Author Topic: Auto na vodu  (Read 3364 times)

metabond

• Guest
Auto na vodu
« on: January 06, 2010, 10:36:40 PM »
 Pogledajte na www.test.me.rs pa udrite sa komentarima cheers1

Offline devil_may_cry

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #1 on: January 06, 2010, 11:40:54 PM »
Poserem se na auta na vodu i na one sto ih izmisljaju kuca im se iskopala.hristos se rodi
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #2 on: January 07, 2010, 01:55:31 AM »
vaistinu se rodi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #3 on: January 07, 2010, 08:48:34 AM »
Vaistinu se rodi!E ovo je jedna od malo stvari dje se ja i devil slazemo happy2! Auto na struju, auto na vodu, auto na vazduh, pi! Propasce ova auto industrija brzo vidim ja! Meni je ne zamislivo da vozim auto a da se motor ne cuje, da ne dimi (kao moja skoda lolabove), da ne placam gorivo po euro i po na pumpu, da ne mijenjam filter od nafte (prljav i gljibav ka da na zemlju i blato vozim a ne na gorivo). Al dobro ovo su sitnice, nego postoji jedan veliki problem kod ovih auta na vazduh i vodu. Kako ce nas drzava onda "sibat" po dzepu? Morace izmislit nesto da nam i vodu i vazduh za auta naplate jer nece se lako odrec ovolikog priliva sto im poklanjamo groupwave!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #4 on: January 08, 2010, 11:08:35 PM »
VAISTINU SE RODI!A ova "kola" necu komentarisat...

Offline ulicni trkac

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #5 on: January 09, 2010, 06:53:27 PM »
uaaa uaaa!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Auto na vodu
« Reply #6 on: January 09, 2010, 07:27:49 PM »
@metabond , ti imas neke veze sa ovim cudom ? Uputi nas malo bolje !

Majka mi je rekla da moze ...

metabond

• Guest
Auto na vodu
« Reply #7 on: January 09, 2010, 09:12:50 PM »
Pa znate od cega se sastoji smjesa za sagorijevanje, e ovaj generator stvara gas (kiseonik i vodonik) koji ucestvuju zajedno sa gorivom sagorijevaju. Znaci ovaj sistem radi uporedo sa pogonskim gorivom (benzin, plin, dizel).2ECO Fuel generator je uredjaj koji na bazi elektrolize vode proizvodi hho gas (2 mola vodonika i 1 mol kiseonika -hho tj.  Brown gas) i služi za uÅ¡tedu goriva kod svih vrsta benzinskih i dizel agregata (motora). U zavisnosti od modela i kubikaže motora automobila, uredjaj može da uÅ¡tedjeti izmedju 20 i 90% goriva (dizel, benzin ili gas).2ECO Fuel generator iz vode proizvodi HHO gas ili Brown gas koji je meÅ¡avina vodonika i kiseonika u odnosu 2:1. Ovaj gas ima cetri bitne osobine, 100% ne zagadjuje okolinu, sagoreva u potpunosti na bazi implozije i stvara termalnu reakciju pa prema tome idealan je kao dodatno gorivo za automobile, vozila kao i sve tipove agregata na dizel, benzin i gas (plin).Snabdevanje auta HHO gasom je preko usisne grane auta. HHO gas ne zagadjuje okolinu, uti?e na produženje veka trajanja motora, na smanjenje Å¡tetnih izduvnih gasova automobila i cisti motor od karbonskih deponija.
« Last Edit: January 09, 2010, 09:15:21 PM by metabond »

