Author Topic: Live For Speed  (Read 4138 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Live For Speed
« Reply #120 on: March 01, 2008, 01:53:19 PM »
Ima li mi ko dat neki link odakle mogu skinut neku igricu slicnu LFS al da i zauzima slicno ko i ona,ne mogu sa skidat 500 mb.

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #121 on: March 01, 2008, 02:01:07 PM »
Hahahaha sto radi Slafko...Aj sad cu skinut to pa cu te i tu ostavljat  \silly3265MB ? Veceras ili sutra igramo  happy2
Ima li mi ko dat neki link odakle mogu skinut neku igricu slicnu LFS al da i zauzima slicno ko i ona,ne mogu sa skidat 500 mb.
Ne postoji..imas rFactor+modovi ali to je veliko...ima Richard Burns Rally oko 1GB...i jos par igara koje su 4-6GB...
« Last Edit: March 01, 2008, 02:09:39 PM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #122 on: March 01, 2008, 02:15:48 PM »
poshalji sms kad pochnesh, i poshalji koji si server!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #123 on: March 01, 2008, 11:18:28 PM »
od mene... \silly3 baci mail da ti bacim unlocker Aj ocete li da vozimo malo zajedno jedan dan....da vas izostavljam par krugova  rofl
x3m2005@yahoo.com

Offline Nemanja

• View Profile
Live For Speed
« Reply #124 on: April 13, 2008, 10:14:46 PM »
malo slichica

Offline Marinovic

• View Profile
Live For Speed
« Reply #125 on: April 16, 2008, 11:59:30 AM »
Dje nalazis ove skinove za auta i sto je ovo pored obrtomjera i brzinomjera ova 4 kvadrata po dva sa obije strane...

Offline Nemanja

• View Profile
Live For Speed
« Reply #126 on: April 16, 2008, 12:04:13 PM »
Odje skinove   http://www.automototrke.net/forum/   ::big_boss::a to ti je:-zagrijanost pneumatika             -istroshenost pneumatika             -nagazni sloj(sile na pneumatiku)     samo stisnes F9 i imat ces to... ::msn-wink:: ::msn-wink::

Offline Marinovic

• View Profile
Live For Speed
« Reply #127 on: April 16, 2008, 12:30:58 PM »
OK hvala ti......

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #128 on: April 30, 2008, 08:30:20 PM »
Evo i ja da se pojavim kao ucesnik na ovoj temi...Stefan mi je dao disk i poceo sam da igram, formulicom na jedinoj stazi koja postoji sam ostvario sledeci rezultat:Jos mi je ostalo da je otkljucam pa cu probat ima li sta brze od formulice (nisam znao da moze pa sad procitah temu od pocetka do kraja pa vidjeh da imam ovo sto je stefan slao marinovicu  jao )...Oce mi neko samo ukratko objasniti kako da izmijenim ove skinove za auta u PS, najvjerovatnoje bi ga umio uraditi ali ga ne mogu nac...Ovo sam procitao na nekom forumu ali na datoj "adresi" nema skinova ovaj folder  LFS/data/skins je prazan...U LFS-u postoji mogu?nost da ofarbate ili nalepite bilo Å¡ta na vaÅ¡ automobil. U samom LFS-u možete menjati osnovnu boju automobila i felni, ali da bi ste uradili neÅ¡to komplikovanije kao Å¡to je neki natpis, slika, ili sli?no, morate editovati skin od automobila. To možete u?initi u nekom od programa za grafi?ki dizajn kao Å¡to su Photoshop, Paint, Corel Draw, itd.. Svaki automobil ima svoj skin, koji se nalazi u folderu LFS/data/skins. Ako recimo želite da promenite skin na XFG automobilu, to možete uraditi tako Å¡to otvorite fajl XFG_DEFAULT.jpg u nekom od pomenutih programa. Kada zavrÅ¡ite sa editovanjem vaÅ¡eg skina, potrebno ga je snimiti sa odgovaraju?im prefiksom tog automobila i obavezno u .JPG ili .JPEG formatu. Dakle, ako ste radili recimo na XFG automobilu, da bi ste ga pravilno snimili, mora zadržati prefiks "XFG_" u nazivu. Na primer "XFG_Proba.jpg" Kada ste ga pravilno imenovali, potrebno ga je snimiti u odgovaraju?i folder, a to je LFS/data/skins. Kada ste to zavrÅ¡ili, slede?i korak je odabir skin-a u LFS-u. Odete u garažu i izaberete stavku boje. Napravite vaÅ¡ profil, pritiskom na dugme novi i posle toga izaberete vaÅ¡ skin.
« Last Edit: April 30, 2008, 08:40:38 PM by 2fast4you »

