Author Topic: Info  (Read 402 times)

pele-79

• Guest
Info
« on: August 30, 2006, 12:23:15 PM »
prodaja i ugradnja pravih ksenon farova sa komplet relejima za farove h4,h7,h3,h1.laka ugradnja.znaci nije u pitanju plava sijalica nego xenon kitovi kao na audi a8blende za sve vrste vozila za zamjenu fabrickog cd-a ili kasetofona na primjer za audi a4,a6,a8,bmw5 e39,bmw3,fiat bravo da se ugradi klasican 1din cd,recimo pioneer,sony,alpine itd... povoljno!kompleti kablova njemacki acv za spajanje pojacala od 10kvadrata,20kvadrata,35kvadrata,5m crvenog kabla,1m crnog,5m rca cinc kabal sa pobudom,agu osigurac sa kucistem,i 4klemicekrovni monitori za limuzine,dzipove,kombije od 9inca,12inca i 15inca znaci lcd tft sa dvd playerom extra povoljno

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Info
« Reply #1 on: August 30, 2006, 03:48:14 PM »
Ajde pele izbaci i cijene samo si nam zamazao oci i zainteresovao mozak

pele-79

• Guest
Info
« Reply #2 on: August 30, 2006, 07:48:34 PM »
[!--quoteo(post=5918:date=Aug 30 2006, 03:47 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Aug 30 2006, 03:47 PM) [snapback]5918[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ajde pele izbaci i cijene samo si nam zamazao oci i zainteresovao mozak[/quote]cijene cu da stavim u sobi dijelovi i oprema sem ako admin dozvoli ovdje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Info
« Reply #3 on: August 30, 2006, 07:57:55 PM »
admin je u bg bacaj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] salim sema mos odje kad ti ih je vec coek trazio
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

pele-79

• Guest
Info
« Reply #4 on: August 31, 2006, 07:45:51 AM »
[!--quoteo(post=5894:date=Aug 30 2006, 12:22 PM:name=pele-79)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pele-79 @ Aug 30 2006, 12:22 PM) [snapback]5894[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]prodaja i ugradnja pravih ksenon farova sa komplet relejima za farove h4,h7,h3,h1.laka ugradnja.znaci nije u pitanju plava sijalica nego xenon kitovi kao na audi a8blende za sve vrste vozila za zamjenu fabrickog cd-a ili kasetofona na primjer za audi a4,a6,a8,bmw5 e39,bmw3,fiat bravo da se ugradi klasican 1din cd,recimo pioneer,sony,alpine itd... povoljno!kompleti kablova njemacki acv za spajanje pojacala od 10kvadrata,20kvadrata,35kvadrata,5m crvenog kabla,1m crnog,5m rca cinc kabal sa pobudom,agu osigurac sa kucistem,i 4klemicekrovni monitori za limuzine,dzipove,kombije od 9inca,12inca i 15inca znaci lcd tft sa dvd playerom extra povoljno[/quote]evo ovako xenoni(pravi) bez ugradnje za h7,h3,h1 su 300e par,a na 5 pari 250e po paru.za h4 su 300e,a na 5pari 250e po paru. h4 je skuplji jer je u pitanju bixenon(kratko i dugo svijetlo.sa ugradnjom po dogovoru zavisno od auta do auta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] blende za hu se krecu od 20e za audije pa od 25 e za bmw 5 i 3,do 30e fiat bravo,novi punto,vw new beetle.napominjem da u ponudi imam blende za sve marke auta i extra cijene.kablvi za spajanje pojacala komplet od 10 kvadrata za forumase 30e,20kvadrata 50e...takodje u ponudi imam kondezatore od 1farad 70emonitori krovni tft lcd sa ugradjenim dvd playerom 9inca 350e,12inca 450e,15inca 550e! bez ugradnje naravno,ugradnja dogovor!poceo sam da radim sa alpine uredjajima,skuplji je nego pioneer ali ko voli... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Info
« Reply #5 on: August 31, 2006, 08:01:57 AM »
postoji li mogucnost nabavke HUD sistema,a ako nema,da li je moguce naci xenon za kao moj bmw,tj odvijena duga i kratka (e34)...da,u pitanju je H4...