Offline Bole

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #8 on: January 09, 2010, 11:40:49 PM »
Pa znate od cega se sastoji smjesa za sagorijevanje, e ovaj generator stvara gas (kiseonik i vodonik) koji ucestvuju zajedno sa gorivom sagorijevaju. Znaci ovaj sistem radi uporedo sa pogonskim gorivom (benzin, plin, dizel).2ECO Fuel generator je uredjaj koji na bazi elektrolize vode proizvodi hho gas (2 mola vodonika i 1 mol kiseonika -hho tj.  Brown gas) i služi za uÅ¡tedu goriva kod svih vrsta benzinskih i dizel agregata (motora). U zavisnosti od modela i kubikaže motora automobila, uredjaj može da uÅ¡tedjeti izmedju 20 i 90% goriva (dizel, benzin ili gas).2ECO Fuel generator iz vode proizvodi HHO gas ili Brown gas koji je meÅ¡avina vodonika i kiseonika u odnosu 2:1. Ovaj gas ima cetri bitne osobine, 100% ne zagadjuje okolinu, sagoreva u potpunosti na bazi implozije i stvara termalnu reakciju pa prema tome idealan je kao dodatno gorivo za automobile, vozila kao i sve tipove agregata na dizel, benzin i gas (plin).Snabdevanje auta HHO gasom je preko usisne grane auta. HHO gas ne zagadjuje okolinu, uti?e na produženje veka trajanja motora, na smanjenje Å¡tetnih izduvnih gasova automobila i cisti motor od karbonskih deponija.
Djeluje mi ka nekad reklama za onaj cuveni ruski djavo mislim da se to zvalo "Aspekt Modifikator" :p

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Auto na vodu
« Reply #9 on: January 10, 2010, 03:45:21 AM »
Znaci imas veze sa ovim ?!

metabond

• Guest
Auto na vodu
« Reply #10 on: January 10, 2010, 10:49:19 AM »
Znaci imas veze sa ovim ?!
Zar je bolje da dajem komentare a da nemam pojma o materiji o kojoj se prica, mislim necu davati neumjesne komentare tipa to je prevara, jesi li ti lud itd...

duba

• Guest
Auto na vodu
« Reply #11 on: January 11, 2010, 03:44:13 PM »
Novi sajt na kome mozete da date i svoje komentare www.2eco.me.rsA evo jednog dobrog linka u kome se vidi da auto moze u potpunosti da radi na vodu http://www.youtube.com/watch?v=RAIHcQBCqlE&feature=related
« Last Edit: January 12, 2010, 01:59:23 PM by duba »

duba

• Guest
Auto na vodu
« Reply #12 on: January 13, 2010, 12:02:36 PM »
Za sve nevjerne Tome evo linka na kome cete vidjeti firmu koja radi sa GM-om i od iduce godine pocinju serijsku proizvodnju auta sa slicnim uredjajem kao ovaj oko koga raspravljate. http://www.hydrorunner.com/

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Auto na vodu
« Reply #13 on: January 13, 2010, 12:20:19 PM »
Za sve koji postuju pravila , evo linka za predstavljanje !http://montenegro-racing.com/forum/index.php?board=5.0

Offline nikola HN

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #14 on: January 14, 2010, 11:12:53 PM »
rusi su odavno napravili aparat za zavarivanje poput autogenog, koji radi na istom principu kao i ovo, cak sam imao priliku i da probam.. sipas vodu, steknes u struju, i eto gasa za sagorijevanje kolko hoces.. a i modifikator sam upoznao.. kad smo rastavili jedan motor od juga koji je bio tretiran njime, lezajevi su bukvalno bili u gomilu, popucali, a auto je radio besprekorno, pritisak ulja ok, kao sat.. a na lezajevima je bio sloj poput neke plastike, koji je nemoguce oprati ili skinuti..
amsk PODI HERCEG NOVI

metabond

• Guest
Auto na vodu
« Reply #15 on: January 15, 2010, 09:11:28 PM »
rusi su odavno napravili aparat za zavarivanje poput autogenog, koji radi na istom principu kao i ovo, cak sam imao priliku i da probam.. sipas vodu, steknes u struju, i eto gasa za sagorijevanje kolko hoces.. a i modifikator sam upoznao.. kad smo rastavili jedan motor od juga koji je bio tretiran njime, lezajevi su bukvalno bili u gomilu, popucali, a auto je radio besprekorno, pritisak ulja ok, kao sat.. a na lezajevima je bio sloj poput neke plastike, koji je nemoguce oprati ili skinuti..
Modifikator je posebna prica, jer je on trebao da ima primjenu samo kod dosta starih motora, da bi mu se poboljsao rad i poslije prodao a sta ce biti sa njim to neka se brine onaj koji je kupio. suck_kr

