Author Topic: Golf 3 2.0 Gti  (Read 4306 times)

baca

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« on: August 27, 2006, 07:57:10 PM »
.
« Last Edit: December 04, 2008, 10:01:59 PM by baca82 »

motorsport

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #1 on: August 27, 2006, 08:00:20 PM »
fin je GTI, svidja mi se... jedina zamjerka su ove niklovane lajsnice na braniku i na vratima, ove na masku su OK... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  stavi jos koju sliku [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  e da, imas PM od mene [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #2 on: August 27, 2006, 08:15:02 PM »
nije los ... samo ne volim golfove no aj sad... ovaj tvoj je ok pogotovo unutra daj koju sliku intrument table
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #3 on: August 27, 2006, 08:25:58 PM »
Golf extra izgleda pogotovo unutra.Samo sto mi se na njega ne svidja jeste ova antena,ostalo je sve odlicno.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #4 on: August 27, 2006, 08:30:00 PM »
jel 8v ili 16v???

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #5 on: August 27, 2006, 08:34:55 PM »
bice 8 a ovo je najjaca trojka koju sam vidio odlicna mada ima sitnica koje bih promijenio al jbg svako svoj ukus...

Offline SFU

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #6 on: August 27, 2006, 09:53:44 PM »
prelijepi topovi!a koje su gume ovo?fino si uradio osvjetljenje i nije loshe shto si otvoreni obozavalac pioneera al ne preceruj s natpisimaprevishe nekih detalja hmmm [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_neutral.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-|\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_neutral.gif\\" /] a hromirane i srebrne aplikacije ne volim!i vjerovatno se svi kane da te pitaju al Shto si stavio ovoliko ovih "kao otvora" na haubi? (zar nije dovoljan ovaj jedan mali)a hromirane aplikacije i sportsko auto ne idu zajedno ako cesh elegantno auto moze ako cesh sportsko michi!e sad shta bi ja uradio tu (nemoj me nishta poslushat ali vecina nas ima slichan ukus - recept zvani Astra Gsi 16v - dobar izduv, dobre felne i sportske opruge) skinuo sve hromirane aplikacije (lajsne i poklopac rezervoara, kvake, peraje...)skinuo te elemente po haubiskinuo te satove s remus natpisommozesh ostaviti obrve i tu masku (al kako je ne volim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] )a nabavio bi mu:1.sportske opruge (ali pod obavezno, jer vidim chuvash auto pa ne vjerujem da prelecesh preko rupa)2.felne3.krovni spojler (iznad zadnjeg vjetrobrana al samo malo veci)mali savjet ako nisi pri parama ofarbaj felne u zlatnu boju ili bakarnu (kao impreca) i kad budesh kupovao shtopove samo nam pokazi shta bi volio da uzmesh da znamo!ne volim trojke pogotovo 8v tako da nemam neki komentar za izbor auta (zna X3M hahahha)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #7 on: August 27, 2006, 09:56:02 PM »
dobar je golf, posebno unutra, a sto se tice ovoga sto si spolja dodavao ja to ne volim al' svako ima svoj ukus, u svakom slucaju svaka cast za trud [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #8 on: August 27, 2006, 10:00:39 PM »
kako si radio ovo osvjetljenje...??? jesu li led diode u pitanju ili nesto drugo??? ja imam u planu na calibru da radim al ni sam ne znam kako...

motorsport

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #9 on: August 27, 2006, 10:17:56 PM »
dje si kupovao te diode... ??? mogu li one iz upaljacha??? i u calibru ista stvar, nema dje sibica da stane

Offline SFU

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #10 on: August 27, 2006, 10:18:23 PM »
slazem se da postoje ukusi!ali ne vjerujem npr da sad neko stavi 31 zajebanciju na haubu da cesh ti reci samo to je stvar ukusa! postoje stilovi i ali i postoje suprotni stilovi a elegantno (npr hrom) i sportsko (npr mat) ne mogu zajedno (stvar lichnog mishljenja)a prijatelju malo treba 3ci da bude agresivna (ako ti je to cilj ja bi volio) a nemoguce je napravit unikatnom (ne pokushavaj)!nadam se da se sad razumijemo!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Sprinter

