Author Topic: Nagrdih "is"a  (Read 575 times)

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« on: September 13, 2006, 09:42:51 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] Evo nocas sam se uvjerio kolko ja ne pazim ovo moje auto (pored sve moje priche NIKOLIKO)i krenuh ja od djevojke kad na 50tak metara se shjetih a zaboravih telefon (doci ce me glave telefoni) i reko aj da se vratim u rikverc i krenem ja pun gas nazad a u susret ide auto a ja ka shoferchina samo reko da stanem uz ogradu da ovaj prodje ALI normalo kad ne vidish dje idesh morash udarit u neshto (a ja nisam vidio da ima prikolica za kola uz ogradu - Stvarno mrkli mrak a ovaj uprerio farove u mene) i ja sam vam fino oblanjao chitavu lijevu stranu kola od tu nesretnu prikolicu koja se tako zalosno bila izorkenula i nagrdila dragog nam "is"a!ne shjekiram se neshto posebno (ne bi se shjekiro nimalo da sam s nekim drugim autom) kolko ce mi smetat onako izoranog da ga vozim dok se ne nakanim to da popravim!I veoma zanimljiv podatak: to je prvi moj takav eksces (mislim na grebanje, chukanje, lomljenje farova zmigaviaca, nasadjivanje felni......ne rashunajuci ogrmomne po zivot opasne saobracajne nesrece koje sam prezivio) pa dje nadjoh sad da na "is"a da radim na statistici (DAKO OSTANE NA TOME)!saucheshce primam cjelodnevno!
« Last Edit: October 02, 2006, 08:49:29 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

DRAGANCE

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #1 on: September 13, 2006, 09:46:39 PM »
od goreg uvek postoji gore , srecom prosao si sa minimalnom stetom , ziv bio....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #2 on: September 13, 2006, 09:54:37 PM »
Dobro je kad nije veca steta, al i ovo je steta za onakvo auto. Iskreno sauceshce pa da brzo bude u vec nama poznatom stanju pa i bolji

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #3 on: September 13, 2006, 10:02:48 PM »
pa kazem ti ja sam do sad imao samo ono ili "chudom prezivio" ili nikad okrznuo (ma ni od granu ljudi)! A eto i ja kiksah na 5 na sat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]!
« Last Edit: September 13, 2006, 10:03:19 PM by SFU »

motorsport

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #4 on: September 13, 2006, 10:07:19 PM »
aoooo brate.... ne mogu ti opisah koliko mi je zao... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]   nije strasno kako je moglo bit, al opet zao mi ga nekako... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  extra je BMW stvarno

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #5 on: September 13, 2006, 10:08:19 PM »
E to ti je kad te oce tako nesto!

Offline X3M

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #6 on: September 13, 2006, 10:13:05 PM »
e jbg! moglo se bez toga a moglo je bit i gore...samo neka se zdravo sto bi rekli stari

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #7 on: September 13, 2006, 10:13:41 PM »
[!--quoteo(post=7648:date=Sep 14 2006, 12:06 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Sep 14 2006, 12:06 AM) [snapback]7648[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]aoooo brate.... ne mogu ti opisah koliko mi je zao... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]   nije strasno kako je moglo bit, al opet zao mi ga nekako... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  extra je BMW stvarno[/quote]kako je moglo bit strashnije (nisam 5 na sat isho u rikverc) jedino da sam izasho i nekako sam sebe pregazio preko glave znachi teze ne moze bit!@fastma ovo je brate moj slomljen nokat kako su moja kola prolazila!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #8 on: September 13, 2006, 10:19:16 PM »
ucestvujem u zalos ostatku lakiranje
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #9 on: September 13, 2006, 10:25:46 PM »
SHTO BO MOJ OTAC REKANIJESU ONA TEBE KUPILA NO TI NJIHISKULIRAJ STARI SUPER JE SVE SHTO SE MOZE PARAMA KUPIT'
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #10 on: September 13, 2006, 10:30:18 PM »
shajo, aj svega ti pishi malim slovima ubuduce!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #11 on: September 13, 2006, 10:35:40 PM »
pa to i ja velim a oni sve DOBRO SI ZIV OSTA, JESI LI SE DRZO ZA VOLAN, IMA LI POVRDJENIH! ahahahahhaMa ne bih se ni okreno da sam s nekim drugim kucnim autom (zamisli da mi kuci ovo prochitaju) no dje s mojim (za mi ga je ka brata)! a da sam s tudjim platim shtetu popravim pa sledeci put stani pa pogledaj (svaka se shkola placa - neka vishe neka manje - a ja ne znam choeka da je manje u shkolu bio a da ga je vishe koshtala ahahahahaha)

Offline Filip_pg

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #12 on: September 13, 2006, 11:08:22 PM »
ajde $edi,ne $ekiraj se...mislim,krivo mi je,ali dobro,bice bolje,napravices ti to,pa jos kad bude taze izlakiran cio,kao bombon...

Offline brzi_pas

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #13 on: September 14, 2006, 02:32:18 AM »
Aooooooooooo, sad vidjeh ovo, imao sam i ja slicno iskustvo sa Mercedesom, samo sto ga nisam ja vozio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  nego pjan u grad pa dadoh auto "drugu" i ovaj ga oguli sa cijele suvozaceve strane(kod city hola pokojnog) najjace je to shto mi je tako stojao auto skoro po' godine dok sam se naguzio da ga lakiram, ali dobro je iz svega izashlo sto sam mu stavio "ferrari crvenu" nijansu, tako da je izgledao 3 X bolje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]E, i da ne zaboravim, "moje sauceshce,   drz, se! drz' se!!! "
« Last Edit: September 14, 2006, 02:33:24 AM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #14 on: September 14, 2006, 09:29:30 AM »
Iskreno mi je zao bmw,ali znam daces ga dovest u TIP TOP stanje.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

nookie

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #15 on: September 14, 2006, 09:59:07 AM »
eksces kakav izraz jbt... Neka si valja se malo... samo prvi hahahahahahhaha

zamalo m-power

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #16 on: September 14, 2006, 01:23:41 PM »
a dje si gleda brato moj. "nako" auto. samo ti to sredi da se ne poznaje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #17 on: September 14, 2006, 02:00:11 PM »
kako dje sam gledao?!^%$prikolica je visoka 50-70cm (znachi ni jedan retrovizor je ne vidi) a mrak i ide ti auto sa upaljenim farovima put mene (a ja pravim grshku da ugrabim JA NJEMU DA SE SKLONIM umjesto da shljedim i sachekam da on prodje pored mene pa mi makar farovi u ochi ne bi smetali) Ali poshto vi imate totalno senilnog druga koji je zaobisho makar 30tak puta tu prikolicu koja tu stoji ima 5dana PA DAKO UPAMTIM DJE SHTA STOJI KAD NE VIDIMma ni pod razno ga necu farbat cijelog (pa sad da promashe boju u zutu)!!!!
« Last Edit: September 14, 2006, 02:00:58 PM by SFU »

Offline X3M

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #18 on: September 14, 2006, 03:16:37 PM »
dje jadan jes' lud, svaka vrana sad umije tu boju potrefit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]nisi ga na krov izvrnuo pa cijelog da ga farbas
« Last Edit: September 14, 2006, 03:17:01 PM by X3M »

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #19 on: September 14, 2006, 03:44:39 PM »
Evo imate pozdrav od mog prijatelja Belog!