mislim da je u onoga golfa ubachen onaj motor od seata 2000ccm 150+ konjaali mislim.danas kupih kablove za svecice 80 evra.osjecam mali napredak ali ce to biti ok za sledeci put kad skinem aparaturu za plin koja mi skracuje dovod vazduha.sjutra ga boze zdravlja i srece junachke spushtam.prek$utra bi trebalo da se otvori ako vidim da ne ide bolje kad se plindza skrajne na momenat.[!--quoteo(post=10495:date=Oct 16 2006, 06:06 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 16 2006, 06:06 PM) [snapback]10495[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja neznam sto je sa krecanjem ono ljudi, niko ne krece da valja!A sto se tice teget gti-a, kad sam ja upa sa bmw-om i njim, na start ne je ostavio 3m a kasnije uopshte nije bjeza, a kad smo se vracali, neshto nije ishao posle 3.brzine, valjda odustao ili sto znam....... ali da ide, IDEEE!!!![/quote]mijagi na tebe je uticalo ono 3 4 puta kretanje proshli put pa si se sad iznerviraono nisam ushalta u 2-gu i tohahahahahhaha.shto veli trile kad se pocheshe za vrat hahahah[!--quoteo(post=10516:date=Oct 16 2006, 08:09 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 16 2006, 08:09 PM) [snapback]10516[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i$ stari aerodrom i zlatica nervozna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Oni dok chekaju na start vec vide cilj ispred sebe.Ne znam u chemu je problem dignut ruke, mozda otvorish shake ili obrnesh put kola kao znak za "turiranje" i saltanje u prvu, i kad spusti ruke..... GO!Evo nek shajo objasni kako ja to radim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]trile ti to radish vrlo ljubazno