Author Topic: Snimanje Filma  (Read 1943 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #20 on: October 24, 2006, 09:28:41 AM »
ljudi ja cu se stvarno potruditi da dodjem u ned. na okupljanje,pa bih vas molio da ko nema na dvd da presnimi dok je na vrijeme.jer mislim da je red da pocnem sa prikupljanjem svog moguceg materijala.E sto mislite da napravim ako bude viska prostora dio za slike nasih automobila,sa okupljanja i slicno???

Offline brzi_pas

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #21 on: October 24, 2006, 03:51:01 PM »
dobra ideja!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #22 on: October 24, 2006, 09:55:41 PM »
brzi meni rekose da je kod tebe dosta materijala,donesi sve sto imas

Offline Domo_TS

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #23 on: October 24, 2006, 10:32:53 PM »
[!--quoteo(post=11322:date=Oct 24 2006, 09:55 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Oct 24 2006, 09:55 PM) [snapback]11322[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]brzi meni rekose da je kod tebe dosta materijala,donesi sve sto imas[/quote]auu zaboravio sam ti rec.nema nista kod brzoga ni kod filipa sve je kod shaja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #24 on: October 24, 2006, 10:55:48 PM »
[!--quoteo(post=11214:date=Oct 24 2006, 08:37 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Oct 24 2006, 08:37 AM) [snapback]11214[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]"prije" ili "u" raskrsnice?bacash li ga prije ili kroz krivinu?nekako ne mogu da zamislim pezoa 106 kako se poprechuje prije krivine?![/quote]vidim ako nema kola, idem unutrasnji dio "krivine", cimnem ruchnu i odma spustim..A oce to po masnija ulica nashih [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]eo ti jedan stari klip, ipak ovo nije ulecanje samo obrtanje i to po suvom chini mi se [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][a href=\\"http://rapidshare.com/files/554992/_Oneeighty.3gp.html\\" target=\\"_blank\\"]http://rapidshare.com/files/554992/_Oneeighty.3gp.html[/a]Pokaza bi ja kod kombinata kad pane kisha ali chini mi se da je onamo bash onaj hrapavi asfalt
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #25 on: October 25, 2006, 07:11:22 AM »
....ali bash hrapav!!!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #26 on: October 26, 2006, 08:51:46 AM »
dobro onda shajo donesi sve sto imas

astrafan

• Guest
Snimanje Filma
« Reply #27 on: November 01, 2006, 08:33:43 PM »
Srecno pri snimanju filma... obavestite kad bude gotov... to bi bilo dobro pogledati... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #28 on: November 01, 2006, 10:25:55 PM »
error
« Last Edit: November 02, 2006, 04:55:00 PM by bmw_fan »

Offline brzi_pas

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #29 on: November 01, 2006, 10:35:37 PM »
Izvinite sto upadam, ali ko je tebe odredio da postavljash pravila?Mislim mene cisto boli kurac za druga auta, ali cisto pitam jesam li neshto propustio?

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #30 on: November 02, 2006, 10:59:09 AM »
error
« Last Edit: November 02, 2006, 04:53:40 PM by bmw_fan »

Offline SFU

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #31 on: November 02, 2006, 01:16:12 PM »
momak s 325 je registrovan: tuning doc (il se pravi da je on hahahahaha)a hamman je doshao jer je pozvan od strane foruma a nije doshao sam na okupljanja!a mijo pushti ih .... nek montijaju shta oce nek se zanimaju s nechim! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: November 02, 2006, 01:25:40 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #32 on: November 02, 2006, 02:47:09 PM »
moje veliko izvinjenje,ja ovdje ne izigravam boga u opste i ne zelim neku svadju.Izvinjavam se ponovo,kako se svi vi dogovorite bice

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Snimanje Filma
« Reply #33 on: November 02, 2006, 04:40:31 PM »
Ma neka bude i nekih likova sa strane sto ima veze samo da onaj humman makne tablice da ne bude da so skinuli sa neta i ubacili [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #34 on: November 02, 2006, 05:14:25 PM »
momcadi ja sam pobrisao one gluposti sto sam ispisao.ovako kod koga je sav materijal?eza ovo moram da dam imperativ i da vas zamolim da mi (sto se montiranja filma tice) ne dajete klipove sniamane sa telefonom,jer je fram rate premali da bi ga mogli fino gledati na dvd-u (to bi jedino smetalo za potpunu izitak) potruditi cu se da ispane extra dobro i da ne bude amaterski,prokupljanje materijala i samo montiranje moze trajati i poslije nove.nadam se da nece biti problem malo cekati,ali zato napraviti extra dobe snimke.sto mislite.mijo i sfu jos jedno izvinjenje za moje nagle reakcije

Offline brzi_pas

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #35 on: November 02, 2006, 05:35:15 PM »
ma OK je coek, drugi post nisam ni vidio(dje pishe "error") znam da nisi mislio da izigravash boga ili tako neshto, mislim upoznali smo se, znam da si OK momak, ali ja sam morao reagovat....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Snimanje Filma
« Reply #36 on: November 02, 2006, 09:35:40 PM »
A film ce biti od klipova sa okupljana (kako sam shvatio) ili ce tek da se snimaju?

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #37 on: November 02, 2006, 09:50:47 PM »
film ce biti, heh bit ce hehehe (: a kako mi je banja,vino vrano (: hahah,ovako bit ce sastavljen od klipova,snimaka i ostalih trica i kucina koje se budu kamerom snimale jer kako sam rekao mali je frame rate na sve kamere mobilnih telefona i foto aparata pa nece moci fino da izgleda na tv-u ili compu...to treba da izgleda grooove (: i bit ce samo malo vremena  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Snimanje Filma
« Reply #38 on: November 02, 2006, 09:59:47 PM »
Eh jbg nemamo svi digitalke, ja imam aparat al sam izgubio CD i kabal za punjenje i vezu sa komp-om (ustvari to je jedan kabal) i sad mi baterije traju par snimaka i cao!

Offline bmw_fan

• View Profile
Snimanje Filma
« Reply #39 on: November 02, 2006, 10:06:27 PM »
pazi ne mora biti digitalka,i vhs nije problem  kapiras  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] samo da nije sa tel ili foto jer.da ne ponavljam glava me zaboljeljudi kod gok je sva materijal????saljo jel i dalje ko0d tebe?