Author Topic: Golf 3 2.0 Gti  (Read 4311 times)

ST-cake

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #60 on: August 05, 2007, 06:05:55 PM »
very nice al ja san ipak ljubitelj german styla sve obrijano ubijeno u pod i komad felge...sad kad si ve? promijenio farove mozes kitat(za?epit) dolje maglenke i zmigavce i napravit vrlo jednostavno clear branik....(samo moje misljenje)
« Last Edit: August 05, 2007, 06:07:17 PM by ST-cake »

GTI mk3

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #61 on: August 07, 2007, 08:35:29 PM »
Klasika, al nije lose bolje nego prije.Jesi li ovo potamnio one lexus style stopove sto si imao?[img src=\\"http://www.imagebanana.com/view/lq01824r/Slika011.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #62 on: August 09, 2007, 04:43:56 PM »
Fino si je sredio sad vec lici na golfa [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Kad si vec potamnio stopove sto onda strce ovako ovi bijeli sa strane trebao bi onda sve potamnit ili sve ostavi da bude bijelo i da sve odskace, makni ove kvake niklovane to mi oci izvadi i stavi 16" ili manji profil gume i spusti ga malo kad stavis manji profil.

Offline ObeliX

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #63 on: September 02, 2007, 06:27:04 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /] kakva bombonica ...sve pohvale....bilo bi lijepo da dodjes na okupljanje sa njom...a dje si nabavio ove plocice pored tablica? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]sto je bilo sa maglenkama?
« Last Edit: September 02, 2007, 06:28:11 PM by zeta »

Offline ObeliX

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #64 on: September 02, 2007, 10:42:47 PM »
kakav sam ja kreten...hahahah...pa ladno sam pomislio za ove "rupe" pored maglenki da tu stoje maglenke...o Boze...

gaga

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #65 on: September 07, 2007, 01:32:40 PM »
e ovo je legendarni topiccitao sam ga od pocetka,kako ste zaskocili covjeka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]mada sugestije su vam bile na mjestu, a vidim da vas je i poslusao.sve u svemu trojcica izgleda puuuno bolje.Nema sto Baca, neces nam promac na ulici [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline ulicni trkac

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #66 on: September 08, 2007, 04:08:12 PM »
svaka chast,trojka je extra,samo mi se ne svdjaju ove kvake,moj predlog je da ih ofarbas u boji auta,ili u cn0j boji da izgledaju kao black chrom.i ukloni one chepove na gepeku(lijevo i desno od brisaca)ako ih budes uklanja onda i brisac zatvori.

Offline SFU

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #67 on: September 10, 2007, 09:18:42 AM »
zashto bi farove tonirao!?ustvari zashto si shtopove tonirao, ustvari zashto si shtopove mjenjao!?jesi li mogao nac nedje onu "uvuchenu masku" s mrezicom ili onu sa 2 "letve"?a za foru sa lakiranjem felni - to cu i ja isto da uradim!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

baca82

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #68 on: June 16, 2009, 08:58:13 PM »
E ovako posle krace pauze,opet smo tu,dosta je uradjeno,pa evo malo slika cisto da se vidi,mozda nekom nesto posluzi od svega ovoga za neku novu ideju ::thumbsupup::Stavljena je fabricka maska sa dva rebra,lakirane su felne po drugi put,farove sam matirao to je zadnje sto je uradjeno,stopovi fabricki od gti-a vraceni nazad,ubaceni xenoni 8000k ::thumbsupup::Sad mi malo strce maglenke i migavci,tako da i njih moram tonirati,probao sam staru maglenku i ispada bolesno!
« Last Edit: June 17, 2009, 04:15:46 PM by baca82 »

RuTuTuKi

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #69 on: June 16, 2009, 09:01:19 PM »
ekstra odradio farove e to sam ti rekao samo unutra ovo dobro zastitis i to ti je to

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #70 on: June 16, 2009, 09:04:34 PM »
Daj sliku auta sa felgama.Inace extra su ispali farovi punk
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline ObeliX

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #71 on: June 16, 2009, 09:07:15 PM »
brate,daj sad sto vise slike,kad vidim da je radjeno dosta  ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup::

RuTuTuKi

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #72 on: June 16, 2009, 09:09:37 PM »
sliku neku sa strane da vidimo kako leze ove felme a i naprijed da vidimo kako leze farovi

baca82

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #73 on: June 16, 2009, 09:13:38 PM »
Bih rado ali to je sve sto imam trenutno,pa cu okacit ovih dana!Samo je jedan far montiran,nisam stigao veceras,ona slika sa ksenonima je od ranije!
« Last Edit: June 16, 2009, 09:21:05 PM by baca82 »

Offline Bole

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #74 on: June 17, 2009, 01:14:40 PM »
brate mnogo mi se svidja ova tvoja trojcica extra :) a vidi ovo sto ne uzmes maglednke potamnjene kristalne imas uBGD?

baca82

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #75 on: June 17, 2009, 01:20:14 PM »
Hvala!Znas kako druze probao sam vise puta ona razna cuda i uvijek se vratim na fabricke,posto je nemoguce naci one fabricki zatamnjene sa jubilarne trice,onda cu odraditi ove fabricke jer su mi nekako najljepse,najbolje cuce ::bluesbrother::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #76 on: June 17, 2009, 01:29:47 PM »
A isti mu je djavo ofarba ih unutra u mat ili kupio nove...ustvari nije....nece pare potrosit ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

baca82

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #77 on: June 17, 2009, 01:39:43 PM »
Ipak je hella najbolja,ne moze se porediti sa ovim novim plasticnim sranjima,malo modifikacije i imas i kvalitet i izgled happydance

RuTuTuKi

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #78 on: June 17, 2009, 02:01:43 PM »
Ipak je hella najbolja,ne moze se porediti sa ovim novim plasticnim sranjima,malo modifikacije i imas i kvalitet i izgled happydance
e ja imam kristalne crne :):) jes da sam dugo ceka na nih ali isplatilo se:):)

baca82

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #79 on: June 17, 2009, 03:22:56 PM »
e ja imam kristalne crne :):) jes da sam dugo ceka na nih ali isplatilo se:):)
Kako si ih porucio preko e-baya ili nesto drugo?Ako mozes okaci neku sliku dje se bolje vide