Author Topic: Novi Ljubimac...  (Read 1414 times)

DRAGANCE

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #80 on: September 03, 2006, 03:02:16 PM »
stakla jesu za izolaciju i auto ti je fabricki da kazemo ojacan kao i svaka sedmica , jer budi siguran da na bilo kakvu verziju " ojacanog " ( pritom i dosta otezanog ) ne ide nikakav dizel agregat a kamoli 2.5TDSnemoj da tvrdis nesto sto nije , jer vidim da sad ni sam ne znas koji je auto u pitanju , a kamoli motor , taj auto nije 99 godiste jer se 2.5 ubacivao u sedmice do 97 god , kazes tebi je receno , pa jel auto iz tvoje kuce ili nije ??? da sam ja fanatik za kolima i da mi cale kupi sedmicu kao tvoju pa ja bi vec znao i duzinu i tezinu i sirinu a kamoli da ne znam ni sta je pod haubom , a da i kad su te pitali za cenu , ni to ne znas kazes " 18-19 hiljada " ( nema sanse da kosta toliko jer ovde u srbiji je cena oko 10  000 e ) evo sta sad kad bi ti mene pitao koiko sam ja platio moj auto i ja ti kaze 5-6 hiljada , pa jel 5 ili je 6... mislim...sto se tice moderatorskog mesta , sam si rekao sta nam je ciniti , mlad si jos ( sumnjam da imas i dozvolu uopste ) nisi kompetentan za neke stvari a pored svega ovde ima mnogo starijih ljudi od tebe koji takodje vise znaju , tako da bi pre njima to mesto pripalo , pa jednog dana kad naucis da se ne kitis tudjim perjem i kad dodjes do malo vise znanja..... znas dalje...

Offline SFU

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #81 on: September 03, 2006, 03:33:00 PM »
Draganche skoro sam i ja sve to znao:vidim nema u donjem dijelu farova onaj mali razdvojnik (kao na e46) od 98 a reko shta znam ja (chini mi se neshto sam i prokomentarisao) a ove druge slike nisam ni vidio dobro (bio sam na dial-up)! a ti filipe samo:  nije problem, nije ni vazno, slobodno brisite sve, pa opet nije problem, nije ni vazno, slobodno brisite sve pa 100 puta tako!ja bih ih zadavio da ovo izbrishu a pazi ti ne zajebi da se izvinesh!a skeniraj ili slikaj tu saobracajnu 7ci da vidimo (valjda ti se tajo vratio iz Becha ili dje ono ima druga ministra vodosnadbijevanja)!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #82 on: September 04, 2006, 12:34:51 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]stvar je u tome sto mene boli q za njih...razumijes...ja znam za sebe,a i vi mozete vidjet,njima cojek kad koje godj malo bolje auto predstavi a da nije njihov coek,nije to istina,to ne postoji...neka uzivaju,ja stojim iza toga sto sam reka...zar je muka sto neko ima para da sebi priusti blindirano auto?[/quote]filipe, ovo je vrijedjanje BMW club-a, koji su moji licni i prijatelji ovog foruma... i zahtjevam da se javno izvines BMW club-u!!!druga stvar... ako se do petka ne pojavi na forumu skenirana ili digitalnim aparatom slikana saobracajna od 7-ice... na temu se stavlja LOCK, kao i na temu o "tvom" drugom automobilu....   i bice ti zabranjeno da predstavljas "svoje" automobile...eto toliko od admina foruma Montenegro Racing....

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #83 on: September 04, 2006, 11:36:37 AM »
ja nema potrebe ovdje nikome da se pravdam,kad si ti takav admin,onda dodji da vidis,ta MOJA auta,za koja vi tvrdite da nisu MOJA...kazem,i to svi znaju,nemam vozacku i to je problem sto ne dolazim na okupljanja,a za sve ostalo,ako vas interesuje,posaljite nekoga ko mi je najblizi tu stanovanjem da dodje da se uvjeri pa neka vam prenese...uopste ne vidim potrebu da se ja falim TUDJIM kolima...sto imam imam,da imam ficu,sa njom bi se hvalio,al kad imam nesto drugo,imam...

Offline SFU

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #84 on: September 04, 2006, 09:50:12 PM »
nisam chuo chovjeka da se vishe pravda a da pishe "da nema potrebe da se pravda"! ma nije bitno shta ti imash bitno je shta ti prichash da imash i time sva tvoja pricha gubi smisao!PS: Opet ochekujem da napishesh neshto chime se josh vishe ukopat! Evo nedelju dana samo to ti uspijeva! (al polako imash potencijal)

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #85 on: September 04, 2006, 09:55:42 PM »
necu,ne brini... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #86 on: September 04, 2006, 09:56:25 PM »
(al polako imash potencijal) hahahhahahahahhahahahahhahahahahahahhaha
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #87 on: September 05, 2006, 09:38:15 PM »
Kad ce ta saobracajna?

motorsport

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #88 on: September 05, 2006, 09:40:50 PM »
pa evo ocekujemo je do petka... a ako ne onda ide LOCK na ovu i na temu drugog filipovog auta!!!

