[!--quoteo(post=9819:date=Oct 9 2006, 09:04 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Oct 9 2006, 09:04 PM) [snapback]9819[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a sto se nije onda neki mudonja potrkao sa mustangom??? da cujem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][/quote]sto je izgleda mustangu falilo bas to u gace da se pojavi na stazi..fino se sakrio pod onu strehu, da mu auto ne pokisne [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] P.S.al boli ga Q...bar ima sesir kaubojski sesir [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] ...i vjerovatno par fancy slicica za pamcenje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][!--quoteo(post=9836:date=Oct 10 2006, 12:24 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 10 2006, 12:24 AM) [snapback]9836[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa cekajte, ja ne shvatam o cemu vi pricate... mi smo organizovali "OKUPLJANJE" a ne trkanje... e sad, ko je htio da se trka mogao je... meni licno je auto nesipravno za trke, i cim ga napravim prodacu ga... kad uzmem drugo auto trkat cu se sigurno, mada ne vidim razlog da se ja nekome dokazujem....a oce li mi ko objasnit sto se onda onaj 325 nije trkao...??[/quote]a sto ti je sa autom?...a sto se 325 tice...on se nadao mustangu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] ...no je ovaj bio prezauzet slikanjem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]