Author Topic: Novi Ljubimac...  (Read 1405 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #60 on: September 02, 2006, 10:09:20 AM »
moze [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline bmw_fan

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #61 on: September 02, 2006, 12:03:16 PM »
e bilo bi extra (da se uslepam sa nekim) da podjemo nas nekoliko u zrenjanin (:

Offline SFU

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #62 on: September 02, 2006, 12:16:28 PM »
sve bih vas banova!Ajte ljudi recite shta imate za draganchetov predlog?(kakva je ovo demokratija moj draganche odje u CG mozesh se predstavit da si Alen Delon i niko se ne obazire a ne da se neko okrene na to shta fico pricha)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #63 on: September 02, 2006, 12:35:30 PM »
dragance,salzem se u potpunosti sa tobom,ozbiljan sam (rijetki trenutci hahahahaha)...

ghia

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #64 on: September 02, 2006, 12:50:24 PM »
bas sam gledao na netu i ne postoji 735tds...ja sam za to da sacekamo da postavi saobracajnu a ako se utvrdi da nije u pravu dobije neku opomenu pred iskljucenje....pored saobracajne nek slika i vrata ispod tapacira da vidimo te sine...ili jos bolje nek uzme pistolj i puca u prozor,nek snimi pa da vidimo tu blindu sa diesel motorom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #65 on: September 02, 2006, 01:02:14 PM »
par stvari...prvo i prvo...za power pricam jer je na njemu bila fabricka plocica,malo iza prednjeg tocka u boji,i to je bila 2 plave i crvena traka na njoj i pisalo je power edition...u lajsni,bas kao kod golfa sto ima udubljeno za GTI...za vlasnistvo cu vam lako dokazati,evo za e 34 mogu da skeniram saobracajnu,samo,izvinjavam se,nesto mi skener ne radi pa cu je fotografisat,a za e38 sam rekao samo da mi je receno da je 3.5tds,cim dodjem do saobracajne cu provjeriti,ukoliko bude 2.5 tds,ja cu javno da se izvinem svima,to nije problem,a i od njega cu slikati saobracajnu...i jos nesto...iskreno,za moderatora me i nije briga...meni je vazno da na kraju krajeva pomazem to sto mogu i da dajem savjete i konstruktivne postove...a neki spamm ovuda,tako da sam sto se toga tice mirne duse...
« Last Edit: September 02, 2006, 01:03:23 PM by Filip_pg »

Offline SFU

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #66 on: September 02, 2006, 01:20:01 PM »
bolje spamm sa izvinjenjem, nego doktorsi elaborat sa dvije kese nebuloza!moj ti je savjet malo vishe poshtuj ostale a manje pravdanja i vadjenja iz govana!

DRAGANCE

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #67 on: September 02, 2006, 03:16:43 PM »
filipe , nemam ja problema sa tobom licno , rekao sam ti , ok si momak , i ne zelim da ovaj forum ostane bez tebe , ali samim tim sto ti sam ne mozes da procenis koji motor je u pitanju govori da nisi dovoljno strucan sto se tice automobila a onda dolazimo do teme da moderatori ne smeju da budu ljudi koji se ne razumeju u kola a pritom je rec o forumu sa auto moto tematikom , znaci niko ne zeli da te izbaci , samo smatram da ja ne mogu da budem moler ako ne znam da krechima da...  SFU  je trenutno najjaci kandidat za filipovo mesto , bices mod u off topic-u , posto si u tome najjaci hahahahahaha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ( shala mala )

Offline stefan123

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #68 on: September 02, 2006, 03:47:45 PM »
Konacno i da neko rece nesto o ovome a da to mod. ili admin ne obrisu kao sto se meni desavalo!Jesu li ovo oni od tvoji pametnih postovao kao i oni koje si prepisao sa neta - Angeoske oci - citav tekst je prekopiran a onda si govorio hvala hvala a nisi rekao odakle je!Na Fandju si pevo rekao kako ima 260KS pa onda 240KS...Svakog zivog napadas...NADAM SE DA CE OVAJ POST OSTATI NEOBRISAN !!!!Pozdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

