[!--quoteo(post=5894:date=Aug 30 2006, 12:22 PM:name=pele-79)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pele-79 @ Aug 30 2006, 12:22 PM) [snapback]5894[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]prodaja i ugradnja pravih ksenon farova sa komplet relejima za farove h4,h7,h3,h1.laka ugradnja.znaci nije u pitanju plava sijalica nego xenon kitovi kao na audi a8blende za sve vrste vozila za zamjenu fabrickog cd-a ili kasetofona na primjer za audi a4,a6,a8,bmw5 e39,bmw3,fiat bravo da se ugradi klasican 1din cd,recimo pioneer,sony,alpine itd... povoljno!kompleti kablova njemacki acv za spajanje pojacala od 10kvadrata,20kvadrata,35kvadrata,5m crvenog kabla,1m crnog,5m rca cinc kabal sa pobudom,agu osigurac sa kucistem,i 4klemicekrovni monitori za limuzine,dzipove,kombije od 9inca,12inca i 15inca znaci lcd tft sa dvd playerom extra povoljno[/quote]evo ovako xenoni(pravi) bez ugradnje za h7,h3,h1 su 300e par,a na 5 pari 250e po paru.za h4 su 300e,a na 5pari 250e po paru. h4 je skuplji jer je u pitanju bixenon(kratko i dugo svijetlo.sa ugradnjom po dogovoru zavisno od auta do auta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] blende za hu se krecu od 20e za audije pa od 25 e za bmw 5 i 3,do 30e fiat bravo,novi punto,vw new beetle.napominjem da u ponudi imam blende za sve marke auta i extra cijene.kablvi za spajanje pojacala komplet od 10 kvadrata za forumase 30e,20kvadrata 50e...takodje u ponudi imam kondezatore od 1farad 70emonitori krovni tft lcd sa ugradjenim dvd playerom 9inca 350e,12inca 450e,15inca 550e! bez ugradnje naravno,ugradnja dogovor!poceo sam da radim sa alpine uredjajima,skuplji je nego pioneer ali ko voli... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]