[!--quoteo(post=4966:date=Aug 19 2006, 04:04 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Aug 19 2006, 04:04 AM) [snapback]4966[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]sta si uradio sa bocnim zmigavcima??? zakitovao si rupe??? ima li gdje crni ili bijeli bocni zmigavci za calibru da se kupe??[/quote]srecom nije ih ni bilo inace bi rupa morala da se zavari jer su oni calibrini zmigavci KATASTROFA!probaj da stavis neke univerzalne bijele ili providne...ima ti ih sad u ovim prodavnicama dodtne opreme...[!--quoteo(post=5006:date=Aug 20 2006, 01:25 AM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Aug 20 2006, 01:25 AM) [snapback]5006[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vidjeh ti je danas u Bar sta si rdaio ono sa zadnjim branikom mrco? Vrati kako je bilo extra je. nesto buci previse kao da ti je lonac puko. A Milena ti je djevojka aaa??[/quote]Greska...pomijesao si me sa nekim...nisam isao do Bara...branik nisam dirao...zvuk je extra...a pojma nemam ko je Milena...hahahaha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]P.S.sad si me uvrijedio sto si mi pomijeso auto sa nekim tamo... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]