pele-79

• Guest
Info
« Reply #6 on: September 01, 2006, 07:40:05 PM »
[!--quoteo(post=6013:date=Aug 31 2006, 08:01 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Aug 31 2006, 08:01 AM) [snapback]6013[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]postoji li mogucnost nabavke HUD sistema,a ako nema,da li je moguce naci xenon za kao moj bmw,tj odvijena duga i kratka (e34)...da,u pitanju je H4...[/quote] hud i xenon je jedno te isto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ima za h4 biksenon i kratko i dugo a cijena je 350e za h4 jer je biksenon u pitanju

DRAGANCE

• Guest
Info
« Reply #7 on: September 01, 2006, 08:42:37 PM »
mislim da e-34 koristi H1 sijalice

Offline Filip_pg

• View Profile
Info
« Reply #8 on: September 02, 2006, 07:47:26 AM »
@pelemoguce,nesto i nijesam upucen u to bas naj...mislio sam da postoji razlika neka,nedje citam xenon a nedje kao hud itd...ima li toga za moj auto?@dragancemoguce,ne znam,ja sam samo htio da ugradim najbolje....

pele-79

• Guest
Info
« Reply #9 on: September 02, 2006, 08:04:15 PM »
[!--quoteo(post=6193:date=Sep 2 2006, 07:47 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Sep 2 2006, 07:47 AM) [snapback]6193[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]@pelemoguce,nesto i nijesam upucen u to bas naj...mislio sam da postoji razlika neka,nedje citam xenon a nedje kao hud itd...ima li toga za moj auto?@dragancemoguce,ne znam,ja sam samo htio da ugradim najbolje....[/quote]filipe,izvini xenon i hid je isto,za hud neznam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  evo ovako danas su ugradjene prve xenon u jaguara xj,fabricki su h1 sijalice,radile kao sterike naspram ovoga.perverzija! i to kao kratka i duga jer ima 4fara,kao dan! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  sjutra se radi bmw 3 e46 sa h7 xenonima.ugradnja se radi u bmw servis pribilovic budva,tacnije ja i branko radulovic ugradjujemo za sve marke auta a cijena sa ugradnjom je 400e,a za h4 bixenon 450e! naravno ide prodaja i bez ugradnje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tjuner

• View Profile
Info
« Reply #10 on: October 05, 2006, 08:28:58 AM »
HID i XENONI nisu skroz isti nikako, HID je ustvari zamjena za xenone i lakshe se ugradjuju, ali mala je razlika u svjetlosti...Pele, kad vec radis sa time, daj jos malo informacijaKoje sijalice imas u ponudi, koliko kelvina??? Postoje od 6000K pa sve do 12 000K??Pretpostavljam da su tvoje 8000K ili 9000Kja sam bio porucio HID sijalice iz Njemacke pa odustadoh, moram prvo da kupim kristalne faroveRadite li to kod Pribilovica u servis ili nedje drugo??

pele-79

• Guest
Info
« Reply #11 on: October 05, 2006, 11:43:49 AM »
[!--quoteo(post=9445:date=Oct 5 2006, 08:28 AM:name=pepi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pepi @ Oct 5 2006, 08:28 AM) [snapback]9445[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]HID i XENONI nisu skroz isti nikako, HID je ustvari zamjena za xenone i lakshe se ugradjuju, ali mala je razlika u svjetlosti...Pele, kad vec radis sa time, daj jos malo informacijaKoje sijalice imas u ponudi, koliko kelvina??? Postoje od 6000K pa sve do 12 000K??Pretpostavljam da su tvoje 8000K ili 9000Kja sam bio porucio HID sijalice iz Njemacke pa odustadoh, moram prvo da kupim kristalne faroveRadite li to kod Pribilovica u servis ili nedje drugo??[/quote]na kutiju pise xenon,6000k su,8000k bacaju suvise plavu svijetlost tako da mi izgleda kicasto pa ih nenarucujem.imam za h1,h7 i h4!krenulo je dobro sa tim i stvarno su extra,zadnje smo radili porche carreru i 2 audi a8.ljudi su odusevljeni.sa ugradnjom je cijena od 400e do 450e i garancija 1god. bez ugradnje je niza cijena 100e ali nedajem onda garanciju,jer nije stvar da svako ugradjuje,cast izuzecima.radim odsad kod mene u risan.stavio sam na corrada h4 bixenon znaci 3x bolja vidljivost,kao dan,a izgled auta da vam nepricam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tjuner

