Author Topic: Home Reunion Vol.3  (Read 1060 times)

GTi

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #100 on: October 09, 2006, 12:37:39 PM »
...samo da se zna Zelena Honda je juce bila ubjedljivo najbrza...eto toliko o zvijezdama....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] a wi sminke sto sto ste se samo slikali i pozirali kao neke piiiiiiiiiii...p.......prijatno    [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #101 on: October 09, 2006, 12:54:12 PM »
sav materijal je kod mija,i iskreno da ti recem,mislim da treba sacekat jos najmanje mjesec dva,da se prikuti dosta toga...sta vise,ne dosta,nego masu!!!

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #102 on: October 09, 2006, 02:18:30 PM »
o'lichno je bilo samo da nas je jos i vrijeme posluzilo, al' jbg kad god je neko vece okupljanje kisa pane... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #103 on: October 09, 2006, 05:18:06 PM »
[!--quoteo(post=9788:date=Oct 9 2006, 02:37 PM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Oct 9 2006, 02:37 PM) [snapback]9788[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...samo da se zna Zelena Honda je juce bila ubjedljivo najbrza...eto toliko o zvijezdama....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] a wi sminke sto sto ste se samo slikali i pozirali kao neke piiiiiiiiiii...p.......prijatno    [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /][/quote]gti respect
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #104 on: October 09, 2006, 06:27:34 PM »
Tacno tako, mada je trip slkat se znas............
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #105 on: October 09, 2006, 06:38:04 PM »
[!--quoteo(post=9809:date=Oct 9 2006, 08:27 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 9 2006, 08:27 PM) [snapback]9809[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Tacno tako, mada je trip slkat se znas............[/quote]uf kad su motorsport i zoran parkirali poprecke kola, pa upalili maglenke, veci je to bio HEPENING nego sve trke tog dana [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]edit: sprdam se naravno  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
« Last Edit: October 09, 2006, 06:38:21 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #106 on: October 09, 2006, 07:04:11 PM »
ne moraju se trkat neka ga poklope koji put da se chuje malo ili neka neku muziku nabuidze da se bar neshto chuje

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #107 on: October 09, 2006, 07:04:48 PM »
a sto se nije onda neki mudonja potrkao sa mustangom??? da cujem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] svaka cast na hondi stvarno je sa stilom radjena,s tim sto bih ja odmah promijenio boju najvjerovatnije u viper red (:Nije fkra cekati,samo lagano da se kao sto kazes prikupmi mnooogo materijala da bi dvd bio pun total (svi znate kako ga je tesko napuniti)eto tako...razmislite o ovom registrovanju kao ne vladina organizacija,ja cu prekosjutra da vidim sto budem mogao...sto nas boli uvo,bar da probamo

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #108 on: October 09, 2006, 07:12:44 PM »
a ja bi se prvi potrka sa mustangom i boljelo bi me uvo da me opegla.barem da vidim dje sam i sa hondom i sa svakim autom tamo.to se tako radi   1 ima knjizicu i zabiljezavapa onda nebi bilo nisam ushalta u drugu i sl.

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #109 on: October 09, 2006, 07:27:04 PM »
jednako razmisljanje

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #110 on: October 09, 2006, 08:09:33 PM »
ma pametno shta ce se trkat! ipak ovo je montenegro-fancy forum (sorry racing)!doshao bih s mechkom ali nisam imo saobracajnu! (kako bi bolesno bila smjesha trka CRX vs Tetka124ka a bila bi sigurno hahahahaha) ma ima i onih shto se trkaju sa crknutom 2.gom i crknutim kvachilom (blese)!A najgore je shto se ne bi opet trkali hahahahaha (pa dAko jednom ushalta fino - a mijo)!
« Last Edit: October 09, 2006, 08:14:03 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #111 on: October 09, 2006, 10:24:33 PM »
pa cekajte, ja ne shvatam o cemu vi pricate... mi smo organizovali "OKUPLJANJE" a ne trkanje... e sad, ko je htio da se trka mogao je...  meni licno je auto nesipravno za trke, i cim ga napravim prodacu ga... kad uzmem drugo auto trkat cu se sigurno, mada ne vidim razlog da se ja nekome dokazujem....a oce li mi ko objasnit sto se onda onaj 325 nije trkao...??

