Author Topic: Home Reunion Vol.2  (Read 1128 times)

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #20 on: September 18, 2006, 08:23:48 PM »
[!--quoteo(post=8183:date=Sep 18 2006, 10:17 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Sep 18 2006, 10:17 PM) [snapback]8183[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nisam ja vidio djao popijo[/quote]jos si nam ti falio danas....jebiga..

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #21 on: September 18, 2006, 08:31:33 PM »
nedelja ova sad odma bila kisha ili ne lijepo je zajebavat se pod one garaze[!--quoteo(post=8186:date=Sep 18 2006, 10:23 PM:name=Geronimo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Geronimo @ Sep 18 2006, 10:23 PM) [snapback]8186[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jos si nam ti falio danas....jebiga..[/quote]geronimo 069/812-219 pa ako dje budete za$eli zovnite me fino eto ja ne znam shto drugo hehehhe
ohajtenzgut nei shpikinguz

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #22 on: September 18, 2006, 08:32:09 PM »
E vala bas...trebaju nam djevojke ljudi!!!!nesto zensko treba bit na okupljanje sljedece...

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #23 on: September 18, 2006, 08:47:52 PM »
sto ce ti da ti vrishte a nemoj bez majke brzohahahahhahahahha

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #24 on: September 19, 2006, 10:20:15 AM »
slazem se sa svim ((: nemoj da me ko nije zovnuo 067 45 45 39

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #25 on: September 19, 2006, 02:31:42 PM »
[!--quoteo(post=8215:date=Sep 19 2006, 12:19 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Sep 19 2006, 12:19 PM) [snapback]8215[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nemoj da me ko nije zovnuo 067 45 45 39[/quote]sad sam ti "ko" jel? hahahahahaevo moram dolazit ubuduce, evo ispade da nema smisla ako ne dodjesh i ne ponesesh flashu i kilo voca - BRUKA!pa rachunaj makar spremi ti kilo voca a ja cu doc po tebe!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #26 on: September 19, 2006, 03:07:19 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] hahahahahahaahah  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  KRALJ NAJVECI (((: HAHAHAHHA KAKAW KRALJ ((: OBOZAWAM OWOG COVJEKA ((:

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #27 on: September 19, 2006, 10:36:19 PM »
ja ovaj put prvi na listu da  ne lomim

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #28 on: September 20, 2006, 07:57:04 PM »
i ja ako ce me motorsport vozit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #29 on: September 20, 2006, 07:58:38 PM »
ja ne znam ocu li bit tu ovu sad nedelju... a za sledecu znam sigurno da cu bit u HN...

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #30 on: September 21, 2006, 12:54:25 AM »
pa kad je to sa srecom?

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #31 on: September 21, 2006, 07:55:58 AM »
Ljudi,ja imam jedan predlog ((: ps.ewo ga owaj sa predlozima i iskrenim misljenjima u PM ((: hahahaOvako,sto mislite o tome da se okupljamo na kraju svakog mejseca,znaci zadnja nedjelja mjeseca (svakog!)pa ko dodje dosao,ko ne ima iduci put (: ne moze se uvijek potrefiti da sakom dogovara...MIslim da je to jedno od boljih resenja da nam okupljanja budu sve brojnija...Vremenom ce ti uci u glavu "a sjutra je okupljanje-valjalo bi poci" a ovo za zenske,otom potom.to jedino kad budu velika okupljanja na koja se mjesecima unaprijed razradjuje plan...Razmislite o owome sise (:

acs

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #32 on: September 21, 2006, 10:30:48 AM »
bolje prva kad se primi plata [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] tj kad nam je roditelji prime [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ahaha salim se. trebalo bi se dogovorit ne svake nedelje po 5 kola nego svake prve ili zadnje u mjesecu !Moze

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #33 on: September 21, 2006, 11:29:23 AM »
ja i shajo smo dosli do zakljucka da je bolje svake,pa ko stigne stigne,tako ce nam prije uc u naviku...zna se,dok je ovo vrijeme u 5,kad se pomjeri,oko 4...eto...i btw,jel ko gleda sa sipcanik? idemo sad u nedjelju!1.filip2.shajo

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #34 on: September 21, 2006, 12:32:34 PM »
[!--quoteo(post=8386:date=Sep 21 2006, 01:29 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Sep 21 2006, 01:29 PM) [snapback]8386[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja i shajo smo dosli do zakljucka da je bolje svake,pa ko stigne stigne,tako ce nam prije uc u naviku...zna se,dok je ovo vrijeme u 5,kad se pomjeri,oko 4...eto...i btw,jel ko gleda sa sipcanik? idemo sad u nedjelju!1.filip2.shajo[/quote]e zaboravih da vam javim da sam bio do tamo i nisam naisao na strazare nego na neke kapije,nije moglo da se udje...ni ja ne znam ocu li moc svake nedjelje,al ako je merak shaju i filipu i meni je!!!!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #35 on: September 21, 2006, 12:40:51 PM »
mislim da nije pametno svake nedelje...brzo ce vam dosaditi...

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #36 on: September 21, 2006, 02:27:51 PM »
moze svake druge ka' F1 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #37 on: September 21, 2006, 04:33:46 PM »
jednom u mjesec dana je NAJ!a upravu je neko shto reche bolje je pochetkom mjeseca (zbog plata) hahahahaha!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #38 on: September 21, 2006, 05:43:03 PM »
Znaci oko 5-15 u mjesecu a?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #39 on: September 21, 2006, 06:29:29 PM »
meni je u principu sve jedno,samo se radi o tome da treba tacno da ustanovimo kad...evo,neka bude svaka prva nedjelja u mjesecu,u 5 sati po ovome vremenu,kad se promijeni vrijeme,u 4 i eto...znaci nema informisanja dogovora i tih sranja...svaka prva nedjelja u mjesecu...samo cemo se dogovarat za mjesto,moze?