Author Topic: Snimanje Filma  (Read 1986 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #60 on: December 14, 2006, 11:48:26 PM »
snima li ko sto?

Offline Domo_TS

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #61 on: December 16, 2006, 09:54:09 PM »
[!--quoteo(post=14345:date=Dec 15 2006, 12:48 AM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Dec 15 2006, 12:48 AM) [snapback]14345[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]snima li ko sto?[/quote]snima sam ja jedan rodjendan prekjuce. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #62 on: February 16, 2007, 02:53:45 PM »
bice bice, al ne mogu ja to sam jebi ga
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline X3M

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #63 on: February 16, 2007, 11:00:13 PM »
taman sam sad htio da search-nem ovi topic [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ima li sto od tih klipova ljudi? neka neko nareze to sto ima jer ako budemo cekali film da se napravi.... ostarasmo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #64 on: February 16, 2007, 11:09:01 PM »
[!--quoteo(post=18602:date=Feb 16 2007, 03:53 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Feb 16 2007, 03:53 PM) [snapback]18602[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]bice bice, al ne mogu ja to sam jebi ga[/quote]Eto, bracki, pomocicemo koliko mozemo... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #65 on: February 19, 2007, 12:42:29 PM »
ti znash kolko materjala ima do sadshto valja obraditiali mislim da je dovoljan samo jedan dobar digitalni aparat da se usnimi video zapis

Offline brzi_pas

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #66 on: February 19, 2007, 05:04:17 PM »
Ja cu vala jednu noc(dan) uzet kameru-dvije i aparat-dva, pa da se okupimo i odradimo neshto extra!

Offline shajo

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #67 on: February 19, 2007, 06:25:15 PM »
ajde, ja sam za. imam i sa chim chini mi se [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #68 on: February 23, 2007, 11:57:47 PM »
eto dako se uprgnemo pa napravimo neki krsteni i dobro montirani dvd,samo ja nemam nista materijala

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #69 on: February 25, 2007, 10:19:43 PM »
puste zelje..
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #70 on: July 11, 2007, 11:07:53 AM »
eto da aktiviramo ovaj topic ponovo znaci skuplaj se materijal...momci vi kod kojih je ostatak materijala dajte mi, da bi se radilo nesto... ovo je pocetak dvd-a mada ce biti izmjena, naravno bice mnogo bolje (((:  [a href=\\"http://www.youtube.com/watch?v=dQVWAkTG01o\\" target=\\"_blank\\"]http://www.youtube.com/watch?v=dQVWAkTG01o[/a]

mustang_GT

• Guest
Snimanje Filma
« Reply #71 on: July 14, 2007, 07:55:22 PM »
luka, milosh na kameru ima ono sto smo snimali kad sam bio u danilovgrad pa mozhe ti ono valjat za jedan isjechak

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #72 on: July 14, 2007, 08:16:47 PM »
ono ce extra biti, samo ne znam dokle je moj drug dosao sa prebacanjem sa miloseve kamere a ako ne smit cemo ponovo (: dako se spustim do hn ubrzo...shajo ima li sto kod tebe od materijala? i vi momci i djevojke ako imate kakvih snimaka (sa kamere) dajte sve ((:

tuning doc

• Guest
Snimanje Filma
« Reply #73 on: July 19, 2007, 12:58:46 PM »
Imam ja par klipova sa BMW om i sa GALANTOM pa neka se javi neko od ovih koji su zaduzeni za montazu pa da mu to prebacim..Mogli bi promijenit ovu muziku i staviti nesto od 2pac-a 069315346

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #74 on: July 19, 2007, 01:33:45 PM »
2pac ladno hahahaja bi ako moze od cece - ja josh spavam po navici u body majici, onamo kad vojo vrti hamanna, bash daje na EXTREMNOSTI  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #75 on: July 19, 2007, 02:18:13 PM »
2Pac i "Hit 'em Up" ili sa snoop-om (jos sam pod utiscima sa exita) "2 of American most wanted", ima Pac extra stvari 3le, nemoj me dirat u "mladalacku zaludjenost"!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #76 on: July 19, 2007, 03:20:24 PM »
nadji mi klip sa auto-tematikom da se u njemu cuje vuteng ili dvapak [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]vi dajte klipove, ima ko brine o montazi
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #77 on: July 19, 2007, 05:25:22 PM »
zvacu te cim dodjem u pg, a nadam se da je to snimak sa kamere- posto video snimci sa telefona i foto aparata nijesu od velike pomoci...sto se muzike u pozadini tice tu vam nista ne mogu reci- posto cu ovo sa drugom raditi (momak koji je montirao ovaj uvodni dio filma) u glavnom mora biti nesto brzo i mocno. a i mogli bi se pokupit neki dan da malo snimamo i ako moze jos ko doci, a pozeljno bi bilo jos koja kamera da bude u opticajups. ko jos ima snimaka sa okupljanja i ostalih zezalica , dajte sve sto imate (ali da je sa kamere snimak)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Snimanje Filma
« Reply #78 on: July 21, 2007, 11:39:30 PM »
Aj gledacemo mi zi bara da snimimo nesto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ima nas dosta samo hvali kamera [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #79 on: July 22, 2007, 06:31:26 AM »
pa oke, dogovorit cemo se, pa cemo doc vozom nas 3 sa kamerama