[!--quoteo(post=7639:date=Sep 13 2006, 11:42 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Sep 13 2006, 11:42 PM) [snapback]7639[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--][img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] i reko aj da se vratim u RIKVERC i krenem ja pun gas NAZAD a u susret ide auto a ja ka shoferchina samo reko DA STANEM UZ OGRADU da ovaj prodje ALI normalo kad ne vidish dje idesh morash udarit u neshto (a ja nisam vidio da ima PRIKOLICA za kola UZ OGRADU - Stvarno mrkli mrak a ovaj uprerio farove u mene) i ja sam vam fino oblanjao chitavu DESNU STRANU KOLA od tu nesretnu prikolicu koja se tako zalosno bila izorkenula i nagrdila dragog nam "is"a![/quote]kažeš krenuo si u RIKVERC i da staneš UZ OGRADU. a UZ OGRADU je bila nekakva PRIKOLICA i onda si odrao celu DESNU STRANU kola od tu prikolicu. tako si napisao i to ima logike! zna?i desnu stranu da si odrao! ako kažemo da je voza?eva strana leva a suvoza?eva desna (ra?unam da nisi mislio naopa?ke da gledamo, kad gledaš unazad pri voznji u rikverc pa da kažeš da ti je onda voza?eva strana desna).jasno je sa slika IS-a da si odrao voza?evu stranu (levu), a ne desnu kako kažeš. ali iz tvog opisa mi nije jasno kako si odrao voza?evu a ne suvoza?evu stranu. krenuo si u rikverc i ograda ti je sa suvoza?eve strane auta a i prikolica... a ti odrao voza?evu stranu... jedino ako se tu gde se to desilo vozi levom stranom kao u engleskoj.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] to je još jedino moglo da se desi da si pri vožnji u rikverc video da iza tebe dolazi auto ka tebi pa da si zbog toga pri vožnji u rikverc promenio traku i stao u levu traku odnosno uz ogradu sa leve strane puta... a to je NEPROPISNO tako da sam mislio da nisi tako uradio. skica "nezgode": [img src=\\"http://img219.imageshack.us/img219/8825/sudarln3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]a ti reci sad šta nije kao na skici.