Author Topic: Nove gume  (Read 3434 times)

Offline Kimi

• View Profile
Nove gume
« on: September 19, 2009, 04:47:48 PM »
Trebaju mi gume za citavu sezonu, i zimi i ljeti koliko je to moguce da je prilagodjena, jer se ovo auto ne vozi mnogo van Podgorice.Imao sam Miselin Energy i prezadovoljan sam njima, al sad da priupitam koje jos da uzmem u obzir prije nego ih trgujem.Velicina mi je fabricki 195/65-15, to pretpostavljam ne bih trebao da mijenjam al eto i to da pitam jer drug ima 195/60-15 i ljepse izgledaju cini mi se...A moze i predlog dje imaju neke jeftinije ili tako nesto...I posle toga reglaza? Balansiranje?Hvala!
Nema prostora ovdje kapi!

Offline vuki

• View Profile
Nove gume
« Reply #1 on: September 19, 2009, 06:53:26 PM »
GY F1 topla preporuka

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Nove gume
« Reply #2 on: September 19, 2009, 10:08:35 PM »
nema sanse da ih nadje...ja sam sve zivo pretrazio i guma se vise ne pravi a to sto ima stara je i kineska.ja sam sebi uzeo pilot exalto pe2 i malo je reci da sam zadovoljan,nevjerovatno kako guma drzi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Nove gume
« Reply #3 on: September 20, 2009, 03:30:21 PM »
klasicna GT F1 se vise ne proizvodi, sada ima nasljednika i zove se F1 asimetric i drukSa je sara sadenake. Inache takva se guma ne proizvodi u dimenziji koja treba Rajkonenu jer se prave samo niskoprofilne verzije.Ako money nisu problem ostani pri Misheljinu jer bolju za nase uslove neces nac. I dimenzije ne mijenjaj jer ce ti kao prvo auto bit nize, kao drugo tvrdje, kao trece osjetljivije na nase extra dobre putOve. Gume za citavu sezonu ne gledaj jer nisu dobre ni za ljeto ni za zimu. Nit je vino nit je voda happy2. Al ako ipak oces takve onda Debica Navigator 2 je moja topla preporuka, ljeti je skoro kao da vozis na zimsku gumu al za divno cudo ne trosi se mnogo, zimi nije za teske zimske uslove al zato je na kisi, mokrom liscu, niskim temperaturama (kad se stvori ona slana na asfaltu) zwek. Ako oces samo zimsku onda Tigar Winter 1. Eto toliko.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Nove gume
« Reply #4 on: September 20, 2009, 09:36:51 PM »
e kad bi ovaj tuningmaniak bio dobar da i meni napise recenziju za Continental PremiumConti 2 valjda 195/65 R15?ali ozbiljno
Cecu sam puštio sa plejera da buca

Offline devil_may_cry

• View Profile
Nove gume
« Reply #5 on: September 22, 2009, 09:49:25 AM »
Trebaju mi gume za citavu sezonu, i zimi i ljeti koliko je to moguce da je prilagodjena, jer se ovo auto ne vozi mnogo van Podgorice.Imao sam Miselin Energy i prezadovoljan sam njima, al sad da priupitam koje jos da uzmem u obzir prije nego ih trgujem.Velicina mi je fabricki 195/65-15, to pretpostavljam ne bih trebao da mijenjam al eto i to da pitam jer drug ima 195/60-15 i ljepse izgledaju cini mi se...A moze i predlog dje imaju neke jeftinije ili tako nesto...I posle toga reglaza? Balansiranje?Hvala!
mene je megan na Energy.Guma je i za svako vrijeme,i za sve uslove + sto extra drzi i ne trosi se brzo.nemoj ih sazuvat  ::yes::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Kimi

• View Profile
Nove gume
« Reply #6 on: September 22, 2009, 11:25:41 PM »
Evo sam se raspitivao, i nude mi Nokian I3 [ako sam dobro uhvatio oznaku] i Miselin. Mislim da cu ipak uzeti Enerdzi pa i da se stisnem malo...a ove mi rekose da ne sazuvam jos mjesec dana sigurno...
« Last Edit: September 22, 2009, 11:46:13 PM by Kimi_Raikkonen[USA] »

Offline devil_may_cry

• View Profile
Nove gume
« Reply #7 on: September 23, 2009, 07:00:02 AM »
Kakvi Nokian...To su kineske gume,nista ne valjaju.