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #112 on: October 10, 2006, 06:15:39 AM »
ne smije mozda chojek

GTi

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #113 on: October 10, 2006, 07:44:57 AM »
[!--quoteo(post=9819:date=Oct 9 2006, 09:04 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Oct 9 2006, 09:04 PM) [snapback]9819[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a sto se nije onda neki mudonja potrkao sa mustangom??? da cujem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][/quote]sto je izgleda mustangu falilo bas to u gace da se pojavi na stazi..fino se sakrio pod onu strehu, da mu auto ne pokisne [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] P.S.al boli ga Q...bar ima sesir kaubojski sesir [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] ...i vjerovatno par fancy slicica za pamcenje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][!--quoteo(post=9836:date=Oct 10 2006, 12:24 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 10 2006, 12:24 AM) [snapback]9836[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa cekajte, ja ne shvatam o cemu vi pricate... mi smo organizovali "OKUPLJANJE" a ne trkanje... e sad, ko je htio da se trka mogao je...  meni licno je auto nesipravno za trke, i cim ga napravim prodacu ga... kad uzmem drugo auto trkat cu se sigurno, mada ne vidim razlog da se ja nekome dokazujem....a oce li mi ko objasnit sto se onda onaj 325 nije trkao...??[/quote]a sto ti je sa autom?...a sto se 325 tice...on se nadao mustangu  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] ...no je ovaj bio prezauzet slikanjem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]
« Last Edit: October 10, 2006, 07:45:40 AM by GTi »

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #114 on: October 10, 2006, 08:26:23 AM »
samo lagano momci.nema frke nikakve,kome se trkalo trkao se.

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #115 on: October 10, 2006, 09:07:28 AM »
gti ti si definitvno moj chojek hahahaha a zovem te nedje na pivo hahahahah

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #116 on: October 10, 2006, 10:21:44 AM »
respect za svaku GTi...jbg...i jos nesto,ja ne znam sto se svi nesto loze na onoga mustanga,ok je auto,ali cobra motor u njega,5l i 340-350ks???daj ne sprdajte se...glavu mogu dat da bi ga 325 opleo!

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #117 on: October 10, 2006, 11:02:52 AM »
GTI  evo chitam tvoje komentare i naravno smijem se. moj ti je broj 069 412 191 pa me zovi u podne i ponoc i ti i onaj sa bmw-om325 da se trkamo bilo dje. nego je meni to smijeshno zato shto kad se vasa dva auta zbroje imate konja koliko moj:) a shto kaze gazda nisam imo potrebe da se dokazujem kad tamo nije bilo slichne konjaze i da bzvz palim auto. a ti ako nekad budes frizirao svoj motor zovi me. I shto se tice slikanja vjerovatno bi i ti sliko svoj autic da si imo aparat.Naravno ne zelim ovo da shvatis kao podcjenjivanje tvog auta. jer i ja sam do skora vozio slicno i to je extra auto. i upravu ste shto kazete da mustang uopshte nije nesto, ali kazem ti radi konjaze nisam htio bzvz da se trkam iako cu sledecu nedjelju sigurno radi ovih prozivaja.I mi smo onaj dan slikali zato shto nismo imali nijednu zajednichku sliku.I drugo momci ja mislim da je ovaj forum tu da bi se mi svi nekako zblizhili zdruzili nesto i uradili, bio sam odushevljen kad sam chitao filipove ideje o filmu itd. a ovo prozivanje i tako to ja mislim da to nije korektno ali ajde shvaticu ja to kao shalu. naravno pozdrav svima i tebi GTI pa idemo nedje na pice to bi bilo mnogo pametnije.

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #118 on: October 10, 2006, 11:42:13 AM »
ti se na$ekira kralju uuuuuuuuuuuzblizavamo se mi polako samo josh da ne pochnemo da se ljubimo ti nemoj da ne palis auto no a upali pa ogeglaj sve pa se nece pricat,no ti onda pricaj

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #119 on: October 10, 2006, 11:42:23 AM »
stavljam potpis ispod zokijevog teksta... i eto mogli bi da nastavimo normalnu prichu, a ne da prozivamo jedni druge ka' da smo djeca mala...i opet ponavljam, mi ne organizujemo "TRKU" nego okupljanje... e sad ko je raspolozen da se trka nek se trka... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  toliko od mene... sad stavljam LOCK, i otvaram novi topic za sledecu nedelju... i zamolio bih vas bez prozivanja i sl.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  pozz. od motorsort-a [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]