Montenegro Racing Forum
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
SMF - Just Installed!
Home
Help
Search
Login
Register
Montenegro Racing Forum
»
Salvage Area
»
Salvaged Topics
»
Okupljanja 2006-2013
»
Home Reunion Vol.3
« previous
next »
Print
Pages:
1
2
3
[
4
]
5
6
Author
Topic: Home Reunion Vol.3 (Read 1076 times)
bmw_fan
Home Reunion Vol.3
«
Reply #60 on:
October 07, 2006, 10:33:19 PM »
e steta
motorsport
Guest
Home Reunion Vol.3
«
Reply #61 on:
October 08, 2006, 12:31:48 AM »
a ne no najbolje sad mijo ne dolazi, niko ne dolazi... ocemo neki strajk da napravimo???ja dolazim, mustang dolazi, mazda dolazi... pa vi kako ocete... mi cemo bit tamo ...
mustang_GT
Guest
Home Reunion Vol.3
«
Reply #62 on:
October 08, 2006, 12:46:12 AM »
ajde ne zajebavajte ljudi, dodjite sutra i dovedite sto vise ljudi
aCid_cOokiE
Home Reunion Vol.3
«
Reply #63 on:
October 08, 2006, 01:20:46 AM »
[!--quoteo(post=9659:date=Oct 8 2006, 02:31 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 8 2006, 02:31 AM) [snapback]9659[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a ne no najbolje sad mijo ne dolazi, niko ne dolazi... ocemo neki strajk da napravimo???ja dolazim, mustang dolazi, mazda dolazi... pa vi kako ocete... mi cemo bit tamo ...[/quote]kolko ja vidim samo sfu se javio... ja svakako dolazim
slam.poke.drop.tuck.dope
SFU
Home Reunion Vol.3
«
Reply #64 on:
October 08, 2006, 07:22:30 AM »
Ma ako Mijo ne dolazi ja tamo necu da idem i tachka.hahahahahama i meni je auto kod majstora (jednog od onih brzih)
PS: Qrtza ti ovo ne valja
bmw_fan
Home Reunion Vol.3
«
Reply #65 on:
October 08, 2006, 09:34:43 AM »
ma samo opusteno ljudi.imamo kad napravit ogromno okupljanje kad ce morati svi da dodju (:mustang dolazis li sa mustangom? ili necim drugim?
shajo
Home Reunion Vol.3
«
Reply #66 on:
October 08, 2006, 10:24:29 AM »
mijagija mi nema,gadno je vrijeme duva neki gadni vjetar,ja sam sad sa posla dosha koji je trajao 3 dana,bik da odspavam malo jer na ochi ne mogu da gledam,a i nagrdio sam se imam temperaturu.ako ko oce da me lijepo izmasira onako ka one sa tajlanda rakijom ja cu doc heheheh
ohajtenzgut nei shpikinguz
Priest
Guest
Home Reunion Vol.3
«
Reply #67 on:
October 08, 2006, 10:27:30 AM »
Hvala, znam gdje su okupljanja. Ali ne mogu do Spira Mugose doci, prenisko mi je auto. U svakom slucaju, doci cu do KAP-a, pa ako budete tamo, OK.Eto, jos par sati je ostalo do okupljanja, pa biste mogli navesti definitvnu lokaciju.Pozdrav!
tiCo
Global Moderator
Home Reunion Vol.3
«
Reply #68 on:
October 08, 2006, 10:37:52 AM »
bogomi ne znam ocu li doc preladjen sam a sad na spira ima vise prasine no vazduha ljudi ono je cemovsko..tako da ne znam ocu li dojc...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!