• View Profile
Info
« Reply #12 on: October 05, 2006, 05:23:23 PM »
[!--quoteo(post=9468:date=Oct 5 2006, 11:43 AM:name=pele-79)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pele-79 @ Oct 5 2006, 11:43 AM) [snapback]9468[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]na kutiju pise xenon,6000k su,8000k bacaju suvise plavu svijetlost tako da mi izgleda kicasto pa ih nenarucujem.imam za h1,h7 i h4!krenulo je dobro sa tim i stvarno su extra,zadnje smo radili porche carreru i 2 audi a8.ljudi su odusevljeni.sa ugradnjom je cijena od 400e do 450e i garancija 1god. bez ugradnje je niza cijena 100e ali nedajem onda garanciju,jer nije stvar da svako ugradjuje,cast izuzecima.radim odsad kod mene u risan.stavio sam na corrada h4 bixenon znaci 3x bolja vidljivost,kao dan,a izgled auta da vam nepricam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Meni je komplt osvetljenje u farovima(pozicije, kratka/duga i maglenke) PHILIPS BLUE VISION, one su 4000K, ne daju uopste plavo svijetlo, jer kao sto ti kazes plavo svijetlo pocinje tek od 8000K, a vec od 10 000 ultra ljubicasto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Mene je ovaj komlet sijalica kostao oko 90$, mada sam ih ja kupio prije 2 godine u Ukrajini, a tada je 4000K bio vrhhunac, niko nije ni znao za to.Mozes li da navavis sijalice sa vise od 6000K E da i meni su H4 za kratka i duga, a za maglu H1Daj sliku korada (xenone)

pele-79

• Guest
Info
« Reply #13 on: October 05, 2006, 06:30:31 PM »
[!--quoteo(post=9501:date=Oct 5 2006, 05:23 PM:name=pepi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pepi @ Oct 5 2006, 05:23 PM) [snapback]9501[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Meni je komplt osvetljenje u farovima(pozicije, kratka/duga i maglenke) PHILIPS BLUE VISION, one su 4000K, ne daju uopste plavo svijetlo, jer kao sto ti kazes plavo svijetlo pocinje tek od 8000K, a vec od 10 000 ultra ljubicasto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Mene je ovaj komlet sijalica kostao oko 90$, mada sam ih ja kupio prije 2 godine u Ukrajini, a tada je 4000K bio vrhhunac, niko nije ni znao za to.Mozes li da navavis sijalice sa vise od 6000K E da i meni su H4 za kratka i duga, a za maglu H1Daj sliku korada (xenone)[/quote]evo ovako,ti sto imas je malo poboljsana halogena sijalica koja radi na 12volti i trosi 60w struje.ispravi me ako grijesim. e sad ovo sto ja imam nema nikakve veze sa halogenkom,u pitanju je prava xenon sijalica punjena plemenitim gasovima i koja u sebi nema niti vec kao neke elektrode koje pale taj gas.stim sto nemoze doci samo sijalica nego dolazi i elektronika,velicine 2kutije cigareta,2komada,za svaki far po jedna koja pretvara struju sa 12volti na 25 000 volti,da bi se taj gas mogao upaliti u sijalici,a potrosnja struje je samo 35watti. vidljivost je 3x bolja nego na halogenku,u prevodu ispred vas je kao dan dok vozite nocu.za h4 svabe su napravile kao na vw touarega bixenon,znaci klasican mali elektromotor na sijalicu sa relejom i zakrece sijalicu i tako joj podize snop. zvacu te negdje po noci kad budem u pg da vidis kako sija,niko jos nije rekao nesto lose [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline tjuner