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #11 on: August 28, 2006, 09:32:04 AM »
menjaj taj volan i antenu!!!sve je ovako ok

nookie

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #12 on: August 28, 2006, 03:39:54 PM »
Vidim da si ga maksimalno sredio. Svaka ti cast. Enterier je posebna prica. Svidja mi se kako si uradio tablu i to u kombinaciji s pioneerom odlicno izgleda samo je meni uvijek bio problem, posto cesto nocu vozim 90%, uvijek mi je smetala ta svjetlost koju proizvodi cd-player ili tabla zavisi od modela. To je naravno kad idem van grada pa kad izadjes na onu mrklinu bas zasmeta. Smeta li ti, (kad izadjes iz grada) imas li kakvo resenje za to? Ne znam kako to tebi izgleda uzivo ali mi ovako izgleda da ubija.Imam sonijev neki model i stalno ga pokrivam krpom pa moram da je micem da bi prebacio na drugu stanicu i tako to.

baca

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #13 on: August 28, 2006, 04:18:22 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
« Last Edit: June 25, 2007, 08:10:43 AM by baca »

nookie

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #14 on: August 28, 2006, 04:43:16 PM »
Primijetio sam daljinac. Mislio sam i ja to da uradim ali nekako mi nije tesko ruku da ispruzim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Koliko su te ispali ovi pionirovi? Kako si ih spoio bez nekog pojacala. Taj cd-player je 4x50 sto znaci 4 izlaza za zvucnike. Ja sam mislio da se moze ubacit 4 zvucnjaka maximum. Nisam nista pokusavao niti experimentisao pa mi reci kako si ubacio 6 zvucnika i cvidzu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #15 on: August 28, 2006, 07:23:50 PM »
Autic je solidan svidja mi se unutrasnjost (osvetljenje prekidaca je extra kao i monitor) to bi mogao malo pojasniti u sobi 'URADI SAM" a spolja nije nesto (niklovane trakice, usis na haubu felne)sta ce ti to? Izduv nam je skroz isti (zadnji lonac). Jos sta bih ja uradio je spustio ga za jedno 3-4 prsta (ako nemas para podji neka ti neko skrati opruge ili neka ih ugrije i sabije)

nookie

• Guest
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #16 on: August 29, 2006, 02:24:28 PM »
Imao sam pionirove zvucnike po 80 nom. i 420 max. pa vidji kako je to tuklo. Stavio sam jos dva naprijed po 20 - 30 w nom. podesio sam balans prednjih i zadnjih i tako je bio kvalitetan i prodoran zvuk da je to bila sprdnja. Za 250 e me je to sve ispalo sa cd-playerom (mp3, wmw, rds i te zebancije). Posle mi ga ukrali jebo me pas sto ga nisam pazio. Sad imam ove sonijeve Xplod po 40 w nom. i mogu ti rec da nisu ni primac zvuku koji sam imao. mislio sam da cu imat neki zvuk...Sad cu ti rec. Ka uzmes da vozis pud mora ili bilo dje onaj zvuk na plejer smanjim i vrh mi je, ali posle nekog vremena voznje ne mogu da cujem onako kako sam cuo kad sam krenuo. Od nadmorske visine i dugog putovanja ogluvis i onda uzmem da pojacam do polovine i preko kad ono pocne da susti grebe grk grk... pi... jednostavno ne volim kad nemam muziku da valja. zato ti zavidim na trud i muzike i styling-a [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Adje drzis cvidzu?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #17 on: August 29, 2006, 04:40:42 PM »
bice finosamo makni ovaj okvir za tablice... to nikako ne dodje ili ga lakiraj u boju auta...

Offline X3M

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #18 on: August 29, 2006, 09:53:58 PM »
na ovu sliku izgleda ka polo

Offline shajo

• View Profile
Golf 3 2.0 Gti
« Reply #19 on: August 30, 2006, 01:11:41 PM »
simpatichno nema shto.8v hmmmm
ohajtenzgut nei shpikinguz