DRAGANCE

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #69 on: September 02, 2006, 04:05:17 PM »
bez brige stefane , svaki post u kome se iznosi svoje misljenje o bilo kojoj temi ili sl. nece biti brisani , dal se to meni ili gazdi svidelo , to je nasa stvar ali postovi nece biti brisani , jedino sto cemo strogo brisati su postovi u kojima se spominju psovke , vredjanja na nacionalnoj osnovi i slicno tome , ali to vec svi znate tako da... uzivajte i sloboda govora je ovde maximalno zastupljena[quote name='Filip_pg' date='Sep 2 2006, 03:01 PM' post='6216']par stvari...prvo i prvo...za power pricam jer je na njemu bila fabricka plocica,malo iza prednjeg tocka u boji,i to je bila 2 plave i crvena traka na njoj i pisalo je power edition...u lajsni,to je oznaka za MOTORSPORT  ( M )  firmu i to bi onda znacilo da je tvoj auto takozvana M serija , ali posto nije..... ili je neko zalepio ...ili ta plocica uopste ne postoji na tvom autuzaboravio sam da naglasim da ce u sledecih par dana ( ukoliko filip ne iznese jasne dokaze ) ova tema biti izbrisana komplet sa svim slikama i prepirkama , jer ne zelimo da neko nov dodje i cita svakakve gluposti po ovom forumu , sto ce stvoriti veoma negativno misljenje o svima nama .....a to ne zelimo jelte

Offline X3M

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #70 on: September 02, 2006, 07:22:12 PM »
Dragance uz tebe smo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]pare, ovaj, dokaze na sunce!moze i na forum, nije bitno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #71 on: September 02, 2006, 07:44:43 PM »
[!--quoteo(post=5591:date=Aug 25 2006, 09:52 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Aug 25 2006, 09:52 PM) [snapback]5591[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jos jedan podatak,koji sam saznao maloprije vezan za auto,a slikacu sjutra...da vidite...tezak je 3.2 tone,jer je (ja jos ne mogu da vjerujem) BLINDIRAN!!!vise od pola cm mu je debelo staklo,a kroz vrata ima sve kekakve sine,ojacan maximalno...sjutra slike...[/quote]Aj postavi slike koje si obecao da vidimo to blindirano staklo.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #72 on: September 02, 2006, 09:27:37 PM »
Ne mogu da vjerujem sta se odje radi.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #73 on: September 02, 2006, 09:35:44 PM »
eo nista
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #74 on: September 02, 2006, 09:48:43 PM »
Ovo mi je bilo sumnjivo cim sam video da je oko motora bijela boja ali se vidi sa strane da je sivo ko ce ga znat o cemu se radi, pogledajte i obratite paznju kao da je "prepakovan" na drugu saobracajnu[a href=\\"http://img201.imageshack.us/my.php?image=dsc04746ub3.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img201.imageshack.us/my.php?image=dsc04746ub3.jpg[/a]

Offline SFU

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #75 on: September 02, 2006, 10:11:48 PM »
ne ova je slika ok kolko vidim!a nadji na fandju sliku sa burn-om BMWa koji nije uopshe iz YU a ne da je njegov (stvarno najache kad se tu branio - kao bachio je neke grille u gepek itd)

motorsport

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #76 on: September 03, 2006, 12:36:08 AM »
hahahaaaa... e boze.. citam sve ovo lagano i ne mogu da vjerujem sta se desava...moram opet da procitam pa cu tek onda da dam svoj komentar na sve ovo... toliko za sad od admina [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #77 on: September 03, 2006, 02:35:40 AM »
Ja "necu da se mijesham......necu da sam smijeshannnnnnnnn" TBOK
Nobody move, nobody get hurt!

DRAGANCE

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #78 on: September 03, 2006, 06:05:54 AM »
motorsport , do sad bi procitao i bibliju bre

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #79 on: September 03, 2006, 06:48:24 AM »
brisite,nije problem...ja stojim pri nekim stvarima...eto,ako vec ne postoji 3.5tds ja se svima javno izvinjavam,ali za ostalo ne mogu,jer mena potrebe...ako je agregat 2.5tds,neka je,ja ga se ne stidim...a za staroga bmw,ne znam sto da kazem,znam odakle je nabavljen,znam koliko je vrijedio i znam koliko moze...obrisite ovu temu,ja cu je  opet napisat,prepravicu jacinu agregata i to je to...nema tu nista vise da se mijenja...a za blind,nisu dupla stakla za izolaciu,vec je komplet auto ojacan,al dobro...a sto se mene tice,evo,3-4 put,nije ni vazno,slobodno brisite sve,do zadnjega,ja znam sto cu da uradim...a sledeca za mod,mislim da imam dovoljno znanja za jednog,jos ako uzmemo u obzir da imam 18 i da ucim neku skolu koja je jaaaako daleko od svega toga...sto znaci da sve ovo radim iz hobija,tako da mislim da je za oprostit to sto sam napravio preskok u jednom agregatu...ali ni to nij vazno,evo ja trazim da me maknete sa toga mjesta,samo da vidite da mi nista ne znaci...