Geronimo
Guest
Home Reunion Vol.3
«
Reply #69 on:
October 08, 2006, 10:59:05 AM »
ajde onda idemo na aluminjski,necemo gutat prasinu tamo stvarno...ja sam za alum,ima li jos ko???
motorsport
Guest
Home Reunion Vol.3
«
Reply #70 on:
October 08, 2006, 12:18:20 PM »
ajde ovako, da nebi gatali zbog vremena, nesto je promjenljivo... nadjemo se u 17:00 kod aluminijskog... i meni su masu niska kola, a i mustang je nizak... tako da ja mislim da je za danas ipak bolja opcija kombinat... javite ovim ostalima sa spiska ako ko ima neciji broj... da neki nebi otisli na spira a neki na kombinat...
bmw_fan
Home Reunion Vol.3
«
Reply #71 on:
October 08, 2006, 12:31:20 PM »
aj ok.nije frka denise onda se ne cekamo...ja picim pravac kombinat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
aCid_cOokiE
Home Reunion Vol.3
«
Reply #72 on:
October 08, 2006, 12:41:48 PM »
[!--quoteo(post=9686:date=Oct 8 2006, 02:30 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Oct 8 2006, 02:30 PM) [snapback]9686[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]aj ok.nije frka denise onda se ne cekamo...ja picim pravac kombinat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /][/quote]a ovi sto su umorni,prehladjeni i chuda, samo jedno veliko PI![img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Eto mene kod kombinata!
slam.poke.drop.tuck.dope
bmw_fan
Home Reunion Vol.3
«
Reply #73 on:
October 08, 2006, 01:00:35 PM »
sto se ljud ne opustite,ljuti cemo se jedni na druge kad bude ogromno okupljanje kad ce morati skoro svako da dodje ako ne radi okupljanja onda zbog zenskih [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
shajo
Home Reunion Vol.3
«
Reply #74 on:
October 08, 2006, 04:06:26 PM »
ja sam moga doc jedino neki wc za sobom da vuchem i jedno 2=3 toalet papiraheheehehne zajebajte kumim ve bogom
motorsport
Guest
Home Reunion Vol.3
«
Reply #75 on:
October 08, 2006, 05:53:49 PM »
evo da se oglasim, haha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] prvo zvanicno javljanje poslije danasnjeg skupa...sve u svemu bilo je fino, bas nas je dosta bilo, vise nego ono zadnji put kad smo bili na kombinat... jes da je bilo malo manje trka al sve u svemu ja sam zadovoljan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] nema, svaki put nas je sve vise i vise [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] bice slika veceras [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
aCid_cOokiE
Home Reunion Vol.3
«
Reply #76 on:
October 08, 2006, 05:56:56 PM »
[!--quoteo(post=9704:date=Oct 8 2006, 07:53 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 8 2006, 07:53 PM) [snapback]9704[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]evo da se oglasim, haha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] prvo zvanicno javljanje poslije danasnjeg skupa...sve u svemu bilo je fino, bas nas je dosta bilo, vise nego ono zadnji put kad smo bili na kombinat... jes da je bilo malo manje trka al sve u svemu ja sam zadovoljan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] nema, svaki put nas je sve vise i vise [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] bice slika veceras [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]ol mi rec cuje li mi se fino auto? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope
motorsport
Guest
Home Reunion Vol.3
«
Reply #77 on:
October 08, 2006, 06:04:14 PM »
a vjerujes li da nesto nisam obraco paznju na tvoj zvuk... jer vidio sam samo kad si dolazio, i kad si odlazio... nisi se trko!dva auta sa najjacim zvukom danas su MUSTANG & "e36" 325i ... ja se saw najezim kad cujem te zvukove
aCid_cOokiE
Home Reunion Vol.3
«
Reply #78 on:
October 08, 2006, 06:09:53 PM »
[!--quoteo(post=9707:date=Oct 8 2006, 08:03 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 8 2006, 08:03 PM) [snapback]9707[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a vjerujes li da nesto nisam obraco paznju na tvoj zvuk... jer vidio sam samo kad si dolazio, i kad si odlazio... nisi se trko!dva auta sa najjacim zvukom danas su MUSTANG & "e36" 325i ... ja se saw najezim kad cujem te zvukove[/quote]a bmw extra se chuje... i ekstra ga vozi momak!A dje da se trkam sa onim...tenkom sporim!
slam.poke.drop.tuck.dope
shajo
Home Reunion Vol.3
«
Reply #79 on:
October 08, 2006, 06:18:29 PM »
koji je bmw biokako se zove momak
Print
Pages:
1
2