Author Topic: Sportski amortizeri,opruge i slicne zajebancije  (Read 1241 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Sportski amortizeri,opruge i slicne zajebancije
« Reply #40 on: December 03, 2009, 10:00:32 PM »
Brate, ne poznajem co'eka, samo donio da nudi u servis ovamo...Jel skupo ili ne ti najbolje znash, po meni 4 sport amorta markirana nisu skupa 150e... al ti vozish golfa, ima ih dosta, pa mozda ima jeftinije sa nekih slupanih ili tako nesto, bar njih ima...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #41 on: December 03, 2009, 11:45:23 PM »
imam stelujuce markirane na jednu slomljenu za 200ojra zato kazem da je mozda malo mlogo...neznam da me ti povezes s njim pa da ja njega zovnem sjutra.A?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #42 on: December 04, 2009, 01:11:27 AM »
Nikakav problemAl ako mozesh da uzmesh stelujuce za 200 ojra... moj predlog je da ides na to  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #43 on: December 05, 2009, 10:41:26 PM »
procito sam ja sve . samo kazem 100 eura za gewinde je smjesno i bolje da to ne stavlja ali kakvo vjesanje ima golf  i to je dobro. kapiras?
razumijem ja tebe...mada trojkom nisam ni ja odusevljen.a s mojom dvojkom bivsom nisam priznava nijednog japaneza talijana uz duzno postovanje svih.a na dvojku sam ima nove tad KYB Ultra SR kupio nove nisu imali nikakvo stelovanje nekakui amorti zlatne boje i crvene opruge...auto tvrdo i patos patos spusteno da su mi tockovi u rubove upadali a drzala je neznam kako to da opisem...ka karting na 15tice e to mi treba i na trojku zadnji kraj me iznenadi mada mi je nabodena napred a dvojka mi je bila ravna skroz... @brzi aj mi se raspitaj za to i vidi kolko je to para....[color=][/color][color=][/color]
prodaje moj drug OMP amortizere za g2,g3 bez spirala..ako ocesh broj
Izbrisan clan

Offline Bole

• View Profile
« Reply #44 on: December 05, 2009, 11:35:38 PM »
daj mi broj pa da se cujem s njim...zvah ismeta sinoc proda je ove stelujuce

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #45 on: June 02, 2010, 04:32:40 PM »
Ipak se odlucih da kupujem amorte i opruge jer zadrzavam auto za sebe komplet ocu, pa mi pomognite tako sto cete mi predloziti kako dje i sto.fala vi
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #46 on: June 02, 2010, 06:55:20 PM »
zavrshi je ti i registruj pa cesh lako za trapove...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #47 on: June 02, 2010, 09:39:18 PM »
Eo sutra ide konacno kod gluvihRegistracija je najmanji problem, fali mi jos soferka. :p Dobice i custom tablicu. :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".