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #89 on: September 05, 2006, 09:58:43 PM »
na ono nema smisla,al kako ocete... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]ne morate cekat petak,necu je ni staviti,p abice boze zdravlja prilika,pa ce te vidjet,a sad mozete lock,sve...pozz [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: September 05, 2006, 09:59:29 PM by Filip_pg »

Offline SFU

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #90 on: September 06, 2006, 06:44:47 AM »
QQ on jedva cheka lock!a za brisanje bi iljadu eura dao!

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #91 on: September 06, 2006, 07:44:53 AM »
zato sto nema potrebe da se prepirem,ja sam cist pred samim sobom,i to je vazno...eto,ja sam rekao,gresku sam napravio za motor u novoga,ali jbg,desava se,ali nema potrebe da se dalje ceramo...samo sam reka da ima vremena,pa ce se sve vidjet...

Offline SFU

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #92 on: September 06, 2006, 08:36:58 AM »
[!--quoteo(post=6512:date=Sep 4 2006, 11:49 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Sep 4 2006, 11:49 PM) [snapback]6512[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nisam chuo chovjeka da se vishe pravda a da pishe "da nema potrebe da se pravda"! ma nije bitno shta ti imash bitno je shta ti prichash da imash i time sva tvoja pricha gubi smisao!PS: Opet ochekujem da napishesh neshto chime se josh vishe ukopat! Evo nedelju dana samo to ti uspijeva! (al polako imash potencijal)[/quote] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #93 on: September 06, 2006, 08:47:10 AM »
nije mi jasno zasto se vise ista pominje ovdje,kraj...eto,sfu,ako ti je vec merak,pisi,nebih da te za to uskratim... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #94 on: September 06, 2006, 01:04:10 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  QQ  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Zar ti je toliko tesko da uslikas saobracajnu... i da dokazes da svi grijesimo i operes sebe konacno !Nemamo mi po 3 god. !Pozdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #95 on: September 06, 2006, 01:54:52 PM »
[!--quoteo(post=6716:date=Sep 6 2006, 03:03 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Sep 6 2006, 03:03 PM) [snapback]6716[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--][img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  QQ  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Zar ti je toliko tesko da uslikas saobracajnu... i da dokazes da svi grijesimo i operes sebe konacno !Nemamo mi po 3 god. !Pozdrav.[/quote]ja sam juche prosao pored bk i vidio sam sedmicu, chini mi se da je ova sedmica u pitanju!Ne bi da branim Fica, ali ako kaze da je njegovo auto, oko toga nema rasprave, ada nece momak slikat tudje auto i pricat da je njegovo.A sto se tiche motora, blind vrata i stakala...to ne znam.Tj znam da motor taj ne postoji, makar to veli google.Ako mi ne bude crnjak, slikacu vrata od krajzlera ispod tapacirunga, da vidite taj chelik i tu masu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] to je tenk bre [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /])))I hajde da zavrsimo raspravu, da se svi druzimo i volimo.Evo vam svima shaljem cmok, shaljite ga dalje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #96 on: September 06, 2006, 04:25:48 PM »
pazi 3le....ne radi se o tome,nije tesko slikat saobracajnu,jednostavno necu,iz inata,rekao sam,bice vremena,pa ce se vidjet...@stef 123...nemamo po tri,ali imaju neki i po 13,tako da se nemoj pravit vjest...

Offline stefan123

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #97 on: September 06, 2006, 04:38:43 PM »
Ako si na mene mislio namam 13 nego 15.5 a i ne znam sta ti ta recenica znaci ?@aCiDNe znam sta bih drugo ocekivao od covjeka koji je postavljao slike nekog skroz 100-tog BMW (onaj drag ili sto je) i govorio da je njegov a vidi se iz aviona da nije....smijesno. Meni tako nesto ne bi padalo napamet imao ja juga ili ferarija!Pozdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip_pg

• View Profile
Novi Ljubimac...
« Reply #98 on: September 06, 2006, 04:46:44 PM »
dovoljno govori to sto si naglasio da imas 15 "i po"...nema nikakvih problema...ima vremena... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Novi Ljubimac...
« Reply #99 on: September 06, 2006, 05:57:18 PM »
sva pricha u vezi ove teme se ovdje zavrsava... ako se filip odluci da slika saobracajnu nek javi meni na PM pa cemo otkljucat topic!!![!--sizeo:7--][span style=\\"font-size:36pt;line-height:100%\\"][!--/sizeo--]LOCK!!![!--sizec--][/span][!--/sizec--]
« Last Edit: September 06, 2006, 05:59:31 PM by motorsport »