Author Topic: Reklame Na "MR"?  (Read 2891 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #20 on: September 07, 2006, 09:37:54 PM »
pa e...samo,kakva se dokumentaciaj vadi za klub,jel kao preduzece,tj firma ili nesto drugo,i koliko tu ima posla,vremena i para,da zajedno skupimo,da ne pukne admin sam...

Offline brzi_pas

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #21 on: September 08, 2006, 02:20:58 AM »
Pazi dragancetov predlog je odlican, a sto se tice ponuda za reklame, to zaboravite!!Imao sam iskustva sa vecinom gorepomenutih firmi, i teze im je uzet dinar nego neznam ni ja sto!E sad, sa X-desingom se mozda moze odradit neka forica za majce, a za ostale...... teshko!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #22 on: September 08, 2006, 06:42:52 AM »
ma uvatili ste se sve odma da napravite! Teshko!Shta ce biti na tom sajtu?! Nishta korisno!Dodje choek na sajt i vidi shta: slike, klipove, forum i...ko ce dati reklamu za to?!?!ja bi najradije da se vremenom otvori neka kao MR radionica u kojoj posjetilac sajta moze da nadje neshto za njegovog ljubimca i da mu auto nabudzimo! A do tada taj sajt i nece imati neku svrsishodnu namjenu! Ja bi da se radi polako pa da obezbjedimo buducim chlanovima i posjetiocima sajta i foruma lakshi i kvalitetniji put do T&S svog automobila!
« Last Edit: September 08, 2006, 06:43:26 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #23 on: September 08, 2006, 07:06:50 AM »
evo boze zdravlja da se samo malo stabilizuje stanje na politickoj sceni,da vidimo sta i kako dalje,pa bih ja trebao da otvaram TS centar,sto bi bio veliki plus za sajt,klub,forum,sve...

Offline Laki

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #24 on: September 08, 2006, 07:26:24 AM »
ovako , ja bi predlozio sledece da se ceo MR team ne zadrzi samo na forumu , nego da se napravi neka vrsta kluba , znaci da se napravi oficijalni sajt u okviru koga ce biti snimci sa vasih druzenja , krstarenja drumovima , razne zajebancije , trkanja , divljanja po autoputevima i uopste bogatog sadrzaja o svim kolima pocev od istorijata i bla bla bla , uglavnom da se napravi sajt  , a forum ostaje u sklopu sajta , e sad tu bi bilo mesto za reklame itd , jer sumnjam da ce kojekakve firme imati zivaca i vremena da se jebavaju svaki dan da citaju forume , forum je samo za pricanje i tracaranje , pravi posao se obavlja na sajtu , a takodje mozete i registrovati svoj tim
Sa ovim se potpuno slazem.
« Last Edit: December 03, 2007, 12:34:08 AM by motorsport »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #25 on: September 08, 2006, 12:44:54 PM »
e ne mogu da vjerujem, u svaku temu odete u OFF...ajd' ovako... da ne idemo u OFF, o pravljenju kluba i tako to mozete da pisete OVDJE http://www.montenegro-racing.com/forum/index.php?showtopic=163... nego da se vratimo mi na reklame...*brzi_pas;ima li taj X-design neki mail ??? kako ih mogu kontaktirati??? oni bi nam valjali i za naljepnice..??
« Last Edit: December 03, 2007, 12:35:48 AM by motorsport »

Offline brzi_pas

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #26 on: September 08, 2006, 04:49:13 PM »
Pojma nemam, mozesh licno da odesh, on ti je u maslinama u Skopskoj ulici jedno 100-200m prije Carina.

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #27 on: September 08, 2006, 06:09:44 PM »
...kad ides od grada sa lijeve strane,bijela kuca,izlijepljena...

Offline shajo

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #28 on: October 16, 2006, 10:12:51 AM »
ja bih da mi rokshped nabudzi autoa da ja nosim naljepnice rokshped autoc centarhahahahahah
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #29 on: October 16, 2006, 10:14:52 AM »
ne moraju da ti ga sredjuju nego samo nek ti sipaju, a????

