aj da ispricam jos jednu scenu sto mi se desila nedavno u PG, kad su vec u pitanju zene Podgoricke... znaci idem preko vezirovog mosta i dolazim na raskrsnicu dje se skrece put ekonomskog faxa, na raskrsnici 3 auta cekaju da se ukljuce, zadnje auto reno klio zena vozi (nazalost)... i ja se debil primakao njoj i sad tu stojimo i svi cekamo da se ukljucimo i plus iza mene kolona, i lagano ali sigurno zena ide na rikverc ono kako je blaga nizbrdica, vjerovatno pustila kocnicu al nije skontala, i ladno mi se zena nasloni na branik, ja lego na sirenu, poludio, nista ona, ja opettt i ona se kao okrece pickara nesto, psuje ne znam ni ja sto je zborila, haha ka da sam ja njoj nesto ucinio a ne ona meni... i ajd u medjuvremenu ukljucila se ona dva auta sto su bila ispred nje i ona opet stala jer se nije mogla uklnucit, i ja debil se opet primako kad opet ista ali bukvalno ista scena.... e pa ljudi moji, znaci poseban zakon treba uvest za polaganje kad su zene u pitanju... chast izuzecima, ali 90% zena veze sa volanom nema.... i nije to samo u podgoricu negooo u citav svijet i u beograd ::yes:: ::bash:: ::taz::