Posto vec duze vrijeme nisam mogao da se ulogujem sa starim nalogom,morao sam da otvorim novi,tako da ne bude zablude ::big_boss::Uradjeno je jos par sitnica pa da i to pakazemostavljena je crvena traka na lajsne i branike kao sa trojke 20jahre,ofarbani su bocni bedzevi "gti" u crveno,lakirani fabricki stopovi,onda su zatamnjene maglenke i prednji migavci zajedno sa katadiopterima kao i bocni migavci

Ne znam samo sta da radim sa zadnjim logom "golf gti",posto je onaj obicni sivi,a sad mi se ne uklapa sa svim ovim crvenim,razmisljam se da narucim ovakav

ili ipak da trazim ovaj sa fabricke jubi

,koji tesko da mogu naci ali bi moglo nesto da se nabudzi,ako je ista dimenzija kao onog sto dodje u maskui jos neke sitnice su narucene,ocekujem da stigne svakog danaposto planiram da tapaciram sjedista u eko kozu narucio sam 4 bedza gti za siceve,to bi trebalo da je od nekog platna ako se nisam zeznuo pa da se ustepa kad se bude tapaciralo,i jos led sijalice H3 za maglenke da uklopim sa ksenonima,posto ovako izgleda malo trulo farovi plavi maglenke zute :tease: