Evo i ja da se pojavim kao ucesnik na ovoj temi...Stefan mi je dao disk i poceo sam da igram, formulicom na jedinoj stazi koja postoji sam ostvario sledeci rezultat:

Jos mi je ostalo da je otkljucam pa cu probat ima li sta brze od formulice (nisam znao da moze pa sad procitah temu od pocetka do kraja pa vidjeh da imam ovo sto je stefan slao marinovicu jao )...Oce mi neko samo ukratko objasniti kako da izmijenim ove skinove za auta u PS, najvjerovatnoje bi ga umio uraditi ali ga ne mogu nac...Ovo sam procitao na nekom forumu ali na datoj "adresi" nema skinova ovaj folder LFS/data/skins je prazan...U LFS-u postoji mogu?nost da ofarbate ili nalepite bilo šta na vaš automobil. U samom LFS-u možete menjati osnovnu boju automobila i felni, ali da bi ste uradili nešto komplikovanije kao što je neki natpis, slika, ili sli?no, morate editovati skin od automobila. To možete u?initi u nekom od programa za grafi?ki dizajn kao što su Photoshop, Paint, Corel Draw, itd.. Svaki automobil ima svoj skin, koji se nalazi u folderu LFS/data/skins. Ako recimo želite da promenite skin na XFG automobilu, to možete uraditi tako što otvorite fajl XFG_DEFAULT.jpg u nekom od pomenutih programa. Kada završite sa editovanjem vašeg skina, potrebno ga je snimiti sa odgovaraju?im prefiksom tog automobila i obavezno u .JPG ili .JPEG formatu. Dakle, ako ste radili recimo na XFG automobilu, da bi ste ga pravilno snimili, mora zadržati prefiks "XFG_" u nazivu. Na primer "XFG_Proba.jpg" Kada ste ga pravilno imenovali, potrebno ga je snimiti u odgovaraju?i folder, a to je LFS/data/skins. Kada ste to završili, slede?i korak je odabir skin-a u LFS-u. Odete u garažu i izaberete stavku boje. Napravite vaš profil, pritiskom na dugme novi i posle toga izaberete vaš skin.