E ovako:-To je odlicna stvar i jako lagano uzete pare.-Nista forum, treba napravit sajt, sto i nije neki problem strasni, a uz nase ideje ima tu materijala, a forum naravno ostaje u okviru sajta.-Sto se tice sponzorstava, mail tesko pali nego treba slati pisma sa ponudama za sponzorstvo, a veliki je plus ako ima neka jaca firma da stane iza nas (u tom pismu) ili eventualno neko ko bi se pobrinuo samo da to pismo dodje u prave ruke.-U pismu treba dati konkretno sta mi njima nudimo kao reklamu i sta trazimo!-Sto se tice reklama na sajtu ne treba se ogranicavati samo na firme od kojih mozemo da dobijemo neku kompenzaciju, nego se samo izbaci pozicija banera i link o cijenama reklamiranja pa ko hoce nek izvoli. A onda se izvadi potvrda o posjecenosti sajta, broju registrovanih itd. i onda se nudi ponuda za sponzorstvo. A obzirom na posjecenost foruma, za tu vrstu reklame ne uzimaju se male pare. Ne bih da lupam, ali npr. 700 eura godina, 400 pola godine je neka realna cijena za jedan baner. A mi fino stavimo jedan u gornjem desnom uglu, jedan na dnu npr, pa ti racunaj ::msn-wink::-Dobro bi bilo malo idejica sta mi nekome mozemo da ponudimo uopste! Npr. na majicama koje stampamo da ide na ledjima logo sponzora (ko da vise, veci logo), da stampamo naljepnice za auta sa logom sponzora (makar one pecke za drzavu, pa nedje ubacit), za okvir tablica nije losa ideja..Cisto sam malo u toku sto se ovih stvari tice, tako da sam pokusao da dam neki doprinos, ako je od koristi, toliko bolje, ako nije jbg.