Author Topic: Home Reunion Vol.2  (Read 1063 times)

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #80 on: September 24, 2006, 09:42:41 PM »
odlicne su slikesamo smo trebali snimat neka ulijetanja/izlijetanja po onih krivina no se ne moze od gabelja odma' se buljuk stvori ne znam ni okle se stvori onoliko njih odjednom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #81 on: September 24, 2006, 10:22:29 PM »
ali prasina im je atrakcija...ahahahahahah

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #82 on: September 25, 2006, 02:15:53 AM »
"uuuuu,lepo,znas kako!!!" Dajte vishe!!!!!  Ne mogu izbacit ovo iz recnika evo 2-3 dana- poludjeh!!!!A Shajoniju svaka cast, iznenadio me 'e golf vrhunski!!!! Kad se sredi bice-bice!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]E i zna li ko kako je pocela makljaza izmedju gabelja?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #83 on: September 25, 2006, 02:36:52 AM »
P.S. Danas su svi bili raspolozeni!!! Ne vala ka' Shajo ali.....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #84 on: September 25, 2006, 06:32:54 AM »
najsmjeshnije je shto je posle sve manje kvachilo proklizavalo a uveche (oko 1h) skoro nimalo (majstor nije ni primjetio dok mu JA NISAM POKAZA kako se sjebava kvachilo)!izgleda da sam ga bio skroz sjeba kad sam dolazio do vas na shpira pa dolje na kraj pravine (kad sam htio da ga okrenem) i stvarno nije nikad prije toliko proklizavala kao ono danas!A ganCi su tu bili od 3h pa ih je malo umor stigao oko 7h!a inache danas su prva pa ce bit svjeziji (klepace se od 8h do 15h) i fali ce samo mali tico jer je imao povredu iz proshlonedeljnog fajta! ajajajajajhahahahahhahahhahaPS:SHta je ovo nemam ni jednu sliku ljepshe polovine!
« Last Edit: September 25, 2006, 06:37:19 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #85 on: September 26, 2006, 11:00:20 AM »
uhhh...e u pm...ljudi mogu li da was zamolim samo da mi posaljete sms dan prije okupljanja,jer u zadnje vrijeme nemam vremena za comp.ps. ko ne zna br. 067 45 45 39pozz sise

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #86 on: September 26, 2006, 12:14:20 PM »
znam znam al sam bio fulliran!

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #87 on: September 27, 2006, 07:58:29 AM »
@ti si ok covjek,nema tu frke...nekad cu poci sa tobom a nekad lanciatom (: samo molim da me neko obavijesti dan ranije ((:

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #88 on: September 27, 2006, 11:45:22 AM »
ma sve smo organizovali u razmaku od 2h!poslao poruku brzompsu, x3m-u, shaju... i odje javili ko prochita!ma brzo cemo opet!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #89 on: September 27, 2006, 04:13:21 PM »
Ja nisam znao da ima tog okupljanja, samo sam otisha kafu da popijem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]I posle pola sata me eto na Spira!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #90 on: September 27, 2006, 10:12:36 PM »
[!--quoteo(post=8802:date=Sep 27 2006, 06:12 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 27 2006, 06:12 PM) [snapback]8802[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja nisam znao da ima tog okupljanja, samo sam otisha kafu da popijem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]I posle pola sata me eto na Spira![/quote]meni krajzler jebe u zdrav mozak sa elektrikom i akumulatorom glupim pi piUshao mi vazduh ili kako se vec kaze - u kocnice pa jedva kocim a treba da odem do majstora a ne znam kako cu vozit bez da  motornom kochim.Ocu da mi bude gotov do nedelje ALO POMAZITE![img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #91 on: September 27, 2006, 10:32:33 PM »
@x3m a dobro je to kralju...ja bar nesto radim,ewo ispadoh i picka ili ti pary breaker....e pa na sto cu sve danas naleceti...miki ja sam ti rekao da napises post u home region,no aj sad...

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #92 on: September 27, 2006, 10:50:33 PM »
pa ne moze choek!dje god se okrenesh neshto zakljuchano!

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #93 on: September 27, 2006, 11:07:31 PM »
@x3m a dobro je to kralju...ja bar nesto radim,ewo ispadoh i picka ili ti pary breaker....e pa na sto cu sve danas naleceti...
sto ti je jadan, opusti se [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #94 on: September 27, 2006, 11:10:44 PM »
a slushaj ovo x3m-e ja nisam zapamtio onaj dan kuda se ide na shpira!hahahahahahatreca sreca a?

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #95 on: September 27, 2006, 11:11:57 PM »
pa ti idi okolo ka' onaj put [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #96 on: September 27, 2006, 11:15:04 PM »
a ja svo vrijeme mishljah da je ovo sad bilo OKOLO!!!!hahahahaha

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #97 on: September 28, 2006, 10:29:12 AM »
u nedjelju u 5 na spira!!! eto,da znate...

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #98 on: September 28, 2006, 12:29:09 PM »
ja cu pokusati da stignem,jer sam za vikend u hn.@x3m ja sam uvijek opusten (cooler master)

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #99 on: September 28, 2006, 02:13:58 PM »
Ja nashao menjac za cijelih 70E [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]E sad oce li bit gotovo do nedelje, i oce li valjat ovaj menjac..............?????????