Author Topic: Home Reunion Vol.3  (Read 1061 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #40 on: October 04, 2006, 03:55:00 PM »
a ne no bidon cus najjace jos goriva da im sipamo...ne trebaju nam takvi
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #41 on: October 04, 2006, 06:39:32 PM »
ne sipam nikome vala bez neke nuzde ako nekome ne daj boze shto zafalija cu ih zvat ka shto ih vazda zovem pa ako budu htjeli neka dodju shajo se saginjati nece
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #42 on: October 04, 2006, 10:06:04 PM »
pa da vidimo tu listu "sigurnih"

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #43 on: October 04, 2006, 10:36:46 PM »
[!--quoteo(post=9413:date=Oct 5 2006, 12:05 AM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Oct 5 2006, 12:05 AM) [snapback]9413[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa da vidimo tu listu "sigurnih"[/quote]valjda klasicna postava : motorsport, ja, brzi pas, sfu, shajo, zoran mustang, tico i drugari...evo mozda ce mi brat jedan doc sa onim pontiacom trans-am crni, tj doci ce on i vozac (VALJDA)...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MUGEN

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #44 on: October 04, 2006, 10:52:07 PM »
ja licno nebi na spira,jer ako iko imamalo nizhe auto slomice branik...ja ni sam ne znam kako prodjoh na spira prosle nedelje...KAD BI MOGLI UC NA SIPCANIK MAJKU MU !!!!
Izbrisan clan

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #45 on: October 04, 2006, 10:56:05 PM »
[!--quoteo(post=9419:date=Oct 5 2006, 12:51 AM:name=RENAULTSPORT)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RENAULTSPORT @ Oct 5 2006, 12:51 AM) [snapback]9419[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja licno nebi na spira,jer ako iko imamalo nizhe auto slomice branik...ja ni sam ne znam kako prodjoh na spira prosle nedelje...KAD BI MOGLI UC NA SIPCANIK MAJKU MU !!!![/quote]ti si proshao istim putem kuda i ja, zajebano je toimas onaj koji vodi do sredine pisteon je laganiji!Ada krenuo mi drug tuda se megan rs f1 tuda pa odustao, vidio ga kako se vrace [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Treba uc na sipcanik...?
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #46 on: October 05, 2006, 08:40:04 PM »
1. motorsport2. aCid_cOokiE3. brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4. renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5. nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemo6. shajo... i ja da ako dovucem koga,a ima ih dosta samo im treba ispusit dsa bi disli7. Tico dovlacim jos nekoga nadam se najvjerovatnije cu doc s mirzom_pg8. X3M (90%)9. Geronimo(sa 3-4 ljudi i kola  )ima li ko da se pridoda listi najbrzih...??

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #47 on: October 06, 2006, 02:58:27 PM »
ajmo josh malo da naguramo moga bi neko i pepOGa da zovne

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #48 on: October 06, 2006, 04:40:45 PM »
Ja u nedjelju imam polaganje iz dva predmeta,ako uspijem da zavrsim prije dolazim.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #49 on: October 07, 2006, 01:32:13 AM »
[!--quoteo(post=9559:date=Oct 6 2006, 06:40 PM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Oct 6 2006, 06:40 PM) [snapback]9559[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja u nedjelju imam polaganje iz dva predmeta,ako uspijem da zavrsim prije dolazim.[/quote]sta ti to ucis/studirash te ti stalno nedeljom polaganja/ispiti?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #50 on: October 07, 2006, 07:14:29 AM »
To ti ja Visa poslovna skola iz BG,pa su mi predavanja i pologanja samo vikendom,dok sam radnim danima slobodan.Evo sad u 10 imam polaganje iz poslovne statistike,a sjutra u 11h ima carinsko poslovanje i spedicije,transport i osiguranje.To su stidije na daljinu.Posto oni imaju predavanja gore u BG na fakultet,ovamo dolaze samo vikendom.
« Last Edit: October 07, 2006, 07:16:40 AM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #51 on: October 07, 2006, 11:11:41 AM »
[!--quoteo(post=9596:date=Oct 7 2006, 09:14 AM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Oct 7 2006, 09:14 AM) [snapback]9596[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]To ti ja Visa poslovna skola iz BG,pa su mi predavanja i pologanja samo vikendom,dok sam radnim danima slobodan.Evo sad u 10 imam polaganje iz poslovne statistike,a sjutra u 11h ima carinsko poslovanje i spedicije,transport i osiguranje.To su stidije na daljinu.Posto oni imaju predavanja gore u BG na fakultet,ovamo dolaze samo vikendom.[/quote]a koja je tebi banja...ima li jos ko da je siguran za sjutra?????????

