Author Topic: Zene Podgorichke...  (Read 1701 times)

motorsport

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #20 on: September 05, 2006, 09:33:11 PM »
sve to stoji druze za novosadjanke... al treba da vidis i podgorichanke... jes da su umisljene do bola, al su bruka ribe...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #21 on: September 05, 2006, 09:33:40 PM »
e jbg ja na ovu moju 3120 GTi nemam kameru [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] nesto me teefoni ne interesuju...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #22 on: September 06, 2006, 12:56:14 PM »
A i Suboticu ste zaboravili !Sto se tice slika posjetite Burek forum....ima za svaki grad posebne teme sa slikama riba!
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #23 on: September 06, 2006, 03:50:55 PM »
eeeeeeeeeeeeSvaka zena je lijepa na svoj nacin!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa!!!!!!!!!!!!!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline stefan123

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #24 on: September 06, 2006, 04:44:49 PM »
Jes kako ne !Dodji malo u UL pa ces da vidis koje lijep na svoj nacin samo pazi da se ne razocaras u ljepsi pol - naravno ima izuzetaka !
« Last Edit: September 06, 2006, 04:45:19 PM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip_pg

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #25 on: September 06, 2006, 05:01:01 PM »
[!--quoteo(post=6748:date=Sep 6 2006, 06:44 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Sep 6 2006, 06:44 PM) [snapback]6748[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]JDodji malo u UL......ima izuzetaka ![/quote] a to mogu ja da garantujem... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #26 on: September 06, 2006, 07:48:52 PM »
Novosadjanke ubedljivo po meni pa onda:2.baranke3.podgoricanke4.budvanke
« Last Edit: September 06, 2006, 07:49:26 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline shajo

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #27 on: December 07, 2006, 10:35:04 AM »
ajde ovako.da se jednu noc dogovorimo i opletemo za BERANE.e e BERANE.dal je iko ikad od vas bio tamo?da je bio nebiste prichali nishta o ovome.na manjem mjestu sa manjim brojem riba a vecim brojem dobrih riba ja nisam bio.svaka je vrh!!!!!beograd je losh po tom pitanju jer ima masu ljudi i onda srazmjerno...podgorica loodilo do bolaa svakoj sam dao BONU
ohajtenzgut nei shpikinguz

CORRADO

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #28 on: December 07, 2006, 01:09:46 PM »
upravo sam mislio da kazem za Berane posto ja tamo izlazim cesto i ribe su vrh jesu malo ono na svoj nacin ali ok ako rijesi ko da dolazi neka zove pa idemo zajedno.E a sto se tice riba iz pg ja sam jednom prilikom zavrsavao nesto na pravni fak i mogu vam reci da sam zaboravio sto sam doso na fak uhhh [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: December 07, 2006, 01:18:26 PM by CORRADO »

Offline bmw_fan

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #29 on: December 08, 2006, 10:52:16 AM »
pg roles

Offline SFU

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #30 on: December 08, 2006, 11:56:16 AM »
ima jedna dobra riba i u NK!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline NSX

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #31 on: December 08, 2006, 01:14:33 PM »
Hahahahha to sfu kralju

Offline Domo_TS

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #32 on: December 08, 2006, 01:17:10 PM »
a ljudi nema manjega mjesta sa dobrim ribama od spuza,to neki od vas znaju ali ih necu imenovat, u podgoricu ima vrh riba ali su teske a nigdje nisam gleda tezih riba nego u nikshic,ili je to mene tako zapalo. a u dg nema sredine ili prelaka ili preteska.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #33 on: December 10, 2006, 05:31:07 PM »
[!--quoteo(post=13780:date=Dec 7 2006, 01:34 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Dec 7 2006, 01:34 PM) [snapback]13780[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ajde ovako.da se jednu noc dogovorimo i opletemo za BERANE.e e BERANE.dal je iko ikad od vas bio tamo?da je bio nebiste prichali nishta o ovome.na manjem mjestu sa manjim brojem riba a vecim brojem dobrih riba ja nisam bio.svaka je vrh!!!!!beograd je losh po tom pitanju jer ima masu ljudi i onda srazmjerno...podgorica loodilo do bolaa svakoj sam dao BONU[/quote]druze..ja sam svako ljeto tamo, majkina familija tamo zivi.Koliko riba tamo imaaaaa...i to mentalitet drugaciji od podgoricanki.Jos kad dodjem ja podgoricanin picnut sa cetvorocifrenim tablicama i u sako.A beranci (chast izuzecima) u trenerke..EEEEE ZLATILO SE BERANE [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #34 on: December 10, 2006, 06:29:19 PM »
Berane  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] , pa sad  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #35 on: December 10, 2006, 09:01:33 PM »
dodjite do PV...

CORRADO

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #36 on: December 10, 2006, 11:28:35 PM »
pa reci nam kakve su cure iz PV.Ja tamo cesto dolazim kod Raonica i Vujanovica rade sa pecurkama. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #37 on: December 11, 2006, 07:34:08 AM »
imaju li K&N?buhahahahhahaa
« Last Edit: December 11, 2006, 07:34:19 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

CORRADO

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #38 on: December 11, 2006, 09:44:41 AM »
za tebe nema nista! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #39 on: December 11, 2006, 10:15:10 AM »
[!--quoteo(post=14082:date=Dec 11 2006, 02:28 AM:name=CORRADO)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(CORRADO @ Dec 11 2006, 02:28 AM) [snapback]14082[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa reci nam kakve su cure iz PV.Ja tamo cesto dolazim kod Raonica i Vujanovica rade sa pecurkama. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]e kakve...mislim da su extra,e sad ima svak svoj ukus,ali manjeg grada sa vise extra riba nisam gledao...inace znam te pecurkare,i ja radim sa njima oko izvoza [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]