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #129 on: April 30, 2008, 09:05:25 PM »
Sve sam ti narezao...mada mos i skunut s rapida dje sam okacio..Dobar ti je rezultat  rofl PoOlako...stici ces i ti do 1.13-14....od pocetka uci na mis-a...sutra cu ti napisat setovanja....i okacicu vam Setup-e na koje ja vozim...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #130 on: April 30, 2008, 09:09:57 PM »
Probao sam na misa i ne ide mi pa sam napravio klasicne kontrole na tastaturu dok ne uzmem od jednog malog iz komsiluka volan happy2...Ma ja bi da napravim svoj skin ili skin mne racing samo kad bih znao kako...

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #131 on: April 30, 2008, 09:22:12 PM »
Ma ja bi da napravim svoj skin ili skin mne racing samo kad bih znao kako...
Sutra cu ti objasniti....taman da nam napravis skin i da nas par osnuje klub (ja ti nemanja i ima li jos vozaca ?)Neka izgleda kao alfa 145  rofl rofl roflPotpisujemo se kao sto vidis na slikama...

Offline Marinovic

• View Profile
Live For Speed
« Reply #132 on: April 30, 2008, 09:23:31 PM »
Evo nas vwc 4,eto i ja bi ponekad uletio malo da se zezamo,aj stefane kaci te setupe da vidimo...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #133 on: April 30, 2008, 09:35:15 PM »
Aj vala cu gledat da napravim po nesto za svakog...naravno ako mi to bude islo kao sto mislim da hoce (da se ogradim odma).Nisam siguran da bih ja mogao da vozim online jer sam na dial UP al cu rado pomoci...Samo mi ti okaci skin auta u jpeg formatu i reci dje da ga ubacim kad ga zavrsim prepravku da bih mogao kod mene na komp da ga isprobam i to je to kad zavrsim ja ga kacim pa cete mi reci utiske...

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #134 on: April 30, 2008, 09:39:13 PM »
Ako budemo pravili tim onda svi imamo isti skin i svi imamo ono MRC ispred imena....iste boje itd...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #135 on: April 30, 2008, 09:47:57 PM »
Ma ok za sada bih odradio jedno od auta MRC se podrazumijeva, duz vrata bih odradio www.montenergo-racing.com reklamu, mozda koji decals... Ma bilo bi mi interesantno raditi to samo mi ti okaci neko od auta u jpeg formatu pa cu probati nesto za sjutra da odradim...Aj gledaj okaci to sad.

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #136 on: April 30, 2008, 09:53:43 PM »
Sutra cu...crno mi je sad....mora da se skine jedan programcic pa preko njega to ide..

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #137 on: April 30, 2008, 10:01:55 PM »
Aj samo nemoj lagat...

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #138 on: April 30, 2008, 10:06:45 PM »
A ?Ima program koji izbaca jpg koji editujes i u njega i gledas sta si napravio... ::msn-wink::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #139 on: May 01, 2008, 10:05:57 AM »
OK ja cu editovat sad neke sto sam skinuo sa neta pa cu ti okacit da pogledas kako izlazi...EDIT:Evo ovo prepravih na brzinu.Kaciga MRC sa adresom foruma.Ovo auto sto nadjoh na neki forum. Moze jos da se prepravlja, ja sam mijenjao boju i makao neke slike, pa provjerite radi li posto ja ne umijem. Bice na njega reklame foruma, bice u dvije boje, poneki decals, ne znam kao stopove da prepravim jer ih nema...
« Last Edit: May 01, 2008, 11:46:02 AM by 2fast4you »