[!--quoteo(post=6933:date=Sep 7 2006, 02:12 PM:name=Mirza_PG)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Mirza_PG @ Sep 7 2006, 02:12 PM) [snapback]6933[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Hahahaha, PANDA... A dje si nju iskopa :PPPP To i ne brojim... To je osnovna josh bila [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]D Nego prvi put sam sta na crtu alfi 164 2.0 twin spark - ja sa meganom prije godinu ipo ... reko sad ce da me ispreskache ka pravoga... Prva i bjezim mu, druga stize me, treca - MIRZA AJ ZDRA'O ... A to sa pandom, tata sam ima reno 18 <jos ga imam> a to nije bilo pravo, no djetinje :PPP prva i drguga, pa rikverc... i tako jedno 1000 puta :DDDD[/quote]I$a jos '96. ja sa 128com 1.1 a drugar sa djedovim 123 220D ka iz fabrike naravno opra sam ga [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]