Author Topic: Nagrdih "is"a  (Read 580 times)

ghia

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #20 on: September 14, 2006, 03:46:45 PM »
muski si ga zakacio....

Zile01

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #21 on: September 14, 2006, 04:06:39 PM »
BaÅ¡ Å¡teta- onako o?uvan bmw...Nego Ne razumem kako si ga odrao sa voza?eve strane... ja sam bio ubedjen da si ga odrao sa suvoza?eve po tvom opisu dogadjaja. kažeÅ¡ iÅ¡ao si nekom ulicom i onda stao i krenuo u rikverc... i oderao ga o neku prikolicu... pa zar nije prikolica stajala pored puta (zna?i sa tvoje desne strane) a ne na sred ulice (sa tvoje leve strane).  nisi baÅ¡ dobro objasnio Å¡ta se desilo izgleda. da si u engleskoj pa da se vozi levom stranom onda bi mi bilo jasno Å¡ta se desilo...   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #22 on: September 14, 2006, 05:51:15 PM »
ALO pa kako cu se razminuti sa autom u ulici od 3m shirine a da se ne sklonim maksimalno uz svoju ivicu (a idem u rikverc) znachi mojom lijevom stranom uz ivicu puta (ne vjerujem da ima nejasnoca)!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

cookie

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #23 on: September 14, 2006, 10:27:12 PM »
nije nego covjek ne umije da vozi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #24 on: September 14, 2006, 10:38:34 PM »
zato si ti suvozach dobar! ahahahhahaaj isposhtuj ih pa se predstavi fino tamo!svejedno cemo ici u nedelju dolje!

motorsport

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #25 on: September 14, 2006, 10:40:12 PM »
cookie  posjeti sobu "predstavljanje clanova" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Zile01

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #26 on: September 15, 2006, 08:03:28 AM »
[!--quoteo(post=7639:date=Sep 13 2006, 11:42 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Sep 13 2006, 11:42 PM) [snapback]7639[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--][img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] i reko aj da se vratim u RIKVERC i krenem ja pun gas NAZAD a u susret ide auto a ja ka shoferchina samo reko DA STANEM UZ OGRADU da ovaj prodje ALI normalo kad ne vidish dje idesh morash udarit u neshto (a ja nisam vidio da ima PRIKOLICA za kola UZ OGRADU - Stvarno mrkli mrak a ovaj uprerio farove u mene) i ja sam vam fino oblanjao chitavu DESNU STRANU KOLA od tu nesretnu prikolicu koja se tako zalosno bila izorkenula i nagrdila dragog nam "is"a![/quote]kažeÅ¡ krenuo si u RIKVERC  i da staneÅ¡ UZ OGRADU. a UZ OGRADU je bila nekakva PRIKOLICA i onda si odrao celu DESNU STRANU kola od tu prikolicu. tako si napisao i to ima logike! zna?i desnu stranu da si odrao! ako kažemo da je voza?eva strana leva a suvoza?eva desna (ra?unam da nisi mislio naopa?ke da gledamo, kad gledaÅ¡ unazad pri voznji u rikverc pa da kažeÅ¡ da ti je onda voza?eva strana desna).jasno je sa slika IS-a  da si odrao voza?evu stranu (levu), a ne desnu kako kažeÅ¡. ali iz tvog opisa mi nije jasno kako si odrao voza?evu a ne suvoza?evu stranu. krenuo si u rikverc i ograda ti je sa suvoza?eve strane auta a i prikolica... a ti odrao voza?evu stranu...  jedino ako se tu gde se to desilo vozi levom stranom kao u engleskoj....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] to je joÅ¡ jedino moglo da se desi da si pri vožnji u rikverc video da iza tebe dolazi auto ka tebi pa da si zbog toga pri vožnji u rikverc promenio traku i stao u levu traku odnosno uz ogradu sa leve strane puta... a to je NEPROPISNO tako da sam mislio da nisi tako uradio. skica "nezgode": [img src=\\"http://img219.imageshack.us/img219/8825/sudarln3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]a ti reci sad Å¡ta nije kao na skici.

