Author Topic: Home Reunion Vol.3  (Read 1289 times)

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« on: October 02, 2006, 12:56:53 AM »
idemo, nedelja 8. oktobar u 17:00h "spiro mugosa" ako bude fino vrijeme, a ako ne onda "kombinat"... ajmo u sto vecem broju.... povedite nekoga, obavjestite prijatelje...1.motorsport2.3.4.copy/paste... idemo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #1 on: October 02, 2006, 01:18:10 AM »
admine, nema potrebe za otvaranjem novog topica, jer je vec dogovor svakog petka u 5.[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Ja sam tu redovno, osim ako :1.ne umrem2. ne ostanem bez svo troje kola3.ne budem pijan u 5 popodne ko sad4.ako zemljotres proguta spira mugoshu...itd[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]1.motorsport2.aCid_cOokiE...
« Last Edit: October 02, 2006, 01:40:36 AM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #2 on: October 02, 2006, 01:41:59 AM »
pa cekaj, otkud sad u petak... zar nije u svaku nedelju??? ma ja ovo radi spiska da vidimo ko ce sve doci...

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #3 on: October 02, 2006, 01:54:27 AM »
Sala mala.....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........
Nobody move, nobody get hurt!

Offline MUGEN

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #4 on: October 02, 2006, 06:25:36 AM »
1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4.renaultsport, sa dva druga
« Last Edit: October 02, 2006, 03:45:07 PM by motorsport »
Izbrisan clan

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #5 on: October 02, 2006, 07:01:04 AM »
1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4.renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5.nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemops.nista ne obecavam to cu vam reci u petak,dal dolazim ili ne

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #6 on: October 02, 2006, 09:21:58 AM »
ljudi nishta ne znachi ako dodje 20 mkola a samo 3 oce da se trkajutreba svi da se trkaju bar 80 %1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4.renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5.nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemo6.shajo... i ja da ako dovucem koga,a ima ih dosta samo im treba ispusit dsa bi dislivolio bih da se to organizuje fino da se fino provedemo i da bude dosta kolaako bude dosta kola postace ucestalo
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #7 on: October 02, 2006, 09:23:04 AM »
pa dajte onda malo rijedje a ne svaki vikend po 5ro kola!nego jednom u mjesec dana pa 10-20 auta!!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #8 on: October 02, 2006, 09:29:44 AM »
a ne valja tako sfu...\treba to vise puta po vise kola da se cojek zapali

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #9 on: October 02, 2006, 10:53:08 AM »
1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4.renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5.nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemo6.shajo... i ja da ako dovucem koga,a ima ih dosta samo im treba ispusit dsa bi disli7.Tico dovlacim jos nekoga nadam se najvjerovatnije cu doc s mirzom_pg
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #10 on: October 02, 2006, 11:17:14 AM »
zar nije vol.6 (kolko znam do sad ih je bilo 5) pitajte brzogpsa on je jedini bio na svakom (valjda se nije zabroja)prepravite naslov!
« Last Edit: October 02, 2006, 11:21:38 AM by SFU »

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #11 on: October 02, 2006, 02:37:38 PM »
a crnjak je onaj spiro!ali kad nemamo dje...1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4.renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5.nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemo6.shajo... i ja da ako dovucem koga,a ima ih dosta samo im treba ispusit dsa bi disli7.Tico dovlacim jos nekoga nadam se najvjerovatnije cu doc s mirzom_pg8.X3M (90%)

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #12 on: October 02, 2006, 03:51:19 PM »
E pojma ti ja nemam SFU_ koliko je bilo puta   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #13 on: October 02, 2006, 03:56:31 PM »
da ja znam, bila su ukupno cetri okupljanja od kad postoji forum [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  sad bi trebalo da bude peto... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #14 on: October 02, 2006, 05:07:12 PM »
pored tabele napisite kojim kolima ko dolazi i dal' ce biti trkanja sa tim kolima1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4.renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5.nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemo6.shajo... (golf 2 gti 16v trka se)7.Tico dovlacim jos nekoga nadam se najvjerovatnije cu doc s mirzom_pg8.X3M (90%ko rece da ce da se trka a ne trka se placa upravi foruma 15 eVra
« Last Edit: October 02, 2006, 05:07:45 PM by shajo »

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #15 on: October 02, 2006, 05:10:01 PM »
1.motorsport2.aCid_cOokiE3.brzi_pas, i dako dovucem josh koga..........4.renaultsport,sa dva druga(vespa,auto)5.nijesam siguran dal cu moc al naj vjerovatnije bi bilo ovako:bmw_fan,borus mudus,jos 2 druga mozda sa dvoje kola dodjemo6.shajo... i ja da ako dovucem koga,a ima ih dosta samo im treba ispusit dsa bi disli7.Tico dovlacim jos nekoga nadam se najvjerovatnije cu doc s mirzom_pg8.X3M (90%)9.Geronimo(sa 3-4 ljudi i kola [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )nisam bio na predhodna 2,jebiga vise sile [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #16 on: October 02, 2006, 07:53:00 PM »
a ko kaze da ce sigurno doci a ne dodje ( a ne da opravdanje najkasnije 3 sata pred pocetak okupljanja) , predlazem ban sa foruma na jedno... 2 dana [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #17 on: October 02, 2006, 11:01:09 PM »
ne zavisi od mene ocu li dolazit (nadamo se dobroti majstora)!a ekipo evo:1. put: kisha aluminijski,2. put: shpiro (x3m, brzipas, 2.8 q, tico, nookie, SFU, cookie + ljuti saxo i kawasaki...) pa kako zaboraviste brzo nookiev drift3. put: kiksha aluminijski4. put: shpiro (all day long shajo vs brzipas)5. put: shpiro (all day long drift s 525i)daj ne preskachite! (brzipsu ne zamjeram na zabrojavanju hahahahaha)

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #18 on: October 02, 2006, 11:12:36 PM »
hahahah kakav je sfu ludjakol dej long

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #19 on: October 03, 2006, 02:56:03 AM »
6.put Spiro, all day long Shajo trazi pare za laganje(ne trkanje) i objashnjava narodu da je on uprava kojoj treba pare na ruke da se daju!!!![img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]