Author Topic: Sportski amortizeri,opruge i slicne zajebancije  (Read 2879 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Sportski amortizeri,opruge i slicne zajebancije
« on: September 24, 2009, 02:33:27 PM »
Trebalo bi da dodjem do nekih skromnih para,pa reko da ih pametno ulozim...Mislio sam na civic-a da stavljEm ova cudesa kad se zavrse radovi...Da li su dovoljne samo opruge (eibach npr.) i koliko one uticu na drzanje auta,a koliko na udobnost i sl?Nesto me strah da stavljam komplet KW amortizere (vidjeh ih u oglase) i sl,jer ce mi protrest bubrege na 17".Mogu li upasovat sa Type R (kombi edition) civic vjesanje,jer ima po srbiji prevrnutih? :psavjeti,predlozi i bez davorovih posalica,hvala lijepo ;)
« Last Edit: September 24, 2009, 02:35:22 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #1 on: September 24, 2009, 02:43:30 PM »
moja preporuka je - ne stavljati opruge ni amortizere po nashih puteva :)zbog izbochina i rupa ce auto vishe da skache a svako iole jache auto ce da se pomuchi kad se tochak odvoji od zemlje na trenutak ..posebno u krivinu.pitash me kako znam to - eto tako  ::msn-wink::izgledace ljepse i nista vishe.Ja cu da vratim fabricke opruge kad napravim auto.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2 on: September 24, 2009, 05:55:02 PM »
pametno zboris...Nije nesto stabilna civic,ista klasa kao 106 reli i clio williams sto se toga tice...kad pocne da kliza...pa sazna sam kako je to na bolan nacin :pZato sam mislio nesto da cinim...Pasuju li te opruge na civica,jesu li univerzalne mislim?ako jesu da ih trgujem od tebe kad ih maknes pa da probam...ako ne valjadne,odose nekome ko vozi golfa sa pricom da daju 28 konja ako ima podizace naravno.

Offline vuki

• View Profile
« Reply #3 on: September 24, 2009, 07:00:33 PM »
naravno da ne pasu.takodje ne pase vjesanje od ep3, a od dc2 bi ti pasalo recimostavi eibach opruge i uzivaj.

Offline SFU

• View Profile
« Reply #4 on: September 25, 2009, 08:38:31 AM »
kw coilovers-e

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #5 on: September 25, 2009, 08:44:42 AM »
probacu sa eibachom najvjerovatnijeSFU prevedi covjece,nestrucan sam!

sparco

• Guest
« Reply #6 on: September 25, 2009, 08:45:48 AM »
e vidis moj devile, velika mana nasih ljudi sto kad pomenes takav izum kao sporCke opruge i amorte svi odma misle na patosiranje auta, krrrrrrrrrrrrr nooooooooooot! ne mora nuzno da znaci ti mozes da turis podesavajuce kw i da dobijes auto iste visine i udobnosti kao fabricki ali mnogo puta stabilnije auto, samo treba da znas sta da radis , meni je na kockici bilo fabricki amorti , jako kratke sportske opruge a auto visoko udobno a stabilno, kako, gumice na amorte se stavljaju 1 2 3 i dizes ga i spustas i dobijas performans koji zelis, ;p tako da turi dobro izaberi i ne sjekiraj se

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #7 on: September 25, 2009, 08:50:58 AM »
a od dc2 bi ti pasalo recimo
davno mi rece neko da vecina djelova sa Integre moze na civic-a moga.Dje doci do njenog vjesanja?Ima li po srb dje,i koje su cijene otprilike?
e vidis moj devile, velika mana nasih ljudi sto kad pomenes takav izum kao sporCke opruge i amorte svi odma misle na patosiranje auta, krrrrrrrrrrrrr nooooooooooot! ne mora nuzno da znaci ti mozes da turis podesavajuce kw i da dobijes auto iste visine i udobnosti kao fabricki ali mnogo puta stabilnije auto, samo treba da znas sta da radis , meni je na kockici bilo fabricki amorti , jako kratke sportske opruge a auto visoko udobno a stabilno, kako, gumice na amorte se stavljaju 1 2 3 i dizes ga i spustas i dobijas performans koji zelis, ;p tako da turi dobro izaberi i ne sjekiraj se
pa sto mi preporucujes?koju marku i samo opruge ili sve komplet?

sparco

• Guest
« Reply #8 on: September 25, 2009, 11:39:11 AM »
mozes i jedno i drugo zavisi kolko ces para da zviznes , moja preporuka ako bas bas oces da se castis ispruzis 1000 uzmes 4 kw komplet stelujuca i 4 opruge kw i miran san dovjeka dok si ziv

Offline vuki

• View Profile
« Reply #9 on: September 25, 2009, 12:24:29 PM »
imas integri na svaki korak tj otpad  \silly3tu se mjenja kompletno vjesanje. pogledaj u galeriji jdm civic eg

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #10 on: September 25, 2009, 12:37:38 PM »
mozes i jedno i drugo zavisi kolko ces para da zviznes , moja preporuka ako bas bas oces da se castis ispruzis 1000 uzmes 4 kw komplet stelujuca i 4 opruge kw i miran san dovjeka dok si ziv
ako budem ima tolko paruljina,uradicu to.glavu cuva :)gleda sam civice davno jos :) svaki je smijesan za moju ljepticu :p vise volim ovaj malo "bjesniji" look.

Offline vuki

• View Profile
« Reply #11 on: September 25, 2009, 01:27:51 PM »
mislis pozerski ?nisam ti reko da gledas slike nego da vidis post dje je  swapovano vjesanje

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #12 on: September 25, 2009, 02:11:12 PM »
da,pozerski za grad,a 170-180 ks ispod haube za trku :Dsavrsena kombinacija :)pogledacu sad to

Offline vuki

• View Profile
« Reply #13 on: September 25, 2009, 05:38:55 PM »
vti nije za poziranje, i sve te gluposti led diode angels oci i slicno samo kvare dojam. kad vec imas to auto auto sredi ga i vozi ko muskarac a ne kao sminker.i pitaj sve sto te zanima jer sam ja digo ruke od honde, jdm i sl pa se bojim da cu brzo da izlapim   chair

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #14 on: September 26, 2009, 01:46:10 AM »
Pitaj ga sad dok zna.... greota da propane toliko znanje o JDM-om...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #15 on: October 29, 2009, 04:01:00 PM »
devil strikes again!Imam ponudu za Kayaba Ultra SR amortizere.Cuh da su predobri.http://www.kyb-europe.com/shocks-ultra-sr.htmlE sad,sa kojim orugama ih spariti?Neki pametan predlog ili tako nesto?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #16 on: October 29, 2009, 11:10:39 PM »
kayaba je neka niza srednja klasa... u odnosu na KW,eibach,h&r...ali svakako neces na trke.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #17 on: October 30, 2009, 11:47:44 AM »
sasvim dovoljno, a jeftinohttp://www.cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=11&t=45409 cheers1
Nobody move, nobody get hurt!

sparco

• Guest
« Reply #18 on: October 30, 2009, 12:10:36 PM »
monroe respect reflex serija , odlicni , i preodlicni za sve potrebe ikome, auto se ponasa savrseno cvrsto je , nije spusteno previse ideala

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #19 on: October 30, 2009, 03:53:28 PM »
ovo je odlicna ponuda....dje je ovo mijo?srbija?