• View Profile
Info
« Reply #14 on: October 05, 2006, 11:04:03 PM »
Znam ja sve to Pele, bio sam ih narucio...Å to su H.I.D. ili popularno zvane Xenon žarulje (farovi)?H.I.D. zna?i High Intensity Discharge (žarulje visokog izboja) i predstavlja sam vrh svjetlosne tehnologije danaÅ¡njice. Primjenjuje se, uglavnom, na skupljim i luksuznim automobilima. Karakterizira ih intenzivna snaga i plavi?asto-bijela boja svijetla. Donedavno su bila dostupna samo najimu?nijima, a danas ih nudimo svima, po prihvatljivoj cijeni. HID je revolucionarna tehnologija koja proizvodi kristalno ?isto svijetlo nastalo elektri?nim lukom izme?u dvaju elektroda koji se koristi za paljenje plina xenona koji se nalazi unutar žaruljice. Ve?ina korisnika odabrala je HID svijetla zbog estetskih razloga iako je primarna svrha HID-a pove?anje sigurnosti vožnje no?u. Danas se smatra standarnom sigurnosnom opremom poput ABS-a ili Air bag-a. HID žarulje nasuprot halogenim žaruljama SvijetlostSustavi rade na razli?ite na?ine. Halogene žarulje koriste žarnu nit dok HID koristi elektro luk izme?u elektroda koji “pali” plin. Svijetlo dobiveno HID-om je oko tri puta svijetlije od obi?nih halogenih žarulja. Boja i ?isto?a svijetlaBoja HID svijetala može varirati od bljedožute do plavo-bijele. Halogene žarulje proizvode žu?kasto svijetlo. HID boje svijetla su bliske dnevnom svijetlu i samim tim ugodnija je vožnja. Boja svijetla (temperatura boje) mjeri se jedinicom Kelvin (K). Raspon HID svjetala je od 4000 (bijelo svijetlo) do 12000 K (plavkasto svijetlo). PotroÅ¡nja energijeHID žarulje troÅ¡e manje energije od obi?nih žarulja. Prosje?no 35W u odnosu na 55W halogenih žarulja. To predstavlja uÅ¡tedu od 36%. Životni vijek ili trajanjeVe?ina halogenih žarulja za automobile traje maksimalno 800 sati. Prosje?an radni vijek HID je 3000 sati. UpotrebaHID žarulje se potpuno legalne za ugradnju. Ugradnju je potrebno vrÅ¡iti u stru?no osposobljenom servisu i obavezno je podeÅ¡avanje fara i snopa svijetla nakon ugradnje. [a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img220.imageshack.us/img220/6121/screenhunter28dvxg0.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img225.imageshack.us/img225/9836/7hh3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]Ja cu uzeti, kada budem uzimao, a necu jos sa  min 8000-10000K

