Author Topic: Izduv  (Read 475 times)

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #20 on: August 03, 2006, 12:49:27 PM »
ti ga gazda ponesi na okupljanje pa cemo se parat ja i brzipaz :D                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
Izduv
« Reply #21 on: August 03, 2006, 12:53:53 PM »
mislis ono "ko da vishe" njegov je....  :wink:  svakako cu ga ponjet na okupljanje, e sad oce li do tad meni stici remus ili ne to stvarno ne znam...                    

Offline Laki

• View Profile
Izduv
« Reply #22 on: August 03, 2006, 01:12:01 PM »
Ako budem dolazio ulazim i ja u tu licitaciju.  :D  :D  :D                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #23 on: August 03, 2006, 01:16:41 PM »
michite se tamo hijene jedne  :D  ja sam prvi stigo na strvinu hahahahaha                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Izduv
« Reply #24 on: August 03, 2006, 10:22:13 PM »
Nisi prvi ne!A ti i ako ti ne stigne remus, shto fali da imash malo jachi zvuk do kuce :)                    
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
Izduv
« Reply #25 on: August 04, 2006, 12:31:48 AM »
"malo" jaci zvuk i "malo" jacu potrosnju.... pa ogluvio bi do HN :shock:                    

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #26 on: August 04, 2006, 06:31:00 AM »
ma jednom se zivi?zbilja jel vozio ko tako auto bez chitavog izduva?normalno ja jesam  :D  :lol:  :D  :lol:  :D  :lol:                    

DRAGANCE

• Guest
Izduv
« Reply #27 on: August 04, 2006, 02:48:44 PM »
dok sam imao juga , desilo mi se da je grana pukla bas na pocetku , em sto je urlao em sto je jedva i isao...                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Izduv
« Reply #28 on: August 04, 2006, 06:16:40 PM »
Uf jesam ja par puta, ali jednom je bilo najjace sa Opelom "kockicom" 13S (s znaci supersport :D  :D )Na Lovcen prije 4-5godina mi odpadne put tamo i kad sam se vraca svi su bjezali sa puta mislili nekakva azdaja- ja prodjem i oni vide crvenu kukalu kocku kako prolazi 90pored njih!!!PS Imao sam 15" basove pozadi i nishta se nije culo od brujanja!!!!                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #29 on: August 04, 2006, 08:14:08 PM »
i meni na juga isto!ali si glavni u grad onda hahahahahasvi te gledaju (kao da mustang turira) - zbilja stalno sam turiro (zamisli pacenika)                    

Offline Draguljce

• View Profile
Izduv
« Reply #30 on: December 17, 2008, 10:09:44 AM »
ako ko ima audi 100 2.8 v6  neka ga makne sa njega i neka se dokotrlja nekako polako do centra grada sa njim i onda stani u okolini mimija i cekaj da bude sto vise naroda pa ga stisni.....uh zajebah se...onamo ima kola po parkingu pa se pazi da ne bude jos kakve stete..... jaosad ozbiljno...ne moze se vozit bez da ostanes bez usi...ali zato nabavi slusalice....mene se otkacio na kombinat ali na sredinu cijevi i mislio sam da puce motor e mojih jada dok sam dosao kuci nema ko nije pored ulice cepio usi...provjereno...ima ponekih sto ce da potvrde pa se javite....a obavezno isprobajte...

Offline MUGEN

• View Profile
Izduv
« Reply #31 on: December 17, 2008, 10:50:36 AM »
napisao si topic u temu staru vishe od 2 godine !!! jao
Izbrisan clan

Offline Draguljce

• View Profile
Izduv
« Reply #32 on: December 17, 2008, 11:19:54 AM »
to ti tako ide kad nemas kad da pratis, odnosno kad nemas vremena,pa radis na brzinu....ali nema veze valja se i vratiti na nesto.....nisam ja svaki cas ovdje nego kad naletim ...jednom u godinu  jao

Offline MUGEN

• View Profile
Izduv
« Reply #33 on: December 17, 2008, 11:55:30 AM »
hahahahahaah  ::thumbsupup:: koliko sam se smijao coeche :D
Izbrisan clan

Offline Draguljce

• View Profile
Izduv
« Reply #34 on: December 17, 2008, 03:47:45 PM »
 rofl

Offline Marinovic

• View Profile
Izduv
« Reply #35 on: December 23, 2008, 10:14:38 PM »
Ako se neko odluci da sam pokusa napraviti lonac evo mu jedno uputstvo,doduse ovo je za 4T masine skutera,ali ide na isti princip,s tim pto se ova mrezicau  sredini radi u veci valjak,tj valjak obima kao i ulazna cijev,ostalo sve isto,napuni se ostatak vukom,sve se fino izvari,neki fini zavrsetci i extra,odlican zvuk,ok performanse,a opet si ga sam napravio,i nije neka filozofija...Dakle , evo Å¡to nam je sve potrebno- stari auspuh-mrežasta žica-staklena ili ži?ana vuna-žica-klijeÅ¡ta, odvija?....prvo razvalimo stari auspuh....plo?u s izlazom iskoristimo tako da na njega pri?vrstimo oblikovani tuljac od mrežaste žiceevo oklopa auspuha i ži?anog tuljca koji se pruža njegovom dužinom po sredinikrajeve tuljca oblikujemo klijeÅ¡tima, kao i žice koje ga drže ovdje se vidi kako se tuljac prilagodi spajanju na otvor auspuha iznutraa, ovako izvana...prije umetanja u oklop auspuha obavijemo ži?ani tuljac sa staklenom ili metalnom vunomovako to izgleda kad je unutra...:pogled kroz auspuh - maksimalno proto?an:Zatim isto kao i gornji kraj spojimo i donji s granom auspuha i montiramo auspuh na skuterDobili smo iznimno efikasan auspuh za 4T skutere...- nema rezonancije, bitna je samo proto?nost....Zvuk je ja?i i dublji skuter po zvuku podsije?a na motocikleI Å¡to je najvažnije cijena je oko 50 kn....negdje oko 2000 % jeftinije nego Leovince 4T auspuhevo i urednije varijante "kostura" auspuhakvalitetnija ispuna:i program za dizajniranje auspuha koji se može skinuti na stranici: http://www.kamware.com/free.htm copu-paste sa mojskuter foruma

Offline MUGEN

• View Profile
Izduv
« Reply #36 on: December 27, 2008, 06:22:56 PM »
ovu mrezicu je savijao uz pomoc neke boce...domace rakije :):):):)
Izbrisan clan

Offline Marinovic

• View Profile
Izduv
« Reply #37 on: December 27, 2008, 07:47:53 PM »
ada normalno,no kako....