Offline Filip_pg

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #27 on: September 15, 2006, 08:48:15 AM »
uuu...ja mislim da je ovako bilo...[a href=\\"http://img215.imageshack.us/my.php?image=sudarln3iz0.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img215.imageshack.us/img215/7295/sudarln3iz0.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

ghia

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #28 on: September 15, 2006, 10:47:29 AM »
opasni i sto je najvaznije unikatni tribali [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] vidi i sa druge strane isto da uradis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Zile01

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #29 on: September 15, 2006, 11:55:01 AM »
[!--quoteo(post=7814:date=Sep 15 2006, 10:47 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Sep 15 2006, 10:47 AM) [snapback]7814[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]uuu...ja mislim da je ovako bilo...[a href=\\"http://img215.imageshack.us/my.php?image=sudarln3iz0.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img215.imageshack.us/img215/7295/sudarln3iz0.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][/quote]e pa možda si ti u pravu, možda je tako bilo ali ako je dvosmerna ulica ili jednosmerna sa 2 trake nepropisno je idu?i u rikverc promeniti traku... a i meni je logi?nije da je stao uz ogradu sa suvoza?eve strane svog auta nego ovako  al ajde... SFU bre ne znaÅ¡ da voziÅ¡, jadan taj IS s'tobom  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #30 on: September 15, 2006, 11:57:25 AM »
[!--quoteo(post=7639:date=Sep 13 2006, 11:42 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Sep 13 2006, 11:42 PM) [snapback]7639[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...vam fino oblanjao chitavu desnu stranu kola od tu nesretnu prikolicu [/quote]sorry evo tek sad vidjeh da sam te ja zbunio ahahahaha vazda su mi te strane dobro ishle!shek da se nakanim da vam na pravim skicu hahahahahahaa moram li?

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #31 on: September 15, 2006, 12:13:26 PM »
moze li jasnije djaci?uska mrachna ulica u okolini nikshica!a moze bit i dvo-jedno- i bez-smjerna!
« Last Edit: September 15, 2006, 02:08:25 PM by SFU »

Offline stefan123

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #32 on: September 15, 2006, 12:21:22 PM »
Uh kakva steta za IS-a ...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Zile01

• Guest
Nagrdih "is"a
« Reply #33 on: September 15, 2006, 03:35:39 PM »
[!--quoteo(post=7831:date=Sep 15 2006, 02:13 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Sep 15 2006, 02:13 PM) [snapback]7831[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]moze li jasnije djaci?uska mrachna ulica u okolini nikshica!a moze bit i dvo-jedno- i bez-smjerna![/quote]A ok ok, sad si kona?no sve razjasnio...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] ako je tako bilo stvarno nisi mogao da vidiÅ¡ prikolicu,a pogotovo zbog farova...

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #34 on: September 15, 2006, 06:23:23 PM »
ma najgora stvar je shto ja lezim kad vozim (crnogorski stil - shto cesh sjhjedjet kad mosh lec) tako da retrovizori ne vide tih donjih pola metra oko auta a ja i onako vozim u rikverc tako shto se okrenem (e tek je tad bio mrtvi ugao)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #35 on: September 15, 2006, 08:37:27 PM »
a neka neka sjuper ti je ono lezanje prava uzivancija...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline bmw_fan

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #36 on: September 19, 2006, 02:38:17 PM »
ao brate ucestwujem u zalost.PI A BAS JE MORALA TA JEBENA PRIKOLICA DA SE NADJE TU OCA JOJ JEBEM

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #37 on: September 19, 2006, 03:33:30 PM »
ko veli da nisam@?!

Offline SFU

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #38 on: October 02, 2006, 08:47:55 AM »
evo konachno odvezen kod majtora!!!!a ko zna kad ce ga ovaj zavrshit! hmmmm

Offline brzi_pas

• View Profile
Nagrdih "is"a
« Reply #39 on: October 02, 2006, 03:57:45 PM »
jel to onaj majstor sto mora prvo da ga gleda par dana, da vidi da je tu, pa tek onda uzme da radi?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!