SMF - Just Installed!
Quote from: nikola HN on January 14, 2010, 11:12:53 PMrusi su odavno napravili aparat za zavarivanje poput autogenog, koji radi na istom principu kao i ovo, cak sam imao priliku i da probam.. sipas vodu, steknes u struju, i eto gasa za sagorijevanje kolko hoces.. a i modifikator sam upoznao.. kad smo rastavili jedan motor od juga koji je bio tretiran njime, lezajevi su bukvalno bili u gomilu, popucali, a auto je radio besprekorno, pritisak ulja ok, kao sat.. a na lezajevima je bio sloj poput neke plastike, koji je nemoguce oprati ili skinuti..Modifikator je posebna prica, jer je on trebao da ima primjenu samo kod dosta starih motora, da bi mu se poboljsao rad i poslije prodao a sta ce biti sa njim to neka se brine onaj koji je kupio. suck_kr
rusi su odavno napravili aparat za zavarivanje poput autogenog, koji radi na istom principu kao i ovo, cak sam imao priliku i da probam.. sipas vodu, steknes u struju, i eto gasa za sagorijevanje kolko hoces.. a i modifikator sam upoznao.. kad smo rastavili jedan motor od juga koji je bio tretiran njime, lezajevi su bukvalno bili u gomilu, popucali, a auto je radio besprekorno, pritisak ulja ok, kao sat.. a na lezajevima je bio sloj poput neke plastike, koji je nemoguce oprati ili skinuti..
zna se,normalno.. ::yes:: ali prvobitno je bio namijenjen za ratne uslove, mislim.. za civilnu upotrebu nije svakako
tako je..Ako hoces mozemo otvoriti novi topic u vezi toga? ::thumbsupup::
slazem se, svaka razmjena iskustava je dobra..
malo iznad hn, podi.. a za ::beer3:: sam vazda!! ::yes::