Offline shajo

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #30 on: October 17, 2006, 07:35:25 AM »
moze i toe onda ga stari tulio nebi
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline stefan123

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #31 on: October 17, 2006, 04:01:17 PM »
Admin...dzabe pises e-mailove ! Vecina nasih firmi i ne gleda komp a emailovi im sluze samo da ih imaju...Meni Hi-Files placa hosting,domen za forum a zauzvrat je njihova reklama na dnu foruma ! Jedino je problem sto u CG nema ljudi zainteresovanih za Audio pa je forum "strasno posjecen"   Najbolja je dragancetova ideja. Da napravimo sajt sa nekom istorijom raznih marki automobila..teh. podatcima,slikama..... i klipovima i slikama sa okupljanja itd. a forum da ostane naravno i ako bude htjela neka od tih firmi reklamu ovako ce izgledate sve to malo ozbiljnije a ne samo forum.I red bi bio da u CG ima bar jedan takav sajt. U Srbiji ih ima gomile !Mogli bi na sajtu da budu odjelci za BMW,Alfu,Audi,VW....da ne nabrajam !Pozdrav.
« Last Edit: December 03, 2007, 12:36:54 AM by motorsport »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #32 on: October 29, 2006, 10:34:34 PM »
vidjecemo da bacimo reklamu ovih dana u chasopis "MONTENEGRO MOTORS"....  
« Last Edit: December 03, 2007, 12:37:19 AM by motorsport »

Offline brzi_pas

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #33 on: October 30, 2006, 04:17:30 AM »
Pazi, imao sam iskustva sa "casopisima" nashim, cak sam bio jedno vrijeme "urednik" jednog koji se cujem opet aktivirao, znaci obavezno prvo da se ponudi kompezacija(oni nama u "novine" mi njima odje) ja cu vidjet za ovaj drugi ako je istina da se aktivirao, a za "MM" ako ti treba kakva "pomoc" slobodno reci.......
« Last Edit: December 03, 2007, 12:37:53 AM by motorsport »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #34 on: October 30, 2006, 02:55:03 PM »
Neka bude reklama u neke novine kad vec mozes da zavrsis to.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #35 on: February 03, 2008, 04:44:55 AM »
Sajt je napravljen,nema reklama ...

Majka mi je rekla da moze ...

Raptor

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #36 on: April 10, 2008, 06:14:35 PM »
E ovako:-To je odlicna stvar i jako lagano uzete pare.-Nista forum, treba napravit sajt, sto i nije neki problem strasni, a uz nase ideje ima tu materijala, a forum naravno ostaje u okviru sajta.-Sto se tice sponzorstava, mail tesko pali nego treba slati pisma sa ponudama za sponzorstvo, a veliki je plus ako ima neka jaca firma da stane iza nas (u tom pismu) ili eventualno neko ko bi se pobrinuo samo da to pismo dodje u prave ruke.-U pismu treba dati konkretno sta mi njima nudimo kao reklamu i sta trazimo!-Sto se tice reklama na sajtu ne treba se ogranicavati samo na firme od kojih mozemo da dobijemo neku kompenzaciju, nego se samo izbaci pozicija banera i link o cijenama reklamiranja pa ko hoce nek izvoli. A onda se izvadi potvrda o posjecenosti sajta, broju registrovanih itd. i onda se nudi ponuda za sponzorstvo. A obzirom na posjecenost foruma, za tu vrstu reklame ne uzimaju se male pare. Ne bih da lupam, ali npr. 700 eura godina, 400 pola godine je neka realna cijena za jedan baner. A mi fino stavimo jedan u gornjem desnom uglu, jedan na dnu npr, pa ti racunaj  ::msn-wink::-Dobro bi bilo malo idejica sta mi nekome mozemo da ponudimo uopste! Npr. na majicama koje stampamo da ide na ledjima logo sponzora (ko da vise, veci logo), da stampamo naljepnice za auta sa logom sponzora (makar one pecke za drzavu, pa nedje ubacit), za okvir tablica nije losa ideja..Cisto sam malo u toku sto se ovih stvari tice, tako da sam pokusao da dam neki doprinos, ako je od koristi, toliko bolje, ako nije jbg.

Offline SFU

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #37 on: April 11, 2008, 06:31:12 AM »
uhhhhma dobro bi bilo kad bi dobili makar neki popust u nekoj firmi od reklame - za pochetak! SOnic, SumiCo ....

Offline stefan123

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #38 on: April 11, 2008, 09:47:46 AM »
Prvo se mora zavrsit sajt....ustvari moze da se installira Portal (nisam siguran za SMF ali cu provjerit...)...Jer forum nije dovoljan...Na sajtu treba da budu informacije o putevima, propisi, i jos doosta toga da sad ne nabrajam, svi znamo..A to da ce firme placat 400-500-700€....nece sigurno...Moze da se ocekuje popust u prodavnicama vezanim za auta (servisi, ICE, sminka, kozmetika...)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Raptor

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #39 on: April 12, 2008, 10:31:38 AM »
Iznenadio bi se kako hoce, vjeruj mi.. Ali to je sve pod uslovom da sajt bude, dobar, posjecen itd. Sta je recimo ProMonte-u 400e??? Nista stari, samo ako vide ikakvu svrhu u tome, a plus sad se razvija ovaj Djuice, oni na reklame sipaju sakom i kapom. Ne znam, ali ne treba biti preskroman, to je moje misljenje.