duba

• Guest
Auto na vodu
« Reply #16 on: January 17, 2010, 10:07:13 AM »
Divlje promene cijena benzina i dizela su neizbježne i prakti?no su ve? svi na to navikli. Svi osim naÅ¡eg džepa. Mnogi voza?i pa i ja svaki dan razmiÅ¡ljaju o tome kako da skreÅ¡u troÅ¡kove koje im pravi potroÅ¡nja goriva kada idu na posao i nazad. Ima razli?itih reÅ¡enja - promena automobila u neku s hibridnom verzijom motora koja sigurno troÅ¡i mnogo manje (ali da imamo para za kupovinu novog ni gorivo nam ne bi bilo problem). Ili pak neka reÅ¡enja za nadogradnju motora da radi na plin ili vodu kako bi smanjili troÅ¡kove benzina. Mislim da nismo dovoljno bogati da finansiramo naftne kompanije. Pogledajte www.2eco.me.rs  ,dajte komentare i Vasa iskustva sa ovakvim i slicnim alternativnim gorivima?

Offline Bole

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #17 on: January 17, 2010, 02:27:59 PM »
Za mene je dizel d2 vazda bilo najbolje alternativno gorivo :p Troskove za gorivo do posla i za potrebe svakodnevne sam smanjio kupovinom dizela malog potrosaca.Racunam da ce s obzirom koju kilometrazu prelazim svakodnevno kad izracunam razliku u eurima za godinu dana veliki dio ako ne i u potpunosti sam sebe isplatit.Kad pogledam da sam za mjesec i po presa 2600km s potrosnjom prosjecnom od 5,7l D2,sto izlazi u pare 148,2€ na 2600km,sa GTI-om bi me ista ta kilometraza sa prosjecnom potrosnjom od 12l bezolovnog po takodje trenutnim cijenama kostala 349,44€,ustedio sam znaci 201,24€ za mjesec dana i kusur,dok sam GTI-om za taj period prosao nesto oko 100km plus usteda na odrzavanje GTI-ja itd itd da nenabrajam.Znaci zakljucak da je meni D2 sasvim dovoljna usteda :)

Offline Filip

• View Profile
Auto na vodu
« Reply #18 on: January 17, 2010, 03:51:38 PM »
Divlje promene cijena benzina i dizela su neizbježne i prakti?no su ve? svi na to navikli. Svi osim naÅ¡eg džepa. Mnogi voza?i pa i ja svaki dan razmiÅ¡ljaju o tome kako da skreÅ¡u troÅ¡kove koje im pravi potroÅ¡nja goriva kada idu na posao i nazad. Ima razli?itih reÅ¡enja - promena automobila u neku s hibridnom verzijom motora koja sigurno troÅ¡i mnogo manje (ali da imamo para za kupovinu novog ni gorivo nam ne bi bilo problem). Ili pak neka reÅ¡enja za nadogradnju motora da radi na plin ili vodu kako bi smanjili troÅ¡kove benzina. Mislim da nismo dovoljno bogati da finansiramo naftne kompanije. Pogledajte www.2eco.me.rs  ,dajte komentare i Vasa iskustva sa ovakvim i slicnim alternativnim gorivima?
duba, molim te da se predstavis kao i svi drugi clanovi u ovom topiku http://montenegro-racing.com/forum/index.php?board=5.0pravila se postuju u suprotnom "sankcije"  cheers1

duba

• Guest
Auto na vodu
« Reply #19 on: January 17, 2010, 07:24:50 PM »
Predstavio sam se.