pele-79

• Guest
Info
« Reply #15 on: October 07, 2006, 08:05:04 AM »
[!--quoteo(post=9521:date=Oct 5 2006, 11:03 PM:name=pepi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pepi @ Oct 5 2006, 11:03 PM) [snapback]9521[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Znam ja sve to Pele, bio sam ih narucio...Å to su H.I.D. ili popularno zvane Xenon žarulje (farovi)?H.I.D. zna?i High Intensity Discharge (žarulje visokog izboja) i predstavlja sam vrh svjetlosne tehnologije danaÅ¡njice. Primjenjuje se, uglavnom, na skupljim i luksuznim automobilima. Karakterizira ih intenzivna snaga i plavi?asto-bijela boja svijetla. Donedavno su bila dostupna samo najimu?nijima, a danas ih nudimo svima, po prihvatljivoj cijeni. HID je revolucionarna tehnologija koja proizvodi kristalno ?isto svijetlo nastalo elektri?nim lukom izme?u dvaju elektroda koji se koristi za paljenje plina xenona koji se nalazi unutar žaruljice. Ve?ina korisnika odabrala je HID svijetla zbog estetskih razloga iako je primarna svrha HID-a pove?anje sigurnosti vožnje no?u. Danas se smatra standarnom sigurnosnom opremom poput ABS-a ili Air bag-a. HID žarulje nasuprot halogenim žaruljama SvijetlostSustavi rade na razli?ite na?ine. Halogene žarulje koriste žarnu nit dok HID koristi elektro luk izme?u elektroda koji “pali” plin. Svijetlo dobiveno HID-om je oko tri puta svijetlije od obi?nih halogenih žarulja. Boja i ?isto?a svijetlaBoja HID svijetala može varirati od bljedožute do plavo-bijele. Halogene žarulje proizvode žu?kasto svijetlo. HID boje svijetla su bliske dnevnom svijetlu i samim tim ugodnija je vožnja. Boja svijetla (temperatura boje) mjeri se jedinicom Kelvin (K). Raspon HID svjetala je od 4000 (bijelo svijetlo) do 12000 K (plavkasto svijetlo). PotroÅ¡nja energijeHID žarulje troÅ¡e manje energije od obi?nih žarulja. Prosje?no 35W u odnosu na 55W halogenih žarulja. To predstavlja uÅ¡tedu od 36%. Životni vijek ili trajanjeVe?ina halogenih žarulja za automobile traje maksimalno 800 sati. Prosje?an radni vijek HID je 3000 sati. UpotrebaHID žarulje se potpuno legalne za ugradnju. Ugradnju je potrebno vrÅ¡iti u stru?no osposobljenom servisu i obavezno je podeÅ¡avanje fara i snopa svijetla nakon ugradnje. [a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img220.imageshack.us/img220/6121/screenhunter28dvxg0.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img225.imageshack.us/img225/9836/7hh3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]Ja cu uzeti, kada budem uzimao, a necu jos sa  min 8000-10000K[/quote]moje svijetle od 6000k kao te njihove od 8000k,plavicasto svijetlo bacaju i mogu odma da izjavim vec po kucistu elektronike da su ove moje kvalitetnije od tih prikazanih na slici,elektronika je kod mojih u metalnom kucistu dok je kod tih u plasticnom,i to su made in china,dok je ovo made in germany kod mene,silikonski kablovi itd...ove sto ja uvozim imaju sertifikate DIN,ISO,njemacki TUV,test na vodonepropusnost i naravno garanciju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] sad ce ispadnut da ih hvalim suvise ali su cinjenice,te sam mogao made in china dosta jeftinije da uvozim,ali necu to da radimustvari sad malo bolje se zagledah,moje su nesto izmedju gore prikazanih na slici 6000k i 8000k [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] i ove 10000k se bas i nemogu pohvalit vidljivoscu,oci bi boljele od tolike plave svijetlosti,a i izgledaju fus na asfaltu!samo jedan podatak,na auta koja imaju fabricki xenone boja je 4300k,pa izgleda vrh

Offline tjuner

• View Profile
Info
« Reply #16 on: October 07, 2006, 12:38:43 PM »
UH!!!!!!!!!To sam samo izbacio sliku da vide ljudi kako izgleda HID komplet, nista drugo. Sto se ostalog tice svi nabavljaju iz Njemacke, samo sto ima milion proizvodjaca...Moze i ovako [a href=\\"http://img225.imageshack.us/my.php?image=551bef9.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img225.imageshack.us/img225/7140/551bef9.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

pele-79

• Guest
Info
« Reply #17 on: October 08, 2006, 08:13:17 PM »
[!--quoteo(post=9617:date=Oct 7 2006, 12:38 PM:name=pepi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pepi @ Oct 7 2006, 12:38 PM) [snapback]9617[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]UH!!!!!!!!!To sam samo izbacio sliku da vide ljudi kako izgleda HID komplet, nista drugo. Sto se ostalog tice svi nabavljaju iz Njemacke, samo sto ima milion proizvodjaca...Moze i ovako [a href=\\"http://img225.imageshack.us/my.php?image=551bef9.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img225.imageshack.us/img225/7140/551bef9.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][/quote]uf,ovo je vec bolje,ali nije da dolaze samo iz njemacke,ima i iz bugarske,meni nudili,ali hvala netreba [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]