Author Topic: Calibra  (Read 780 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Calibra
« Reply #20 on: August 19, 2006, 11:26:00 PM »
Vidjeh ti je danas u Bar sta si rdaio ono sa zadnjim branikom mrco? Vrati kako je bilo extra je. nesto buci previse kao da ti je lonac puko. A Milena ti je djevojka aaa??

GTi

• Guest
Calibra
« Reply #21 on: August 21, 2006, 09:14:51 AM »
[!--quoteo(post=4966:date=Aug 19 2006, 04:04 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Aug 19 2006, 04:04 AM) [snapback]4966[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]sta si uradio sa bocnim zmigavcima??? zakitovao si rupe???  ima li gdje crni ili bijeli bocni zmigavci za calibru da se kupe??[/quote]srecom nije ih ni bilo inace bi rupa morala da se zavari jer su oni calibrini zmigavci KATASTROFA!probaj da stavis neke univerzalne bijele ili providne...ima ti ih sad u ovim prodavnicama dodtne opreme...[!--quoteo(post=5006:date=Aug 20 2006, 01:25 AM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Aug 20 2006, 01:25 AM) [snapback]5006[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vidjeh ti je danas u Bar sta si rdaio ono sa zadnjim branikom mrco? Vrati kako je bilo extra je. nesto buci previse kao da ti je lonac puko. A Milena ti je djevojka aaa??[/quote]Greska...pomijesao si me sa nekim...nisam isao do Bara...branik nisam dirao...zvuk je extra...a pojma nemam ko je Milena...hahahaha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]P.S.sad si me uvrijedio sto si mi pomijeso auto sa nekim tamo... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Calibra
« Reply #22 on: August 21, 2006, 09:37:50 AM »
oce li bit kakve muzike u kalibru i kakav je to nik GTI a to vozishehe shala mala
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Calibra
« Reply #23 on: August 21, 2006, 09:56:29 AM »
[!--quoteo(post=5093:date=Aug 21 2006, 11:14 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Aug 21 2006, 11:14 AM) [snapback]5093[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ima ti ih sad u ovim prodavnicama dodtne opreme...[/quote]koje su to prodavnice? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

PS: Qrtza ti ovo ne valja

GTi

• Guest
Calibra
« Reply #24 on: August 22, 2006, 08:20:10 AM »
[!--quoteo(post=5096:date=Aug 21 2006, 11:37 AM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Aug 21 2006, 11:37 AM) [snapback]5096[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]oce li bit kakve muzike u kalibru i kakav je to nik GTI a to vozishehe shala mala[/quote]nick GTi je ostao od prije 7-8 godina kad sam poceo da ucestvujem na net diskusijama...inace nije GTI nego GTi...i nema veze sa golfom kako svi odma pomisle  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] ...to je reminescencija od Swifta kojeg sam nekad vozio...[!--quoteo(post=5103:date=Aug 21 2006, 11:56 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Aug 21 2006, 11:56 AM) [snapback]5103[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]koje su to prodavnice? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /][/quote]pa imas recimo onu u petra matovica...a ima i jedna na tuskom putu...

Offline shajo

• View Profile
Calibra
« Reply #25 on: August 22, 2006, 09:52:16 AM »
[!--quoteo(post=5168:date=Aug 22 2006, 10:19 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Aug 22 2006, 10:19 AM) [snapback]5168[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nick GTi je ostao od prije 7-8 godina kad sam poceo da ucestvujem na net diskusijama...inace nije GTI nego GTi...i nema veze sa golfom kako svi odma pomisle  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] ...to je reminescencija od Swifta kojeg sam nekad vozio...pa imas recimo onu u petra matovica...a ima i jedna na tuskom putu...[/quote]naljuti li se ti to kralju???aoooo[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]eo iskuliraj malo

GTi

• Guest
Calibra
« Reply #26 on: August 22, 2006, 10:28:31 AM »
[!--quoteo(post=5185:date=Aug 22 2006, 11:51 AM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Aug 22 2006, 11:51 AM) [snapback]5185[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]naljuti li se ti to kralju???aoooo[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]eo iskuliraj malo[/quote]naljutio...ma jok  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] ...zasto bih se ljutioP.S.to na sliku je Burijeva calibra...malo mi je isciganisano djelovala doduse...al turbo je turbo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: August 22, 2006, 10:30:39 AM by GTi »

GTi

• Guest
Calibra
« Reply #27 on: August 22, 2006, 11:04:32 AM »
e da pitali ste za muziku...bili nekad vuferi al nema ih vise...a nemam nista u planu posto sam planirao da prodam auto pa...mozda u nekom sledecem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Calibra
« Reply #28 on: August 22, 2006, 12:11:53 PM »
poshto koshta aVuto bih da se zaletim iz niskoga starta

Offline Filip_pg

• View Profile
Calibra
« Reply #29 on: August 22, 2006, 03:50:57 PM »
auto sam vec rekao da je prva liga...samo,po meni,bi mu mnooog bolje lezalo da se branik prepravi na rupe za spuh po sredini...

Offline MUGEN

• View Profile
Calibra
« Reply #30 on: August 29, 2006, 03:11:54 PM »
[!--quoteo(post=5263:date=Aug 22 2006, 05:50 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Aug 22 2006, 05:50 PM) [snapback]5263[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]auto sam vec rekao da je prva liga...samo,po meni,bi mu mnooog bolje lezalo da se branik prepravi na rupe za spuh po sredini...[/quote]kad je burijeva kalibra dosla u grad jedino se mene nije svidjala pih !samo sto valja to je ova kobra..da mi je kupim ovakvu naljepnicu ali da je na nju zmaj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline Filip_pg

• View Profile
Calibra
« Reply #31 on: August 31, 2006, 06:57:25 AM »
ona kalibra mi se svidja zato sto je pimpin' i nista vise,inace i nije odradjena bog zna kako...a za GTi...mnooogo bolje stoji sve...

coyote

• Guest
Calibra
« Reply #32 on: September 22, 2006, 03:54:54 PM »
Stvarno je auto EXTRA ... svaka cast  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  ... Mada isto mislim da je previse spusteno za ove nase (ne)puteve

Offline Domo_TS

• View Profile
Calibra
« Reply #33 on: September 26, 2006, 06:07:01 PM »
Extra je,svi opeli imaju na mrtvo motore. koliko bi je proda?Moj ludi brat je htio da kupi takvu,i kad su mu je dovozila iz bosne dva debila slete u provaliju,njima nista a od calibre je ostao zdrav zadni zmigavac.

GTi

• Guest
Calibra
« Reply #34 on: November 08, 2006, 12:53:40 PM »
calibra je na prodaju...eto samo da se zna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Calibra
« Reply #35 on: November 09, 2006, 09:59:57 PM »
para???

mustang_GT

• Guest
Calibra
« Reply #36 on: November 10, 2006, 11:34:19 AM »
kalibra je odlichna. sredio si je super, samo mi je zao sto je 8v.   shajo cobra je zakon, hehehehehe

GSI16V

• Guest
Calibra
« Reply #37 on: November 15, 2006, 10:54:08 PM »
Gti provjeri pm [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

GSI16V

• Guest
Calibra
« Reply #38 on: November 18, 2006, 12:27:05 AM »
ljudi zna li neko nesto o ovome choeku,kao npr. dje zivi ili br tel? bas me interesuje ova Calibra . Pozz!