Reunion Vol.4  (Read 1743 times)

desha

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #40 on: October 14, 2006, 04:37:25 PM »
ako je sjutra na kombinat najvjerovatnije cu navratit ali sa TATINIM autom mojemu sam volan skinuo kozu da mu promijenim

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #41 on: October 14, 2006, 05:43:11 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]sto kombinat,suncano ce bit?[/quote]zato sto je na shpira losh prilaz, a svima su niska kola.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #42 on: October 14, 2006, 05:54:40 PM »
[!--quoteo(post=10312:date=Oct 14 2006, 07:42 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 14 2006, 07:42 PM) [snapback]10312[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]zato sto je na shpira losh prilaz, a svima su niska kola.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]a ne sprdajte se, jes svi vozimo nfs most wanted kola pa ne mozemo proc.Onaj put sto izlazi na pola staze nije toliko losh.I bolje je na shpira, onamo da gledamo oce li izlecet auto od plinare ili odozgo...SHPIRO SHPIRO !
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #43 on: October 14, 2006, 06:05:48 PM »
kako god ocete, ja svakako ne mogu sutra da dodjem...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #44 on: October 15, 2006, 01:44:29 AM »
[!--quoteo(post=10318:date=Oct 14 2006, 08:05 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 14 2006, 08:05 PM) [snapback]10318[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]kako god ocete, ja svakako ne mogu sutra da dodjem...[/quote] u 5 na spira mugoshu!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #45 on: October 15, 2006, 03:12:13 AM »
e vazi, makar samo nas dvoica bili!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #46 on: October 15, 2006, 09:01:44 AM »
ja ne dolazim uh...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #47 on: October 15, 2006, 10:29:23 AM »
alo dje cemo danasja sam za shpira pa za kombinat.ajde ja dolazim sigurno[!--quoteo(post=10361:date=Oct 15 2006, 11:01 AM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Oct 15 2006, 11:01 AM) [snapback]10361[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja ne dolazim uh...[/quote]tico slomio si mi srce
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #48 on: October 15, 2006, 12:48:43 PM »
e pa super [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]moram kupit super LepiLo

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #49 on: October 15, 2006, 12:52:28 PM »
[!--quoteo(post=10369:date=Oct 15 2006, 02:48 PM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Oct 15 2006, 02:48 PM) [snapback]10369[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]e pa super [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]moram kupit super LepiLo[/quote]znaci dolazi nas chak... troje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] libo me ckura, ja cu doc pa cemo sjedjet i pricat viceve
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #50 on: October 15, 2006, 01:29:08 PM »
i ja velimi ja cu doc pa da cu metlat po onome shpiru i micat onu prashinu
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #51 on: October 15, 2006, 05:50:21 PM »
[!--quoteo(post=10374:date=Oct 15 2006, 03:28 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Oct 15 2006, 03:28 PM) [snapback]10374[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i ja velimi ja cu doc pa da cu metlat po onome shpiru i micat onu prashinu[/quote]haha, ja kod rokspeda sretnem luku i miljana u dva bmw-a i idemo put shpira i sve ocekujem tamo ce bit samo  shajo i mijo, kad ono.. mnogo vishe ljudi!.Ovo je najjace okupljanje do sad bilo, extra, masu trka, masu kola.I u jedno "zlo doba" javishe nam da ima naroda kod kombinata te mi oko 6 napravismo kolonu do tamo, kad tamo miliOn ljudi.E zamisli kako je dobro bilo kad sam se ja trka sa shajom (rezultate necemo objavljivati [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /])Postavicu slike uskoro samo da izijem nesto!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #52 on: October 15, 2006, 06:00:06 PM »
ajde daj slike i cudakrivo mi je sto nisam isha al jbg nisam moga dako mognem na sledece

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #53 on: October 15, 2006, 06:52:37 PM »
morao si da ucis...aaaa...a meni je isto krivo,ali jbg...jebacina me sprijecila... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #54 on: October 15, 2006, 06:55:59 PM »
ma ostavio bi knjigu ja ka i svaki put no sam mora da idem nedje nije bitno saddosha bi da sam moga i gotova prica...
« Last Edit: October 15, 2006, 06:56:53 PM by Tico »

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #55 on: October 15, 2006, 07:05:42 PM »
bilo bas super, i ja kad vidjoh cudo boze gti-a danas nisam moga vjerovat, a tek na kombinat...........Mada je na kombinat bilo likova samo takvih, bice da im je tata kupio Golfa pa ga cima na kvacilo da bolje ide.........(nisam mooga vjerovat)Inace samnom niko nije htio da se trka(druzi) danas, jedva upadoh kod onoga BMW-a i 16V da se pofatam! I nisam se obruka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A najjaca kola danas su bila ona suza gsi, raspada se ali ideeeeeeeee!!!I naravno onaj golf tdi sto je poubija one Gti-e i astre gsi-je VRH!Inace onoliko ljudi mi sve neshto lici da se sve vishe shirimo(mada mislim i da je Shajo potroshio jedno 5e telefona dok ih je sve zva!)A Filipe brate- neshto mi mnogo "kekish" zadnjih dana, koristi zastitu! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #56 on: October 15, 2006, 07:25:39 PM »
ma koristim...sto cu kad mi se moze...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #57 on: October 15, 2006, 07:37:10 PM »
[!--quoteo(post=10414:date=Oct 15 2006, 09:25 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Oct 15 2006, 09:25 PM) [snapback]10414[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ma koristim...sto cu kad mi se moze...[/quote]jes trip slikat se i pozirat na slike, ali nema potrebe pricat da si jeba.Kazes "bio sam zauzet" "imao sam obaveza" itd:)No hard feelings.Ali mijo lik sa suzom gsi...ne da se raspada auto.Ali vozach, sve nesto ljut, onamo skripi i starta na aerodrom, kamencici lete po kola.Spdnja.A trojka tdi, kako joj se chuje chip [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] hahah ;pextra ide, boli me uvo, iduci put cu se ja trkat s lanciom.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #58 on: October 15, 2006, 09:50:31 PM »
koja je to trojka tdi? da nije crna?ne mogu da biliv da sam propustio ovakvo okupljanje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mad.gif\\" /] jbg. nema se para, goriva jos manje, mada da sam znao da ce nesto bit kod komba mozda sam se moga' dokotrljat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline NSX

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #59 on: October 15, 2006, 09:53:57 PM »
[!--quoteo(post=10429:date=Oct 15 2006, 11:50 PM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Oct 15 2006, 11:50 PM) [snapback]10429[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]koja je to trojka tdi? da nije crna?ne mogu da biliv da sam propustio ovakvo okupljanje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mad.gif\\" /] jbg. nema se para, goriva jos manje, mada da sam znao da ce nesto bit kod komba mozda sam se moga' dokotrljat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /][/quote]Dobro mi ispade slika sprijeda casti mi, kako je bio prljav i jos cuknut sprijeda mislio sam bice nagrdjen ovako mogu u oglas komotno da ga stavim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][!--quoteo(post=10430:date=Oct 15 2006, 11:52 PM:name=NSX)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NSX @ Oct 15 2006, 11:52 PM) [snapback]10430[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Dobro mi ispade slika sprijeda casti mi, kako je bio prljav i jos cuknut sprijeda mislio sam bice nagrdjen ovako mogu u oglas komotno da ga stavim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]Al ide ona dvojka 16V je8em ti, ja ga saltaj na 4.5-5 poslije trecom mora sam ga stisnut da me ne pretekne  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]