Author Topic: Memories  (Read 250 times)

Mirza_PG

• Guest
Memories
« on: August 23, 2006, 01:05:11 PM »
Kad se ufate pricha o trkama , neizbjezhna tema svih zaljubljenika u 4 tochka je PRVO STAJANJE NA CRTU  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Da vas chujem ... Kad ste prvi put stali na crtu , s kim i dje ?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Memories
« Reply #1 on: August 23, 2006, 04:49:28 PM »
Prvi put sam stao na barski bulevar "Cuvenom Barskom trkacu" Grbi 9oboica GTI-ovima) i opleo sam ga skoro za citavo auto i zavrsio pore benzinske. A sa VR-om se nisam trkao jer kao sto sam vec rekao nije samo moj nego i bratov pa ga ne gazim toliko.

Offline brzi_pas

• View Profile
Memories
« Reply #2 on: August 23, 2006, 04:50:02 PM »
ishaaaaaa! Davno mnogo!Kad se sjetim napisacu
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Memories
« Reply #3 on: August 23, 2006, 09:06:56 PM »
nevjerovatan topic evo sjecam se zadnjeg puta nema bukvalno 20minuta od tad!(totalno ravnanje sa 320i jednog prijatelja)!a stvano prvi put pojma nemam kad i kako!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Memories
« Reply #4 on: August 23, 2006, 10:25:12 PM »
ja mislim da je to bilo kod pekare u blok ja sa G2 1.3 a drug mi s jugarom i to je bilo samo prva, druga... i kraj puta tj parkinga [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Memories
« Reply #5 on: August 24, 2006, 12:39:36 AM »
hmmmm prvi put... ja a unom 1.3 diesel, a pored mene jugo 45, mrtva trka, to je trebalo snimat, hahahaha

Offline brzi_pas

• View Profile
Memories
« Reply #6 on: August 24, 2006, 02:16:17 AM »
Golf 2 gtd vs Golf 2 1.3Ja sa GTD-om i moj drug sa "benzincem" puD Kucha!Imao sam 14godina, a on 16, bolji vozach(iskusniji) ali GTD je bio brzi, e da i tad smo 50puta zamalo izginuli!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Memories
« Reply #7 on: August 24, 2006, 09:03:03 AM »
prije 4 godine isto pud kuca...ja pezo 405 MI16 a drug ventom...zvek je bio,i razvalio sam ga posteno...ali se uopste ne sjecam koji je motor bio u ventu...i zamalo je lik ispao iz krivine onamo malo prije gornje vrbice,one 2 krivine lakat,ako zna ko dje su...

Offline SFU

• View Profile
Memories
« Reply #8 on: August 24, 2006, 02:05:21 PM »
ticco ima li dje karting da se vozi u PG?ima u NK ali je skup ja mislim!

motorsport

• Guest
Memories
« Reply #9 on: August 24, 2006, 02:35:02 PM »
hahaaa... kakve ovo veze ima sa ovom temom??? sto ne otvoris SFU novi topic "karting' ili tako nesto??

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Memories
« Reply #10 on: August 24, 2006, 02:36:08 PM »
nema da je znam bilo je na autopijacu al sad nema...ja moj prodah inace bi ga vozili na okupljanja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] samo neko dodje ko ima kuku pa prikolicu malo goriva i ljustimo al jbg...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Z-128

• Guest
Memories
« Reply #11 on: August 24, 2006, 08:54:52 PM »
Prvi put prije 2 godine dok su trajale ljeskopoljske igre, pocela neka prica oko trka posvadjamo se ja i drug i dogovorimo se da se potrkamo od nikshickih semafora do studentskog doma. E sad ja sa passat III 94 god. 1.9 benzincem a on sa audi 80 b4 1.9 isto benzinac. na kraju sam ja izletio kod 1 raskrsnice kod studentskog a on se zakucao u peglicu koju sam ja pretekao ispred njega, od tad vozim zastavu 128 poshto sam 'slomio' passata [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Memories
« Reply #12 on: August 24, 2006, 10:29:05 PM »
ja reno 4 tl starijim od mene jedno 10 godinamoj drug jago sa comfi 750i na kraju prodimili obojica
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Memories
« Reply #13 on: August 25, 2006, 06:43:24 AM »
[!--quoteo(post=5433:date=Aug 24 2006, 04:34 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Aug 24 2006, 04:34 PM) [snapback]5433[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]hahaaa... kakve ovo veze ima sa ovom temom??? sto ne otvoris SFU novi topic "karting' ili tako nesto??[/quote]ma ima da napravimo MRf karting open da se vidi talenat, a ne ovu omladinu da ohrabrujemo za trkanje s tajovim kolima (masu sam ih tako polomio)!eto ticco ima iskustva sa tim ja sam vozio ukupno jedno 30min a lako se uvjeshtit (posle 2 kruga) tako da to moramo nedje organizovat!

Offline Filip_pg

• View Profile
Memories
« Reply #14 on: August 25, 2006, 11:36:12 AM »
vala da znas....da se oprobamo...

Offline SFU

• View Profile
Memories
« Reply #15 on: August 25, 2006, 11:39:26 AM »
to se vi medjusobno oprobavajte mene vidjet necete!!!ahahahahaha

Pegaso 650

• Guest
Memories
« Reply #16 on: September 07, 2006, 12:13:17 AM »
Prvi put sam stao na crtu bratu od strica...Ja sa volvo-om 480,a on sa passatom 1.6... Bili smo tu,pa me okinuo...Onda sam poludio i trkali smo se opet,pa opet i do dana danashnjega se ne zna ko bolje od nas 2 vozi iako smo promijenili masu kola... A Mirza jesi li ti ikad stao kome na crtu?Osim klaju sa pandom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Memories
« Reply #17 on: September 07, 2006, 12:17:02 AM »
predtavi se prvo kralju pa tek onda postuj...nismo ni mi svi bravi sto smo to cinjeli!

Mirza_PG

• Guest
Memories
« Reply #18 on: September 07, 2006, 12:12:45 PM »
Hahahaha, PANDA... A dje si nju iskopa :PPPP To i ne brojim... To je osnovna josh bila [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]D Nego prvi put sam sta na crtu alfi 164 2.0 twin spark - ja sa meganom prije godinu ipo ... reko sad ce da me ispreskache ka pravoga... Prva i bjezim mu, druga stize me, treca - MIRZA AJ ZDRA'O ... A to sa pandom, tata sam ima reno 18 <jos ga imam> a to nije bilo pravo, no djetinje :PPP prva i drguga, pa rikverc... i tako jedno 1000 puta :DDDD

Offline NSX

• View Profile
Memories
« Reply #19 on: September 12, 2006, 02:47:51 PM »
[!--quoteo(post=6933:date=Sep 7 2006, 02:12 PM:name=Mirza_PG)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Mirza_PG @ Sep 7 2006, 02:12 PM) [snapback]6933[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Hahahaha, PANDA... A dje si nju iskopa :PPPP To i ne brojim... To je osnovna josh bila [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]D Nego prvi put sam sta na crtu alfi 164 2.0 twin spark - ja sa meganom prije godinu ipo ... reko sad ce da me ispreskache ka pravoga... Prva i bjezim mu, druga stize me, treca - MIRZA AJ ZDRA'O ... A to sa pandom, tata sam ima reno 18 <jos ga imam> a to nije bilo pravo, no djetinje :PPP prva i drguga, pa rikverc... i tako jedno 1000 puta :DDDD[/quote]I$a jos '96. ja sa 128com 1.1 a drugar sa djedovim 123 220D ka iz fabrike naravno opra sam ga [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]