Offline Kimi

• View Profile
Nove gume
« Reply #8 on: November 04, 2009, 03:02:58 PM »
Ljudi, Pirellii P6 195/60 R15 91H jel to dobar izbor??

Offline tuningmaniak

• View Profile
Nove gume
« Reply #9 on: November 04, 2009, 04:35:21 PM »
Cus ovoga bisera nokain kineska - jes ka sto je tvoja honda cetinjska chairNokian su finske gume i ne da su dobre no extra. O zimskima sam cuo samo rijeci hvale dok za ljetnje kazu da su na vrhu srednje klase guma. E sad svaki proizvodjac ima i neki skart - jebi ga desi al uopsteno neces pogrijesit ako ih uzmes. Imaju ih u kastelanu a kako je sada tamo akcija 3+1 gratis mozda i ne prodjes lose.Miseljinke koje god stavio nemas brige al ce te dobrano zweknut po dzepu.Pireli P6 je nedje davno autoklup testirao na RS Octaviji i rekli su da je cisto smece od gume. Ne znam ona Pzerro nerro i ove jaceg rangga (mislim da u njih spada i P7-ica) su kazu jako dobre al ove P6 slabo ko pominje a kad ih pomene nije bas zlatno. Nemogu se sa Enerdzijem racunat to sigurno.

Offline nikola HN

• View Profile
Nove gume
« Reply #10 on: November 04, 2009, 09:09:55 PM »
nokian je extra guma!!
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline Nemanja

• View Profile
Nove gume
« Reply #11 on: November 04, 2009, 11:23:21 PM »
hej drugari! ako niste znali Mishelin i Bridgestone prave gume pa eto da znate sto je kvalitet ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Nove gume
« Reply #12 on: November 07, 2009, 08:22:37 PM »
I cijena. Ne znam brate al skupa guma kod nas nije najpametniji izbor jer ces je dja'olisat dok si reko rupa happy2

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Nove gume
« Reply #13 on: November 09, 2009, 12:15:36 AM »
svejedno guma glavu cuva...ja na njima NIKADA ne stedim...sada sam uzeo michellin i stvarno sam prezadovoljan!!!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Nove gume
« Reply #14 on: November 09, 2009, 09:57:49 AM »
slazem se u potpunosti sa tobom al u nasim uslovima kad ti za 4 mishelinke treba skoro cijela plata (neka normalna dimenzija) a mozes se pokenjat u nju na svaki cosak - treba malko i o tome razmislit.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Nove gume
« Reply #15 on: November 09, 2009, 02:52:24 PM »
svejedno guma glavu cuva...ja na njima NIKADA ne stedim...sada sam uzeo michellin i stvarno sam prezadovoljan!!!
koju?pilot?energy?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Kimi

• View Profile
Nove gume
« Reply #16 on: November 09, 2009, 06:54:15 PM »
Vjerovatno pilot ili primacy-one su mi na karavana i bruka su dobre...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Nove gume
« Reply #17 on: November 09, 2009, 11:42:39 PM »
zadnji pilot exalto...malo je reci da sam zadovoljan!a ne razumijem zasto se pokenjati u nju na svaki cosak?evo ovo mi je treci ili cetvrti komplet michellinki po nasim putevima i nikada nisam imao ni najmanji problem...a da je skupa to jeste ali ne mijenjam ih svaki dan!

Offline Kimi

• View Profile
Nove gume
« Reply #18 on: November 12, 2009, 12:21:29 PM »
Stavljene Miselinke Energy Saver i zadovoljstvo ostalo na novou.320e sa reglazom prednjeg trapa sve u Kastelani.Bas odijah za Cetinje juce i bijase i suvog i mokrog asfalta i dobro smo se ponasali.  ::msn-wink::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Nove gume
« Reply #19 on: November 13, 2009, 10:58:24 AM »
Kakva je nova sara miselinki??Jutros idem da kupim gume za megana,pa ne znam ocu li Energy,ili ove nove,silver - tako nesto...edit: Ipak uzeh nove bf goodrich g-Grip 195 65 r15za sad sam zadovoljan,vidjecemo kad se "razrade"osjetno su jeftinije od michelina..
« Last Edit: November 13, 2009, 08:40:29 PM by devil_may_cry »