Priest

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #52 on: October 07, 2006, 12:03:23 PM »
kao novi clan, dosao bih da Vas posjetim; naravno ako cete se okupiti kod KAP-a;eto jos jedanput mozete napomenuti spisak, tacno vrijeme i odrediste.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #53 on: October 07, 2006, 12:20:48 PM »
[!--quoteo(post=9611:date=Oct 7 2006, 02:03 PM:name=Priest)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Priest @ Oct 7 2006, 02:03 PM) [snapback]9611[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]kao novi clan, dosao bih da Vas posjetim; naravno ako cete se okupiti kod KAP-a;eto jos jedanput mozete napomenuti spisak, tacno vrijeme i odrediste.[/quote]Kao sto je receno gore, ako nas posluzi vrijeme okupljanje ce biti na "aerodromu" Shpiro Mugosha, a kod KAP-a se ide u slucaju provale oblaka!Ako ne znas gdje je prva od ove dvije lokacije, reci, i rado cemo ti detaljnije objasniti koordinate.Hvala!
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #54 on: October 07, 2006, 02:34:29 PM »
evo da ja dodam ovu moju ekipu, mustanga i mazdu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] 1. motorsport2. aCid_cOokiE3. brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4. renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5. nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemo6. shajo... i ja da ako dovucem koga,a ima ih dosta samo im treba ispusit dsa bi disli7. Tico dovlacim jos nekoga nadam se najvjerovatnije cu doc s mirzom_pg8. X3M (90%)9. Geronimo(sa 3-4 ljudi i kola )10. Mustang_GT (zoki)11. RESPECT (mazda mx5 crvena)

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #55 on: October 07, 2006, 03:20:45 PM »
1. motorsport2. aCid_cOokiE3. brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4. renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5. bmw_fan sa najvjerovatnije istom postavom od prosli put6. shajo... i ja da ako dovucem koga,a ima ih dosta samo im treba ispusit dsa bi disli7. Tico dovlacim jos nekoga nadam se najvjerovatnije cu doc s mirzom_pg8. X3M (90%)9. Geronimo(sa 3-4 ljudi i kola )10. Mustang_GT (zoki)11. RESPECT (mazda mx5 crvena)

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #56 on: October 07, 2006, 08:45:08 PM »
ja ne dolazim sigurno, auto mi je sa rastavljenim menjacem kod majstora, danas sam ga poveo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]A i inace 95% nisam u PG sjutra!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #57 on: October 07, 2006, 09:02:20 PM »
[!--quoteo(post=9644:date=Oct 7 2006, 10:44 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 7 2006, 10:44 PM) [snapback]9644[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja ne dolazim sigurno, auto mi je sa rastavljenim menjacem kod majstora, danas sam ga poveo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]A i inace 95% nisam u PG sjutra!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /][/quote]e jbg !  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #58 on: October 07, 2006, 09:07:09 PM »
Ma mozete jednom bez mene  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #59 on: October 07, 2006, 09:34:32 PM »
kiks!!!!!!e pa onda ni ja ne dolazim!hahahahaha

PS: Qrtza ti ovo ne valja